Nemam ja vremena da to pisem ovdje.. Jedino kad sam nesto raspolozen onda se i nakanim, ali opet djaba.. Kome pisem ??Willy je napisao/la:Odličan post Baja. Postiraj češće koji par.
Sta si ovo igrao Chelsea 1, zar je to danas ??
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nemam ja vremena da to pisem ovdje.. Jedino kad sam nesto raspolozen onda se i nakanim, ali opet djaba.. Kome pisem ??Willy je napisao/la:Odličan post Baja. Postiraj češće koji par.
Ne, sutra je. Nisam mogao dočekati do sutra da ga stavim na tiket.Baja_Zvjerka je napisao/la:Nemam ja vremena da to pisem ovdje.. Jedino kad sam nesto raspolozen onda se i nakanim, ali opet djaba.. Kome pisem ??Willy je napisao/la:Odličan post Baja. Postiraj češće koji par.
Sta si ovo igrao Chelsea 1, zar je to danas ??
Pauza jednu sedmicu i opet po starom !legenda reala je napisao/la:Što nema sutra Lige Prvaka ,jel zbog dana nezvisnosti ili nečeg drugog
volimliverpool je napisao/la:@Willy od onog dobitka na oba listića počeo svaki dan igrat'.![]()
Umjesto da mi daš kakav prijedlog,ti izrekneš tu glupost.Monolog je napisao/la:Nemojte se kladit' kad ne znate.
Dovoljan je i jedan dan odmora da se sreća preokrene, vjeruj mi. Naravno, nemoj ni pratit rezultate tog dana, a nemoj ni ispunjavat tiket koji nećeš uplatiti(onaj fazon:"čisto da vidim bi li proš'o"). Dakle, do srijede odmor, a onda u nove pohode.volimliverpool je napisao/la:
E @Monolože,de eto ti reci dokle da se ne kladim i neću kladit' dokle ti kažeš.Bez zezancije.Samo nemoj dugo.
Sto znaci da ako ti prodjes pros'o i ja.Monolog je napisao/la:Dovoljan je i jedan dan odmora da se sreća preokrene, vjeruj mi. Naravno, nemoj ni pratit rezultate tog dana, a nemoj ni ispunjavat tiket koji nećeš uplatiti(onaj fazon:"čisto da vidim bi li proš'o"). Dakle, do srijede odmor, a onda u nove pohode.volimliverpool je napisao/la:
E @Monolože,de eto ti reci dokle da se ne kladim i neću kladit' dokle ti kažeš.Bez zezancije.Samo nemoj dugo.
@Devil,
Ja imam Malagu hendikep, Rose over i Boston hendikep.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.