FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Kimun
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kimun » 27 apr 2023, 14:45

Evo je poruka za danas od voljenog predsjednika. Znaci x u subotu 2:2. Dva puta cemo gubiti i vracati se, ali nedovoljno za preokret.

Moj tip za subotu oba daju go. Uzmite pare. Vas Mozzart

slika
Zadnja izmjena: Kimun, dana/u 27 apr 2023, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 27 apr 2023, 14:45

SARAJEVO23! :kafa:
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 27 apr 2023, 14:46

Haram notifikacija :nene:

unitarista
Kontakt:

Post Postao/la unitarista » 27 apr 2023, 14:52

FKSDoGroba je napisao/la:
27 apr 2023, 14:46
Haram notifikacija :nene:
Zato i ne uzimamo titulu, rođo moj!
nisam čiko sa avatara.

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 27 apr 2023, 14:55

FCUM je napisao/la:
27 apr 2023, 12:58
cookiech je napisao/la:
27 apr 2023, 12:31
FCUM je napisao/la:
27 apr 2023, 06:55
Mirza nije nikakav takticar ni ti ga ko dize u nebesa. Narkoman je samo ujedinio igrace i napravio atmosferu medju njima kao niko do sad. Momci ginu i bore se do zadnje minute. Ima srece i sto su mu doveli igrace koji zele napredak
Imao si to i sa Dudicem. Bila je dobra atmosfera i momci su se dobro slagali, i na terenu su se borili ali rezultat nismo imali cak i sa dobrom igrom. Sta se desilo pa se okrenulo mozemo samo spekulisati
sta si ba imao sa dudicem. Prva dva kola su igrali i onda kostur suljic i kompanija su krenuli sa bojkotom. Ovdje MIrza je ako nista to ukinuo i napravio bas atmosferu medju igracima. Da bog do jos zna takticki gdje bi nam kraj bio
Opusteno druze. Samo zato jer je neko nesto napisao ovdje ne znaci da je istina. U ovom slucaju jeste ali parcijalno, nije cijela ekipa nego spomenuti i jos 2 3. "Ukinuto" je onog trenutka kada je Suljic otjeran a ne zato jer je nesto Mirza uradio.
Sve mi znamo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 apr 2023, 14:57

Nama s godisnjom stigla uputa da tovarimo na dvicu u BL protiv Borca sve sto imamo. Joj Mirvah, obori li nas ovo, zamozzartovat cemo ti nisane!
Bahati, bahati Željkan!
1946

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 27 apr 2023, 14:58

Ovi balijanderi bas tuknu do neba. Cuj "voljenog predsjednika". A voljeni sef Vico.
#PonosnaDoNeba ima puno voljenih. Mozda joj je nadimak CickaStafeta

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 apr 2023, 14:59

joker90 je napisao/la:
27 apr 2023, 14:57
Nama s godisnjom stigla uputa da tovarimo na dvicu u BL protiv Borca sve sto imamo. Joj Mirvah, obori li nas ovo, zamozzartovat cemo ti nisane!
nesto si mi Jokere rasterecen, sigurno da si jucer imao razloga za duplo zadovoljstvo :D
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 27 apr 2023, 15:19

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
27 apr 2023, 14:31
slicna situacija kao sa Renanom sad, ili s Baltom. Da se Balta nije pokazao jos bi forum brujao sta su nam poljaci uvalili, panj, deblo, itd itd.
Tako i Bilbija, lik je 70% utakmica kod nas bio desni ili lijevi napad, ako me sjecanje sluzi.
I mi bi nekad da su igraci ko na PSu, pa sto nije trokut pritisnuo, sto nije X itd. Nerealna ocekivanja imamo.
Renan mora biti debeli Ronaldo da bi nas zadovoljio.

I sto se tice ovih pobjeda i rjesavanja ove lige. Pa ovdje ko god ulozi para u klub treba da vidi rezultat u nekom skorijem periodu. Ako je normalno i nema zavrtanja, primjer Radnik Bijeljina. Dobra uprava i pare i vrlo brzo euro takmicenja.

