Iskreno, mene su razocarali! Pogotovo sto nisu ostali dosljedni onog sto su obecavali, sto kupuju ove parlamentarce isto kao SDA i sto su im kadrovi (pogotovo SDP) katastrofa! Pa ne mozes N.Niksica stavit za premijera itd itd.samoposmatram je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:24Negovori niko da je trojka dobra, samo da je bolja od SDA.GG3 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:09To sto Bisera ne valja ne znaci nuzno da je Dino dobar… tako Jako branit nekog iz neke stranke moze samo Bot ili onaj tko ima koristi. Isto kao sto su SDAovci branili SDA tako trojkasi brane TrojkuRobust je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:03
npr dovukao vise ministara MVP u našu državu nego bisera za četiri godine mandata
Samo zbog ovoga je treba ismijavati , a da ne pričamo zaposljavanje familije po konzulatima sirom svijeta, koristenja pratnje za frizeraj i kupovinu itd itd
Bas je zanimljiva ova pojava da su najzesci fanatici i ljubutelji SDA dijaspora i vjerski fanatici to sve govori kakav dio društva za njih navija . Jarane zivis u sekularnoj drzavi normalno je da ce sve skupine društva imati jednaka prava ako ti to smeta uvijek imas arapske vukojebine i razne diktature sirom svijeta, al ovakvi licemjeri najvise lete na zapad tamo se betoniraju na njihovu socijalu tamo mu ne smetaju krscani, **** itd
Slazes li se sa tim?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Nemoj da brines. L-Train je tu da nastrada umjesto tebe.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Nisam ti napisao da mi je poslednji ban bio opomena pred trajni,ili si u dosluhu sa adminom pa znas.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
A koga mozes staviti za premijera i tako dalje?GG3 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:29Iskreno, mene su razocarali! Pogotovo sto nisu ostali dosljedni onog sto su obecavali, sto kupuju ove parlamentarce isto kao SDA i sto su im kadrovi (pogotovo SDP) katastrofa! Pa ne mozes N.Niksica stavit za premijera itd itd.samoposmatram je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:24Negovori niko da je trojka dobra, samo da je bolja od SDA.
Slazes li se sa tim?
Sa nama je u ovoj forumaskoj viber grupi. Zna mu nekad izletit koja informacija.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Zasto mene nema u tim gej grupama?
Ma upao si u lose drustvo na forumu. Bio sam i ja nekad problematican, ali sam uspio okrenuti zivot totalno. Brat Nerko me okrenuo vjeri. Ozenio se. Dobio dijete. Druga sam osoba sada.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson

Mozda nekog tko je dobio bar koliku-toliku podrsku gradjana a ne Nermina sa kompenzacijskim mandatom.samoposmatram je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:40A koga mozes staviti za premijera i tako dalje?GG3 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:29Iskreno, mene su razocarali! Pogotovo sto nisu ostali dosljedni onog sto su obecavali, sto kupuju ove parlamentarce isto kao SDA i sto su im kadrovi (pogotovo SDP) katastrofa! Pa ne mozes N.Niksica stavit za premijera itd itd.samoposmatram je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:24
Negovori niko da je trojka dobra, samo da je bolja od SDA.
Slazes li se sa tim?
SDP i NS su definitivno unistili bilo kakvu gradjansku opciju i socijaldemokratiju. NiP je SDA samo bez Bakira.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- numanumaye22
- Kontakt:
Koliko se nas gazija Schmidt zaletio i zaobad’o mogli bi mi ipak skratit put do EU, ako nastavi ovako. Puna podrska.
Jeste sad svjesni gdje smo mi mogli bit samo da Inzko godinama nije bio toliko zabrinut nego da je i radio svoj posao?
Jeste sad svjesni gdje smo mi mogli bit samo da Inzko godinama nije bio toliko zabrinut nego da je i radio svoj posao?
Otvaram sampanjac za propast SDA
-
- Kontakt:
Rezultati izbora su regularni koliko vrh tabele premijer lige.GG3 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:59Mozda nekog tko je dobio bar koliku-toliku podrsku gradjana a ne Nermina sa kompenzacijskim mandatom.
SDP i NS su definitivno unistili bilo kakvu gradjansku opciju i socijaldemokratiju. NiP je SDA samo bez Bakira.
Znaci kradja ziva. Slazem se da svi imaju veze sa korupcijom, nepotizmom i kriminalom. Ako se neda sansa trojki, onda je realno podjela zemlje bez opucanog metka najbolje rjesenje.
Druga alternativa nepostoji. Od 1995 antifasisti koji su se borili protiv cetnika i ustasa nisu bili u stanju doci na vlast stvoriti saveznistvo sa antifasistima Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Kosova, da ojacaju drzavne institucije i kontrolisu kriminal. Zato sami sljam na sve strane vlada, a normalan i obrazovan narod napusta sve navedene zemlje. Trojka nemoze promjeniti HNS ni Snsd ni SDA, a bez hrvata i srba se nemoze vladati, jer smo okruzeni njima. Antifasisti Srbije i i Hrvatske su jedina sansa da BiH uspije da ppstane pravna drzava.
- Pensioner26
- Kontakt:
A otkud sad odjednom to da trojka ne može promijeniti HDZ i SNSD? 

- kraljttbvb
- Kontakt:
Isto je i na forumu.
Ovi sto su u dijaspori se slomise raspravljajuci o ovim odlukama (ko valja, a ko ne valja), a mi domaci sto bi se nas trebalo ticati, gledamo sa strane i cini se da nas to ne interesuje previse...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Al kad pogledas vecina tih sto je otisla vani u zadnjih desetak godina su najvise otisli zbog nemogućnosti pronalaska posla, stranačkog zapošljavanja , nepotizma, korupcije, iz vecinskih gradova i mjesta gdje je SDA vladala zadnjih tridesetak godina, ono ne znam kako se mogu pogledati u ogledalo i reci ja agitujem za stranku koja me je odvojila od rodne grude, porodice , prijatelja, drzave, gdje si ostavio roditelje same na milost i nemilost u starosti itd itd.kraljttbvb je napisao/la: ↑28 apr 2023, 07:35Isto je i na forumu.
Ovi sto su u dijaspori se slomise raspravljajuci o ovim odlukama (ko valja, a ko ne valja), a mi domaci sto bi se nas trebalo ticati, gledamo sa strane i cini se da nas to ne interesuje previse...
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Nema tu dva tora. Isti Tor fasista.BosniaBoston je napisao/la: ↑28 apr 2023, 09:26https://www.klix.ba/vijesti/bih/hns-nez ... /230428023
Oba tora uznemirena![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.