FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Saltboy075
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Saltboy075 » 26 apr 2023, 18:18

Edin1982 je napisao/la:
26 apr 2023, 18:05
Svaki vikend sam sa roditeljima, čija djeca igraju za omladinski pogon Slobode i slušam o tome kakav je Sloboda los klub za svoju djecu i dodjem na ovaj forum ovdje i kunem dan kada sam upisao svoje dijete da igra za Slobodu ,samo zbog svega sto ovdje pročitam...

Druze bilo je i prelijepi komentara kad je igrala Sloboda na ovom forumu,nisam se nikad registrivao al sam citao komentare,pogotovo je bilo prelijepo citati kad se Sloboda borila za Europu.Al ovo danas je odraz nezadovoljstva nas navijaca jer situacija unazad 3 4 godine uzasna.Znamo svi krivce al nemamo vise snage,sve smo pokusali,uvijek smo punili Tusanj i pruzali podrsku bezuvjetno,haman jedino da zapalimo stadion al tad bi mi ugasili klub tj.mi to nikad necemo uradit kao navijaci voljemog kluba bez interesa.

Ova danasnja Sloboda je odraz politike prema sportu u nasem gradu,neko mnogo jaci od mene kao individualca i dugih,kao masa mozemo nesto uraditi da skinemo ove pokvarene slobodase gdje su stavili licni interes od kluba,jer njima svake godine legne milion km kako god igrala Sloboda.Kriminal je ocigledan u klubu i izvan njega.Doslo je sve naopako ko god ima para,svoje dijete moze igrati za Slobodu i sta se desilo,nema vise interesa i roditelji su opravdano razocarani sto njihovo dijete ne igra,a drugo dijet3 moze iako je ruku na srce losiji i nema blage veze.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 26 apr 2023, 18:19

Hoće li nam Milenko pustiti? :mrgreen:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

slatina87
Kontakt:

Post Postao/la slatina87 » 26 apr 2023, 18:26

Idemosloboda je napisao/la:
26 apr 2023, 17:54

Ljudi Vranjes se do sad i dokazao i pokazao.....
O Alicu necu ni da komentarisem zaista vise nema smisla!
A to nam pomaže kako? U najbitnijoj utakmici, gdje ekipa ne može kreirat šansu da joj život o tome ovisi, on ima 2 dobre prilike i 1 polupriliku i ne uspije uputit ozbiljan udarac. On je valjda doveden zbog tog da donese prevagu u ovim utakmicama 50:50, i zbog toga i ima veću platu od većine ekipe. I uopšte ne hejtam momka, svako ima pravo na loš dan pa i on. Ovaj bod mi je čak i "gori" nego da smo izgubili, jer ovako ću se opet nečem nadat naredno kolo i opet živce gubit. 0:0 il 5:0 apsolutno je isto ovdje , tako da mi nije jasno zašto se nije ozbiljnije napalo pogotovo u drugom poluvremenu...

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 26 apr 2023, 18:33

costacurta08 je napisao/la:
26 apr 2023, 18:14
Oj lige i qurca. Pa onaj nogu Deliću kad ne izvali, start za trajnog bana. Ni žuti ne dobi.
Šuberta u punom trku ka golu prosu čoek, crveni ko kuća!!
A Onaj iz Leotara dobi crveni nit luka jeo nit luka miriso. :urnebes:
Skrati čoek nadoknadu iz samo njemu znanih razloga.
Al to ne opravdava našu katastrofalnu igru.
Meljanje lopte, čekanje, kašnjenje sa padom, Bukbić u prvom pol ne može ispucati loptu u teren, ili ako pogodi teren onda prebaci sve njih i dobaci fo kolege mu na suprotnoj strani. Ubacivanja ko mudo Marjanovo, pa sa 35m ne mogu pogoditi peterac.
Fizička sprema strava! Ima ih i pretilih, sa po minimalno 7kg viška.
Itd itd
A što se dižu zastavice za ofsajd kad je igrač na svojoj strani terena to je posebna priča... 😂😂😂😂
Zadnja izmjena: ZaBoljuSlobodu, dana/u 26 apr 2023, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 apr 2023, 18:35

