Edin1982 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:05Svaki vikend sam sa roditeljima, čija djeca igraju za omladinski pogon Slobode i slušam o tome kakav je Sloboda los klub za svoju djecu i dodjem na ovaj forum ovdje i kunem dan kada sam upisao svoje dijete da igra za Slobodu ,samo zbog svega sto ovdje pročitam...
Druze bilo je i prelijepi komentara kad je igrala Sloboda na ovom forumu,nisam se nikad registrivao al sam citao komentare,pogotovo je bilo prelijepo citati kad se Sloboda borila za Europu.Al ovo danas je odraz nezadovoljstva nas navijaca jer situacija unazad 3 4 godine uzasna.Znamo svi krivce al nemamo vise snage,sve smo pokusali,uvijek smo punili Tusanj i pruzali podrsku bezuvjetno,haman jedino da zapalimo stadion al tad bi mi ugasili klub tj.mi to nikad necemo uradit kao navijaci voljemog kluba bez interesa.
Ova danasnja Sloboda je odraz politike prema sportu u nasem gradu,neko mnogo jaci od mene kao individualca i dugih,kao masa mozemo nesto uraditi da skinemo ove pokvarene slobodase gdje su stavili licni interes od kluba,jer njima svake godine legne milion km kako god igrala Sloboda.Kriminal je ocigledan u klubu i izvan njega.Doslo je sve naopako ko god ima para,svoje dijete moze igrati za Slobodu i sta se desilo,nema vise interesa i roditelji su opravdano razocarani sto njihovo dijete ne igra,a drugo dijet3 moze iako je ruku na srce losiji i nema blage veze.