A Hurem i manijak mislim da je. Eno mu selje, svaka pomoc dobro dosla. samo kazem
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Dobro je to, Velež će biti ili psihički razoren + pod teškim pritiskom ili totalno opušten, a sasvim sigurno će biti umorni i potrošeni.
Ovo je strasan sastav. Ja bi vratio Sahinovica. sigurno imao je kiksa ali ipak je veliki talent i moze se fino dobiti para. treba dati momku podrsku.
isto ko Mulalic. ne treba zbog 1-2 lose utakmice na mlade udarati. tek je poceo igrati i ima vise dobri utakmica od losi.
isto ko Mulalic. ne treba zbog 1-2 lose utakmice na mlade udarati. tek je poceo igrati i ima vise dobri utakmica od losi.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kyeremh nije to to, vec otpisanpitara je napisao/la: ↑27 apr 2023, 09:12Iduće sezone na ovo zadnji vezni koji zna nešto s loptom i desno krilo ala Ziljkić i udriElCartel11 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 08:03Mulalic - Serbecic - Martinovic - Radovic
Vrancic - Balta
Kyeremeh - Avram - Ziljkic
Oliveira

- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam, ne govorim to zbog njihpropoklopac je napisao/la: ↑27 apr 2023, 09:29Ma Borac nemora nista, i da izgubi ovu i onu protiv Veleza oni su sigurni u EU takmicenjima, razumijemo se![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo steta je sto mi nismo ovog golmana Osmana Hadzikica iz Veleza doveli sad. Mislim da je top golman, domaci, za golmana jos uvijek mlad, moze se prodati.. Nekako smo se previse oslonili na Dizdarevica i Sahinovica. Ok trebaju oni biti prioritet al kad ne ide, pogotovo sa Dizdarevicem. Fraer ima jednu dobru odbranu u 3 utakmice.. Izlazas s crte, igra nogom (Sahinovic je puno bolji tu)..
Samo gledam ovaj pregled Velez je dosta bolji bio od Sirokog, po prilikama i ovom izvjestaju.. nisu zasluzili poraz u najmanju ruku.
Samo gledam ovaj pregled Velez je dosta bolji bio od Sirokog, po prilikama i ovom izvjestaju.. nisu zasluzili poraz u najmanju ruku.
Hoce li ovako nakon utakmice protiv Igmana?

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Sincina je tu. Da se zna ko kome cuva ledja...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo kod nas golmani djeluju da imaju 160cm pa primaju onakve golove. Juce je Dizdarevic kod oba gola mogao bolje intervenisati.
Cak sam siguran, da bi to nas bivši golman a trenutno nesudjeni reprezentativac Srbije odbranio oba gola.
Cak sam siguran, da bi to nas bivši golman a trenutno nesudjeni reprezentativac Srbije odbranio oba gola.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma ja poštujem da ti istrpiš Guliashvilija, 21 godina, prvi put van Gruzijske lige i sve to pa da kažeš daj mu godinu da se navikne i onda sudi. Ali igrač koji ima 25 godina i iskustvo igranja liga sličnih našoj a ne pokazuje ništa neće nikad proigrati. Ziljkić, Martinović i Radović su došli i odmah se vidi da imaju kvalitet, ovaj je tarabaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 apr 2023, 09:24Kyeremh nije to to, vec otpisanpitara je napisao/la: ↑27 apr 2023, 09:12Iduće sezone na ovo zadnji vezni koji zna nešto s loptom i desno krilo ala Ziljkić i udriElCartel11 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 08:03Mulalic - Serbecic - Martinovic - Radovic
Vrancic - Balta
Kyeremeh - Avram - Ziljkic
Oliveira![]()
Ma nije bas taraba Kyeremeh. On slabije igra odbranu to je cinjenica, prema gore ima potez, ima fin i pregled igre. Nije tipa Ziljkica ali za neke formacije i utakmice moze dobro posluziti. Jucer je odigrao drugo poluvrijeme top.pitara je napisao/la: ↑27 apr 2023, 10:23Ma ja poštujem da ti istrpiš Guliashvilija, 21 godina, prvi put van Gruzijske lige i sve to pa da kažeš daj mu godinu da se navikne i onda sudi. Ali igrač koji ima 25 godina i iskustvo igranja liga sličnih našoj a ne pokazuje ništa neće nikad proigrati. Ziljkić, Martinović i Radović su došli i odmah se vidi da imaju kvalitet, ovaj je taraba
E sad s obzirom da je stranac, mogao bi biti kvalitetniji.. Mada nije joa vrijeme da mu se sudi..
-
- Kontakt:
Svima njima treba vremena i utakmica da se dokazu.
Nisu djaba dosli, imaju kvalitet. Samo mi trazimo da odmah pokaze, bez prostora za neku adaptaciju.
Brazilac je top, vidis na njemu da je hladnokrvan. Ali mu je trebalo vremena i utakmica.
Jucer se Francis u drugom opustio, imao sam osjecaj da svakog moze pretracti, uzeti duel.
Jucer gulaš loš, nikakav... Al i njemu treba vremena.
Vidjet cemo sta nam donose naredne utakmice. Imamo sirinu i kvalitet, ono najbitnije ima harmonija u ekipi. Bit ce ovo dobro aBd, samo da SB dobijemo
Nisu djaba dosli, imaju kvalitet. Samo mi trazimo da odmah pokaze, bez prostora za neku adaptaciju.
Brazilac je top, vidis na njemu da je hladnokrvan. Ali mu je trebalo vremena i utakmica.
Jucer se Francis u drugom opustio, imao sam osjecaj da svakog moze pretracti, uzeti duel.
Jucer gulaš loš, nikakav... Al i njemu treba vremena.
Vidjet cemo sta nam donose naredne utakmice. Imamo sirinu i kvalitet, ono najbitnije ima harmonija u ekipi. Bit ce ovo dobro aBd, samo da SB dobijemo

