HordasOdMalena je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:08Ljudi namjerno prečku gađaju, kakvi profesionalci.![]()

HordasOdMalena je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:08Ljudi namjerno prečku gađaju, kakvi profesionalci.![]()
Pa nismo Leotar da je to toliko čudno. Mislim okej kakvu sezonu igramo i ko nam je na klupi jeste čudno.
Valja i to znatAduka87 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:09HordasOdMalena je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:08Ljudi namjerno prečku gađaju, kakvi profesionalci.![]()
![]()
A ja nisam imao muda da potegnem dvojku u nekom singlu.
Svaki bosnjo koji misli da nema FKS u ovoj igranki Borac-Sarajevo-Zrinjski je u najmanju ruku glup.
Ma cuj, vidim da se prati najveci klub u drzavi.
A ti kao nešto znaš je li? Sad si došao srati s tom pričom, gdje si bio prije pet kola genije?
Sigurno sami smo sredili da nam poniste onaj gol protiv SlogeKONTRASVIH je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:10Svaki bosnjo koji misli da nema FKS u ovoj igranki Borac-Sarajevo-Zrinjski je u najmanju ruku glup.
Aminworchester je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:17Eto jos borac da pobijedi zeljeznicara sutra i onda ova pobjeda sarajeva dobija na tezini u borbi za trece mjesto
Drago mi je sto su se opet provalili strucnjaci koji su najavljivali kradju petrovica i pobjedu leotara jer eto klubovi iz Republike Srpske moraju ostati,vico naredio!
Slobodi ovakva igra leotara apsolutno odgovarala gdje je leotar bunarao u seanaest a ovi to lagano cistili. Sloboda ide kuci sa ispunjenim ciljem
Trenutno korisnika/ca: leo1946, MostarReds22, Proximic i 18 gostiju.