Kakvih bolan 400k eura jesi lud ti?sanjinlego je napisao/la: ↑26 apr 2023, 16:37Kada je prodan Lendric za 400.000€?? Tko je tad bio u klubu??
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Dobro evo, za 10.000€ .. kad je prodan Lendric? Napisao si 0 igraca prodano?Hulahopka je napisao/la: ↑26 apr 2023, 16:38Kakvih bolan 400k eura jesi lud ti?sanjinlego je napisao/la: ↑26 apr 2023, 16:37Kada je prodan Lendric za 400.000€?? Tko je tad bio u klubu??
Haj razumijem da pričaš sam sa sobom, ali to da pišeš sam sa sobom je posebna vrsta bolesti...
-
- Kontakt:
Bio je i transfer Sabanadzovica u AEK.
Zrinjski raširio noge konama…
-
- Kontakt:
Tako se igra .. drugo je sto su nasi mozgovi napravili od ovih polovnjaka Bayern .. to je nas luzerski mentalitet .. u kost, bez respekta pa da vidimo onda .. zrinjski nije ni dosao, mi upisujemo poraz 3:0 ..
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Pricamo o daleko najboljoj ekipi u ligi i polovnoj ekipi koja je u rangu nas i koja ce misliti da je Real Madrid nakon ove pobjede, a realnost je da su tri puta centar preslisanjinlego je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:35Tako se igra .. drugo je sto su nasi mozgovi napravili od ovih polovnjaka Bayern .. to je nas luzerski mentalitet .. u kost, bez respekta pa da vidimo onda .. zrinjski nije ni dosao, mi upisujemo poraz 3:0 ..
ti fakat u ovo vjerujes ? ocistili kartone i bez tih igraca razgulili Zrinjskisanjinlego je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:35Tako se igra .. drugo je sto su nasi mozgovi napravili od ovih polovnjaka Bayern .. to je nas luzerski mentalitet .. u kost, bez respekta pa da vidimo onda .. zrinjski nije ni dosao, mi upisujemo poraz 3:0 ..

-
- Kontakt:
Oni su dali 3 gola, vjerovatno osvojili i 3 boda na “teškom” gostovanju .. e sad se mi cupamo na Borcu, i zamisli Igmanu iz Konjica hahahahahahahahahahadrzgemboadislic je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:37Pricamo o daleko najboljoj ekipi u ligi i polovnoj ekipi koja je u rangu nas i koja ce misliti da je Real Madrid nakon ove pobjede, a realnost je da su tri puta centar preslisanjinlego je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:35Tako se igra .. drugo je sto su nasi mozgovi napravili od ovih polovnjaka Bayern .. to je nas luzerski mentalitet .. u kost, bez respekta pa da vidimo onda .. zrinjski nije ni dosao, mi upisujemo poraz 3:0 ..
-
- Kontakt:
100%KANA je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:39ti fakat u ovo vjerujes ? ocistili kartone i bez tih igraca razgulili Zrinjskisanjinlego je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:35Tako se igra .. drugo je sto su nasi mozgovi napravili od ovih polovnjaka Bayern .. to je nas luzerski mentalitet .. u kost, bez respekta pa da vidimo onda .. zrinjski nije ni dosao, mi upisujemo poraz 3:0 ..![]()
Ovo se i ocekivalo..
Procepi Sarajevo nakon Sloge.
Mi cemo tesko u evropu. Cetvrti tesko da cemo zavrsiti, a realno gledajuci taman smo tu negsje od 4-6 pozicije po svemu u ligi.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 26 apr 2023, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Zrinjski je pokazao da treba vjerovati u sistem i ljude koji znaju sta rade. Ovo sto oni igraju je tri levela iznad svih ekipa u nasoj ligi. Ne igra kvalitet igraca, vec igra tim i taktika koju mi nismo imali zadnjih par godina.
Mi smo ekipa koja dovede par kvalitetnih igraca i onda ostavi Edisa na klupi da igra antifudbal.
Mi smo ekipa koja dovede par kvalitetnih igraca i onda ostavi Edisa na klupi da igra antifudbal.
-
- Kontakt:
Hoces da kazes da Zrinski nema kvalitet nego samo "taktiku"?drzgemboadislic je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:46Zrinjski je pokazao da treba vjerovati u sistem i ljude koji znaju sta rade. Ovo sto oni igraju je tri levela iznad svih ekipa u nasoj ligi. Ne igra kvalitet igraca, vec igra tim i taktika koju mi nismo imali zadnjih par godina.