A mi generalno pitari hordasi veterani trebamo malo da se pogledamo u ogledalo i pustimo da se hodzino samelje. Ne mogu citati forum anamo onih i vidjeti kako za nas govore da smo ludi, da smo sebi dusmani, da je toksicna sredina.

I nadam se da ce nasa lijepa udarna, ultra ekipa doci na svoj Sjever. Ekipa to zasluzuje, ni mirvic ni mirza ni istok. Sam Besim kaze, znaci im podrska mnogo.
Tacno, sto se tice krivih pozicija.

Kad ulozis i ocekujes rezultate. Svi potenciraju da je Mirvic aman-zaman ulozio a prelazni rok finansirao Djokanovic. Doduse lova jos nije legla ali suma se zna. Cinjenica je da je Mirvic uletio inicijalno da bi postao ulagac, ali evo jos malo i ode april a one najave o ulaganjima niko vise ne spominje.

Licno me misljenje i anamo onih a nekih ovdje apsolutno ne interesuje. Znas ono "sitne duse mogu da mi ga puse". Bitno mi je misljenje ljudi koje respektujem. Da su normalni nebi navijali za ono sto se prije rata zvalo "uskotracna" ukljucujuci nasu direktoricu. Puno ste osjetljivi na tudje misljenje i to je slabost koja se moze iskoristiti.

Jedva cekam da se Horde vrate. O tome odlucuje Mirvic. Sjesti kao covjek i porazgovarati. Ako nece - to mi mozda moglo da znaci da su mu razlozi maliciozni. Vidjecemo, ali do njega je.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 apr 2023, 15:24

kengur je napisao/la:
27 apr 2023, 15:19
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
27 apr 2023, 14:31
slicna situacija kao sa Renanom sad, ili s Baltom. Da se Balta nije pokazao jos bi forum brujao sta su nam poljaci uvalili, panj, deblo, itd itd.
Tako i Bilbija, lik je 70% utakmica kod nas bio desni ili lijevi napad, ako me sjecanje sluzi.
I mi bi nekad da su igraci ko na PSu, pa sto nije trokut pritisnuo, sto nije X itd. Nerealna ocekivanja imamo.
Renan mora biti debeli Ronaldo da bi nas zadovoljio.

I sto se tice ovih pobjeda i rjesavanja ove lige. Pa ovdje ko god ulozi para u klub treba da vidi rezultat u nekom skorijem periodu. Ako je normalno i nema zavrtanja, primjer Radnik Bijeljina. Dobra uprava i pare i vrlo brzo euro takmicenja.

A mi generalno pitari hordasi veterani trebamo malo da se pogledamo u ogledalo i pustimo da se hodzino samelje. Ne mogu citati forum anamo onih i vidjeti kako za nas govore da smo ludi, da smo sebi dusmani, da je toksicna sredina.

I nadam se da ce nasa lijepa udarna, ultra ekipa doci na svoj Sjever. Ekipa to zasluzuje, ni mirvic ni mirza ni istok. Sam Besim kaze, znaci im podrska mnogo.
Tacno, sto se tice krivih pozicija.

Kad ulozis i ocekujes rezultate. Svi potenciraju da je Mirvic aman-zaman ulozio a prelazni rok finansirao Djokanovic. Doduse lova jos nije legla ali suma se zna. Cinjenica je da je Mirvic uletio inicijalno da bi postao ulagac, ali evo jos malo i ode april a one najave o ulaganjima niko vise ne spominje.

Licno me misljenje i anamo onih a nekih ovdje apsolutno ne interesuje. Znas ono "sitne duse mogu da mi ga puse". Bitno mi je misljenje ljudi koje respektujem. Da su normalni nebi navijali za ono sto se prije rata zvalo "uskotracna" ukljucujuci nasu direktoricu. Puno ste osjetljivi na tudje misljenje i to je slabost koja se moze iskoristiti.

Jedva cekam da se Horde vrate. O tome odlucuje Mirvic. Sjesti kao covjek i porazgovarati. Ako nece - to mi mozda moglo da znaci da su mu razlozi maliciozni. Vidjecemo, ali do njega je.
Doveli mirzu pa onda isao na sastanak s Brkom i zavrsio pare. Do tad prica bila akademci a onda bus stranaca dovedosmo.

