HordasOdMalena je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:08Ljudi namjerno prečku gađaju, kakvi profesionalci.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa nismo Leotar da je to toliko čudno. Mislim okej kakvu sezonu igramo i ko nam je na klupi jeste čudno.
Ali kad uporedis igrace pojedinacno po kvaliteti nije Zrinjski nista jaci od nas. Cak su za moj pojam i slabiji za nijansu. Samo sto ljudi imaju sistem dok je kod nas sve naopako.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Valja i to znatAduka87 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:09HordasOdMalena je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:08Ljudi namjerno prečku gađaju, kakvi profesionalci.![]()
![]()
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Igman nije najlošija ekipa u Ligi. Poslije viđenog u Trebinju posebno.
A ja nisam imao muda da potegnem dvojku u nekom singlu.
Dobro ste odigrali, iskoristili sve što su ovi ponudili. Sve je lakše kad igrači nemaju pritisak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Velez je trebao proslu zrinjskog dobiti al nisu srece imali. Plavi klisa se hvatajte
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Svaki bosnjo koji misli da nema FKS u ovoj igranki Borac-Sarajevo-Zrinjski je u najmanju ruku glup.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma cuj, vidim da se prati najveci klub u drzavi.
Ali to je bilo prosle godine, ove je protiv nas slaviti nece!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
A ti kao nešto znaš je li? Sad si došao srati s tom pričom, gdje si bio prije pet kola genije?
Tvoj domet je ovaj post na forumu koji su već svi zaboravili. Mora da si ponosan.
Objašnjavao bih ja tebi još neke stvari, ali ti si samo još jedan debil u ogromnoj masi debila u ovoj državi, pa mi se ne isplati trošiti vrijeme na to. Čim je tebi navijač nužno narkoman sve si mi rekao o sebi. Puna država takvih imbecila.
Hvala našim športskim prijateljima i čestitke na osmoj tituli naše lijepe Bosne i Hercegovine.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Pustite se teorija urote. Sto vise Mirvah kulira mahalu i navijace, to ce pitari bolje igrati.
1921
Od svih ekipa koje se bore za opstanak Sloboda stvarno ima najteži raspored. Prošlo kolo da su pobjedili mogli su se nadati opstanku, a ovako je sada stvarno teška situacija. Naredno kolo ako ne pobjede komšije onda mislim da im definitivno slijedi ispadanje.
-
worchester
- Kontakt:
Eto jos borac da pobijedi zeljeznicara sutra i onda ova pobjeda sarajeva dobija na tezini u borbi za trece mjesto 
Drago mi je sto su se opet provalili strucnjaci koji su najavljivali kradju petrovica i pobjedu leotara jer eto klubovi iz Republike Srpske moraju ostati,vico naredio!
Slobodi ovakva igra leotara apsolutno odgovarala gdje je leotar bunarao u seanaest a ovi to lagano cistili. Sloboda ide kuci sa ispunjenim ciljem
Drago mi je sto su se opet provalili strucnjaci koji su najavljivali kradju petrovica i pobjedu leotara jer eto klubovi iz Republike Srpske moraju ostati,vico naredio!
Slobodi ovakva igra leotara apsolutno odgovarala gdje je leotar bunarao u seanaest a ovi to lagano cistili. Sloboda ide kuci sa ispunjenim ciljem
- ElCartel11
- Kontakt:
Sigurno sami smo sredili da nam poniste onaj gol protiv SlogeKONTRASVIH je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:10Svaki bosnjo koji misli da nema FKS u ovoj igranki Borac-Sarajevo-Zrinjski je u najmanju ruku glup.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
ferroviere87
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:08Ljudi namjerno prečku gađaju, kakvi profesionalci.![]()
Aminworchester je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:17Eto jos borac da pobijedi zeljeznicara sutra i onda ova pobjeda sarajeva dobija na tezini u borbi za trece mjesto
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- Antipolitika3
- Kontakt:
Joj Ayle jeste dobra,namjerno sam sjedio iza nje i Mirvica da vidim kako mala skakuće i odusevio sam se.
Cestitke pitarima na zasluzenoj pobjedi i da sam mogao birati koja ce nam momcad zaustaviti niz a pri tome udaljiti nase komsije od europe onda je to FK Sarajevo.Zajedno smo jaci i jos jednom cestitke.
Utakmica zanimljiva i sadrzajna a ove komentare kako smo pustili utakmicu za Mirviceve pare i kladionicu nebih komentirao bitno je samo da se Sarajevo ucvrsti na 3.poziciji a mi cemo vec ove livadice u kupu odraditi.
Cestitke pitarima na zasluzenoj pobjedi i da sam mogao birati koja ce nam momcad zaustaviti niz a pri tome udaljiti nase komsije od europe onda je to FK Sarajevo.Zajedno smo jaci i jos jednom cestitke.
Utakmica zanimljiva i sadrzajna a ove komentare kako smo pustili utakmicu za Mirviceve pare i kladionicu nebih komentirao bitno je samo da se Sarajevo ucvrsti na 3.poziciji a mi cemo vec ove livadice u kupu odraditi.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Evo Mucaja evo belaja, hocemo u europu a Mucaj u prvih 11. Ako je izborimo na kraju bit ce pregolemo.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Vidi u Sirokom posjete
Malo slabiji hercegovacki sprovod
Malo slabiji hercegovacki sprovod
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija