Moj tip za subotu oba daju go. Uzmite pare. Vas Mozzart

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Opusteno druze. Samo zato jer je neko nesto napisao ovdje ne znaci da je istina. U ovom slucaju jeste ali parcijalno, nije cijela ekipa nego spomenuti i jos 2 3. "Ukinuto" je onog trenutka kada je Suljic otjeran a ne zato jer je nesto Mirza uradio.FCUM je napisao/la: ↑27 apr 2023, 12:58sta si ba imao sa dudicem. Prva dva kola su igrali i onda kostur suljic i kompanija su krenuli sa bojkotom. Ovdje MIrza je ako nista to ukinuo i napravio bas atmosferu medju igracima. Da bog do jos zna takticki gdje bi nam kraj bio
nesto si mi Jokere rasterecen, sigurno da si jucer imao razloga za duplo zadovoljstvo
Tacno, sto se tice krivih pozicija.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 apr 2023, 14:31slicna situacija kao sa Renanom sad, ili s Baltom. Da se Balta nije pokazao jos bi forum brujao sta su nam poljaci uvalili, panj, deblo, itd itd.
Tako i Bilbija, lik je 70% utakmica kod nas bio desni ili lijevi napad, ako me sjecanje sluzi.
I mi bi nekad da su igraci ko na PSu, pa sto nije trokut pritisnuo, sto nije X itd. Nerealna ocekivanja imamo.
Renan mora biti debeli Ronaldo da bi nas zadovoljio.
I sto se tice ovih pobjeda i rjesavanja ove lige. Pa ovdje ko god ulozi para u klub treba da vidi rezultat u nekom skorijem periodu. Ako je normalno i nema zavrtanja, primjer Radnik Bijeljina. Dobra uprava i pare i vrlo brzo euro takmicenja.
A mi generalno pitari hordasi veterani trebamo malo da se pogledamo u ogledalo i pustimo da se hodzino samelje. Ne mogu citati forum anamo onih i vidjeti kako za nas govore da smo ludi, da smo sebi dusmani, da je toksicna sredina.
I nadam se da ce nasa lijepa udarna, ultra ekipa doci na svoj Sjever. Ekipa to zasluzuje, ni mirvic ni mirza ni istok. Sam Besim kaze, znaci im podrska mnogo.
Doveli mirzu pa onda isao na sastanak s Brkom i zavrsio pare. Do tad prica bila akademci a onda bus stranaca dovedosmo.kengur je napisao/la: ↑27 apr 2023, 15:19Tacno, sto se tice krivih pozicija.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 apr 2023, 14:31slicna situacija kao sa Renanom sad, ili s Baltom. Da se Balta nije pokazao jos bi forum brujao sta su nam poljaci uvalili, panj, deblo, itd itd.
Tako i Bilbija, lik je 70% utakmica kod nas bio desni ili lijevi napad, ako me sjecanje sluzi.
I mi bi nekad da su igraci ko na PSu, pa sto nije trokut pritisnuo, sto nije X itd. Nerealna ocekivanja imamo.
Renan mora biti debeli Ronaldo da bi nas zadovoljio.
I sto se tice ovih pobjeda i rjesavanja ove lige. Pa ovdje ko god ulozi para u klub treba da vidi rezultat u nekom skorijem periodu. Ako je normalno i nema zavrtanja, primjer Radnik Bijeljina. Dobra uprava i pare i vrlo brzo euro takmicenja.
A mi generalno pitari hordasi veterani trebamo malo da se pogledamo u ogledalo i pustimo da se hodzino samelje. Ne mogu citati forum anamo onih i vidjeti kako za nas govore da smo ludi, da smo sebi dusmani, da je toksicna sredina.
I nadam se da ce nasa lijepa udarna, ultra ekipa doci na svoj Sjever. Ekipa to zasluzuje, ni mirvic ni mirza ni istok. Sam Besim kaze, znaci im podrska mnogo.
Kad ulozis i ocekujes rezultate. Svi potenciraju da je Mirvic aman-zaman ulozio a prelazni rok finansirao Djokanovic. Doduse lova jos nije legla ali suma se zna. Cinjenica je da je Mirvic uletio inicijalno da bi postao ulagac, ali evo jos malo i ode april a one najave o ulaganjima niko vise ne spominje.
Licno me misljenje i anamo onih a nekih ovdje apsolutno ne interesuje. Znas ono "sitne duse mogu da mi ga puse". Bitno mi je misljenje ljudi koje respektujem. Da su normalni nebi navijali za ono sto se prije rata zvalo "uskotracna" ukljucujuci nasu direktoricu. Puno ste osjetljivi na tudje misljenje i to je slabost koja se moze iskoristiti.
Jedva cekam da se Horde vrate. O tome odlucuje Mirvic. Sjesti kao covjek i porazgovarati. Ako nece - to mi mozda moglo da znaci da su mu razlozi maliciozni. Vidjecemo, ali do njega je.
Mislim da je neko pisao da je taj lik zaduzen za Renanove drustvene mreze, te da su ga nasi angazovali naknadno da i nama radi taj dio.miky_hz je napisao/la: ↑27 apr 2023, 14:05Samo ovaj crni burazer sto radi na drustvenim mrežama ubi koliko je dobar u ovome.![]()
Kontam da je on u paketu sa Renanom stigao da ga je ovaj povukao ili tako nešto ,nekako mi se podudaraju ovi Renanovi licni editi na profilu sa ovim klupskim.Kako god top radi ovo![]()
igracima treba kontinuitet, samopouzdanje, redovno igranje. Ne moze se igrati jedna, drgua 15 minuta, a treca tribine... i onda ocekivati da neko igra na maksimumuTrofejiSuTu je napisao/la: ↑27 apr 2023, 14:45Pa ne radi se o uzorku jucerasnje tekme i njegove pozicije koja je neprirodna,vec o svim prethodnim gdje je igrao desno. Samo je cini mi se imao ucinak upravo protiv listice,ovo ostalo isto ograjisao, gore dole i nigdje nista
Mozart je zlatni sponzor Željezničara,i glavni finanseri njihovog kluba.Ali kod njih nećeš pročitati nešto slično,zato nam se i smiju ,jer veći dusmana od samih nas mi nemamo.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, johntravolta123, SamoDaKazeem, Uvijeknapravojstrani i 63 gosta.