HAJMO ISMIRE! Kavaljer si, ostani takav do kraja. Nisu Horde 300 ljudi, Horde su svi mi!
Valjda cijenis pjesmu On Voli Saraj´vo pravi je Hordas :) :bih: :opaopa: :salut:

Sto se tice tudjeg misljenja, licno mene ni najmanje zabolje.. samo mi je stalo da ovaj problem kojeg imamo u nevakat - zavrsimo.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 27 apr 2023, 16:00

miky_hz je napisao/la:
27 apr 2023, 14:05
Samo ovaj crni burazer sto radi na drustvenim mrežama ubi koliko je dobar u ovome. :clap:

Kontam da je on u paketu sa Renanom stigao da ga je ovaj povukao ili tako nešto ,nekako mi se podudaraju ovi Renanovi licni editi na profilu sa ovim klupskim.Kako god top radi ovo :thumbup:
Mislim da je neko pisao da je taj lik zaduzen za Renanove drustvene mreze, te da su ga nasi angazovali naknadno da i nama radi taj dio.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 apr 2023, 16:24

Kimun je napisao/la:
27 apr 2023, 14:03
Vico od mucenika do heroja, Mirza isto tako....vremena se mjenjaju
Acta non verba
Mozda vama kojima su pojerinci ispred Sarajeva,meni je Sarajevo ispred tih svih debila,nego de nam reci jel taj mucenik prosio teren nakon 2 godine?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 apr 2023, 16:31

TrofejiSuTu je napisao/la:
27 apr 2023, 14:45
Pa ne radi se o uzorku jucerasnje tekme i njegove pozicije koja je neprirodna,vec o svim prethodnim gdje je igrao desno. Samo je cini mi se imao ucinak upravo protiv listice,ovo ostalo isto ograjisao, gore dole i nigdje nista
igracima treba kontinuitet, samopouzdanje, redovno igranje. Ne moze se igrati jedna, drgua 15 minuta, a treca tribine... i onda ocekivati da neko igra na maksimumu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 apr 2023, 16:33

Kimun je napisao/la:
27 apr 2023, 14:45
Evo je poruka za danas od voljenog predsjednika. Znaci x u subotu 2:2. Dva puta cemo gubiti i vracati se, ali nedovoljno za preokret.

Moj tip za subotu oba daju go. Uzmite pare. Vas Mozzart

slika
Mozart je zlatni sponzor Željezničara,i glavni finanseri njihovog kluba.Ali kod njih nećeš pročitati nešto slično,zato nam se i smiju ,jer veći dusmana od samih nas mi nemamo.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 27 apr 2023, 16:35

Evo opet besplatan ulaz biće raje

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 apr 2023, 16:38

Zajedno za bordo-bijele boje! Ovog vikenda očekuje nas susret sa NK Široki Brijeg.

🏟️ Stadion Asim Ferhatović Hase
🗓️ Subota, 20:30
🎟️ Besplatan ulaz

Svi na Koševo, igra Saraj’vo!

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 27 apr 2023, 16:44

Opet srozavanje renomea kluba sa besplatnim ulazom :puke: :puke: :puke:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 27 apr 2023, 16:48

NazorUso je napisao/la:
27 apr 2023, 16:44
Ti svakako bojkotujes, sta se sekiras

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 apr 2023, 16:49

NazorUso je napisao/la:
27 apr 2023, 16:44
Cuj srozavanje renomea kluba sto je ulaz besplatan
:rol: :rol: :rol: :rol:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 apr 2023, 16:50

MortemHz je napisao/la:
27 apr 2023, 16:38
Zajedno za bordo-bijele boje! Ovog vikenda očekuje nas susret sa NK Široki Brijeg.

🏟️ Stadion Asim Ferhatović Hase
🗓️ Subota, 20:30
🎟️ Besplatan ulaz

Svi na Koševo, igra Saraj’vo!

slika
Vidim da se raja naložila za subotu, očekujem preko 10 k.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, johntravolta123, Sinfoc1986, Tatamata1946, Vaya i 84 gosta.