-
- Kontakt:
Kod drugog gola, kad brazilac istrca sam, vidio sam Hebiba i loptu visoko iznad gola 

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nisu sad ni 25e neke pozne godine. Kyeremh nije imao kontinuiteta utakmica da pokaze sta zna a meni je dovoljno vidjeti kako je jucer pobjegao svom cuvaru jednim dodirom a zatim asistirao za gol. Moze i on ruke dati.pitara je napisao/la: ↑27 apr 2023, 10:23Ma ja poštujem da ti istrpiš Guliashvilija, 21 godina, prvi put van Gruzijske lige i sve to pa da kažeš daj mu godinu da se navikne i onda sudi. Ali igrač koji ima 25 godina i iskustvo igranja liga sličnih našoj a ne pokazuje ništa neće nikad proigrati. Ziljkić, Martinović i Radović su došli i odmah se vidi da imaju kvalitet, ovaj je taraba
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
vidio sam Hebiba kako zaobilazi golmana i pogadja stativu u paduZipSarajevo je napisao/la: ↑27 apr 2023, 10:40Kod drugog gola, kad brazilac istrca sam, vidio sam Hebiba i loptu visoko iznad gola![]()

- 1 9 4 6 -
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne može čovjek da vjeruje šta čita, kakve prelivode i preletači svega mi..

To dovoljno dokazuje o inteligenciji i karakteru tih ljudi. Po kojim parametrima su oni vidjeli da je Varešanović dobar taktičar, uzimamo sve na individualni kvalitet.
bordobijeli je napisao/la: ↑27 apr 2023, 09:05Teneru sude rezultati i to je jedini ispravan kriteriji, sve drugo je šuplja priča.pitartz je napisao/la: ↑27 apr 2023, 07:45Tako nekako.
Taktički odvratno loš, jedino harmonija medju igračima se čini odličnom. Mada, mislim da je i to uzrokovano igračima poput Martinovića, Balte, Ziljkića i slično. Skroz fina klapa se stvorila.
Sve utakmice smo odigrali užasno i sve dobro što se desilo je bio individualni kvalitet igrača. Eto, jedino da ga pohvalim za jučerašnju utakmicu gdje se postavio na kontre sa gore brzim igračima i agilnom sredinom. Pitanje je da li bi to tako bilo da je imao sve igrače na raspolaganju, ali otom potom.
Imamo nevjerovatno dobru ekipu i biti će ogromna šteta ako se na ljeto ne dovede trener koji će ih lijepo posložiti i voditi. Siguran sam da bi sa dobrim trenerom u Konferencijskoj daleko dogurali... Zahvaliti se Mirzi ako nas izvede u Europu istog dana. Neočekivano bi i to bilo, ali to je njegov trenerski limit. Ništa više, niti bolje od toga nam ne može donijeti.
To je suština! Pun forum trenera koji sve znaju, treba ovo treba ono.
Na stranu subjektivno mišljenje o čičku treba biti pošten i priznati, mene je fudbalski uvjerio da mu dam podršku jer vidim da radi dobar posao. Pored rezultata protiv najjače ekipe u našoj ligi (a možda i šire) i ostalih pobjeda protiv ekipa koje nismo dobijali godinama, kad sam jučer vidio da je ubacio malog Bakira oduševio me. A ove mahalaške priče, s kime se druži, šta jede, šta pije, rek'o ovo-ono, pričao mi frajer, totalno me boli briga.
Samo rezultat FK Sarajeva je bitan!
Vladan ono hvata jednom rukomElCartel11 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 10:07Samo kod nas golmani djeluju da imaju 160cm pa primaju onakve golove. Juce je Dizdarevic kod oba gola mogao bolje intervenisati.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], Dave, HeavyBassBlues, Imamkarbarum, Lecler, MSOZ101, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Pena, SamoDaKazeem, Velo6, Vjecnobordo i 96 gostiju.