Primjer, koga bi od nasih igraca mogao zamisliti u Zrinskom?
Po kvaliteti peto ili sesto mjesto je realno. Mi bismo da ulozimo 0 KM i ostvarimo neki rezultat. To ne moze ni u Prvoj ligi Federacije.zeljovolimte je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:45Mi cemo tesko u evropu. Cetvrti tesko da cemo zavrsiti, a realno gledajuci taman smo tu negsje od 4-6 pozicije po svemu u ligi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovo je samo dokaz kako se igra bez pritiska. Sarajevu je ovo prva i vjerovatno jedina utakmica bez pritiska i očekivanja, i ljudi rutiniraju Zrinjski.
Samo da shvatimo i jedni i drugi koliki je mahala teret klubu, kako njima tako i nama. Dok Zrinjski radi u miru i tišini mi od prvog kola tražimo krivce i jedva čekamo da pljujemo nekoga, ak i kad pobijedimo.
Samo da shvatimo i jedni i drugi koliki je mahala teret klubu, kako njima tako i nama. Dok Zrinjski radi u miru i tišini mi od prvog kola tražimo krivce i jedva čekamo da pljujemo nekoga, ak i kad pobijedimo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jel fakat vjerujete da je Sarajevo ocistilo kartone najboljim igracima i ovo dobilo ?Virtu4l je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:57Ovo je samo dokaz kako se igra bez pritiska. Sarajevu je ovo prva i vjerovatno jedina utakmica bez pritiska i očekivanja, i ljudi rutiniraju Zrinjski.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Sretna pobjeda kao i naša na početku. Zrinjski daleko od dobre partije, a opet su bili bolji i bolje odigrali.
Zadnja izmjena: drzgemboadislic, dana/u 26 apr 2023, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
A cekaj, kako po kvaliteti to mozes reci?LjoZee je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:48Po kvaliteti peto ili sesto mjesto je realno. Mi bismo da ulozimo 0 KM i ostvarimo neki rezultat. To ne moze ni u Prvoj ligi Federacije.zeljovolimte je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:45Mi cemo tesko u evropu. Cetvrti tesko da cemo zavrsiti, a realno gledajuci taman smo tu negsje od 4-6 pozicije po svemu u ligi.
Evo usporedi igrace Zrinjskog i nas? Meni su Santos i Amoah bolji nego njihova krila, Cuze i Stanic (danas).. Stilic je u ovim godinama doktor za Ivancica .. zadnji vezni možda, ali i tu imamo Armina Hodzica koji je odlican.
E jedino problem je defanziva, gdje imamo jedino Cocalića koji je za mene bolji od Barisica .. Galic je tu negdje sa Corlukom u defanzivi, ali prema naprijed kaska ..
Imas tu Mekica koji zna nogomet, koji da je samo malo ozbiljniji - ekstra. A ne da se zajebaje po malonogometnim turnirima ..
Imas u napadu Krpica i Armina Hodzica, i jedan i drugi donekle dokazani u nasoj ligi.
Zasto odmah govorimo da nemamo kvalitet? Mozda nema ko kvalitetno raditi sa ovim igracima? Možda i oni sami nisu “profesionalci” da bi na kraju “naplatili” svoj rad na treningu, utakmicama? Mozda im treba pravi strucnjak za kondiciju?
Evo daj ekipu Želje u ruke Jakirovica, uz 1-2 pojacanja, prekucat ce, i ligu, i uci ce u Europu ..
Treba samo malo ozbiljnosti, profesionalizma, dosta mahale i luzerskog mentaliteta!
Sada sve do kraja dobiti, jedino tako mozemo
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
- MocMahale444
+1drzgemboadislic je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:46
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nemam šta vjerovati, gledao sam utakmicu. Nema Ziljkića da carini loptu po pola sata.
Čim osvoje loptu izbacuju igrače naprijed u prazan prostor i koriste brzinu i rupe u odbrani Zrinjskog, sve školski. U dva dodavanja su u šesnaestercu protivnika.
Sarajevo je kvalitetom rame uz rame sa Zrinjskim, ali ludilo, navijači i mahala u klubu ih sputavaju, isto kao nas, samo što mi trenutno nemamo taj kvalitet.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.