DamirT je napisao/la:
26 apr 2023, 18:16
slika

Gledaj rasporeda do kraja krv ti yebem. Jedinu sansu vidim eventualno TC i Seljo, mada smo i tu autsajderi. Ostale ni ne pomisljam na bod, a kamoli 3
Nemamo sansi protiv Sirokog ili ?
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 26 apr 2023, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 26 apr 2023, 18:36

slatina87 je napisao/la:
26 apr 2023, 18:26

, tako da mi nije jasno zašto se nije ozbiljnije napalo pogotovo u drugom poluvremenu...
Odgovor je jednostavan, ne mozemo.
Ne ulazeci u razloge (psiha, kondicija, nedovoljna kvaliteta, neuigranost, nepostojanje samopouzdanja), jednostavno ne mozemo.
Koliko lose igramo da cak ova predstava predstavlja nominalno dobru igru, odnosno bolju nego ranije. I mi u takvoj tekmi ne mozemo ni 5min da pritisnemo Leotara, koji je btw truba teska.
tuzlanska Sloboda

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 26 apr 2023, 18:38

Za razliku od prošlih u ovoj utakmici su i pokazali neku volju za igrom, dosta bolje defanzivno i svidja mi se sto smo igrali malo grublje, što se tiče napadačke igre mi moramo biti svjesni da imamo ispodprosjecne igrače bez individualnog kvaliteta, jedini je Vranjes koji se malo istice jer ima taj kvalitet i moze napraviti iz necega nesto.

I ovo dobro sto nesto napravimo na kraju fali koncentracije, citavu utakmicu sam se nadao da cemo zabiti neku frljoku.

Idemosloboda
Kontakt:

Post Postao/la Idemosloboda » 26 apr 2023, 18:42

slatina87 je napisao/la:
26 apr 2023, 18:26

A to nam pomaže kako? U najbitnijoj utakmici, gdje ekipa ne može kreirat šansu da joj život o tome ovisi, on ima 2 dobre prilike i 1 polupriliku i ne uspije uputit ozbiljan udarac. On je valjda doveden zbog tog da donese prevagu u ovim utakmicama 50:50, i zbog toga i ima veću platu od većine ekipe. I uopšte ne hejtam momka, svako ima pravo na loš dan pa i on. Ovaj bod mi je čak i "gori" nego da smo izgubili, jer ovako ću se opet nečem nadat naredno kolo i opet živce gubit. 0:0 il 5:0 apsolutno je isto ovdje , tako da mi nije jasno zašto se nije ozbiljnije napalo pogotovo u drugom poluvremenu...
Vranjes nam danas nije pomogao ali zato nam neki konstantno odmaze,a minuta mu se daje kao da smo u sredini tabele.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 apr 2023, 18:50

sto se tice opstanka nista se nije promijenilo, 3 pobjede nam trebaju, od 5 do kraja i to je to. Matematika je jasna.
ali je li moguce da smo mi ovako losi, pa ovaj leotar bi iz federalne lige ispao, a mi ne mozemo njima nista. najgora Sloboda ubjedljivo koju sam ikad gledao. Pa oni sto su ispali 2012 su duplo pismeniji fudbalski bili.
sad idu 3 kljucne, TC, Zrinjski i Siroki, bez 6 bodova nema nas nigdje

Leotar smo vjerovatno poslali u nizi rang
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 apr 2023, 18:56

Ovdje je sve jasno ko dan, igraci limitirani, hajde ovi stariji sto nemogu, al ovi mladji ne znam sta oni treniraju, koji sport ?.......liga je ocajna, jedino sto me tjesi sto su i drugi ocajni, ne zna se ko je gori.....ova liga je vise nego smijesna, plus na to imas kriminalno sudjenje....gledao sam ih na dobrom terenu, ocajni, danas na losem terenu, ocajni.....nas ocajna Sloga dobije na Tusnju, ocajno Posusje rasturi.....pa nek stanu ispred ogledala i pitaju sebe kako ih nije sramota ne znati elementarne stvari.....plus na to sve imas dundjere koji vode klub.....
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 apr 2023, 19:02

Zanimljivo da oni i sto su doprinosili nesto rezultatu su na margini - Mehmedovic, Komazec, Delic, Osmic (neko miksanje minutaze sa njim i Delicem u zadnje vrijeme).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 apr 2023, 19:06

Samo pare ovde nas mogu izvadit, evemtualno sa tc da se proba sta dogovorit mada tu nema dogovora. Nino il ko vec da danas ode u Mostar i otvorit kesu i rec ljudi kolko je vase da izvedete juniore protiv nas, dolazi ti siroki, tu se potuc i zadnje kolo sa Zeljom vidit gdje de oni bit i opet otvorit kesu i rec ljudima isto
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 26 apr 2023, 19:14

Leotar je ispao. To je to. Do kraja će uzeti maksimalno 2 boda.

