Milan - Napoli
početak: 20:45
tip: Oba Daju @ 1,65
Jedan od klasika italijanskog fudbala. Derbi koji će možda i odlučiti novog prvaka Italije. Prema izjavama trenera i igrača, oba tima idu na pobjedu, tako da vjerujem da će biti golova. A kako da ne bude kad Milan ima poprilično staru i sporu odbranu, što vrlo lahko mogu iskoristiti Cavani i Hamšik, a sa druge strane imaju jako ubojit napad sa Zlatanom, Patom i Robinjom, koji će sigurno zabiti barem jedan gol Napolijevoj odbrani. U zadnjih 7 mečeva, odkako je Napoli došao sebi

, pet puta je došlo oba daju.
Stoke- WBA
početak: 21:00
tip: 1 @ 2,10
Ovo igram na osnovu tradicije a i forme u zadnjih nekoliko susreta. Stoke je jako tvrda ekipa, naročito kući, gdje su i osvojili 23 od ukupno 33 boda koja imaju na kontu, dok je WBA jedan od glavnih kandidata za ispadanje, i u zadnjih 6 mečeva ne znaju za pobjedu, od toga su 3 na strani uz g.r. 0-8. U međusobnim susretima je apsolutno dominantnija ekipa Stoke-a. Ako sam našao tačan podatak, Stoke nije izgubio kući od WBA od davne 1982 godine. Zadnjih 10 susreta, odigranih u Premier ligi i Championshipu,u periodu 1997-2010, Stoke ima 7 pobjeda, dvije tekme su završene remijem, a WBA je pobijedio samo jednom i to kod kuće 2003. godine sa 1-0. Imajući u vidu statistiku i trenutnu formu ekipa, ovdje očekujem nastavak tradicije i pobjedu domaćina.
Pošto mi je Stoke iz superponude, moram imati min. 3 para, pa sam kao uslov stavio Maccabi TA-Hapoel Holon 1@ 1,02
kvota : 3,53