Jedna usta manje, hajmo sad uzeti TC, Široki i Želju i poslati Igman nazad, odakle je i došao. Sloga, Posušje i TC su preživjeli 99.9%.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 apr 2023, 19:19

I opet ce nas Azmir vaditi ako i njemu nije vec dokurcilo.....
🔴⚫️

slatina87
Kontakt:

Post Postao/la slatina87 » 26 apr 2023, 19:26

Realno igrači u ovoj ligi imaju najbolji posao na svijetu. Sedmično radiš 20ak sati, igraš bez ikakvog pritiska, većina utakmica ti je dogovoreno, ne moraš ko ostali sportisti brinut o zdravoj ishrani, pri tom ako makar malo kontaš fudbal dobit ćeš 5-6 prosječnih BH plata.
Još jedan divan potez uprave, dovedu čovjeka koji ima drugačiju filozofiju, i puste ga da odigra tako 90' , i opet se vratimo na izbij nabij taktiku...

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 26 apr 2023, 19:33

klasik je napisao/la:
26 apr 2023, 19:06
Samo pare ovde nas mogu izvadit, evemtualno sa tc da se proba sta dogovorit mada tu nema dogovora. Nino il ko vec da danas ode u Mostar i otvorit kesu i rec ljudi kolko je vase da izvedete juniore protiv nas, dolazi ti siroki, tu se potuc i zadnje kolo sa Zeljom vidit gdje de oni bit i opet otvorit kesu i rec ljudima isto
Morali bi bit malo konkretniji u namjeri jer bi nas vjerovatno i juniori Zrinjskog otresli
Ja sam radije da ispadnemo nego placat i molit ljude okolo
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 26 apr 2023, 19:44

Imas Bekica, Komazeca,i pocne ti utakmicu Alic.
Nase djete, bio talenat, gura ga menadžer, sve ja razumijem da smo mi negdje 7-8 bodova u sigurnoj zoni pa ides forsiras momka koji jednom u 5 utakmica opuca na gol....Ali ovo je yebanje u mozak....bukvalno. U mozda i najvaznijoj utakmici sezone, ili 2 najvaznijoj .....A boze...
Protiv azmirovih pusikuraca moraju pocet i Bekic,i Vranjes, i Komazec i Said, sve u napad sve pa makar i izgubili....Bod nas salje 100 posto u federalnu nema se vise sta cekat....Ako ne pobjede ....Ne znam...

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 26 apr 2023, 19:45

Skver je napisao/la:
26 apr 2023, 19:19
Azmir nas moze vaditi jedino iz Federalne, jesu nas prošle godine vadili kad su nas dobili 4:1 ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 apr 2023, 19:48

Madal je napisao/la:
26 apr 2023, 19:33
klasik je napisao/la:
26 apr 2023, 19:06
Morali bi bit malo konkretniji u namjeri jer bi nas vjerovatno i juniori Zrinjskog otresli
Ja sam radije da ispadnemo nego placat i molit ljude okolo
Bolje i to nego moliti neke lokalne pijacare po federalnoj, a ovi sto vode Slobode bi provodili stabilizaciju i u federalnoj jer nemaju ni za federalnu sa gradskim budzetom dok se rastale.....
🔴⚫️

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 26 apr 2023, 19:48

samirr je napisao/la:
26 apr 2023, 19:45
Skver je napisao/la:
26 apr 2023, 19:19
Azmir nas moze vaditi jedino iz Federalne, jesu nas prošle godine vadili kad su nas dobili 4:1 ?
Tako je Samire, torbicom ga opici yebo ih Azmir vise.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.