Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Sveti
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Sveti » 28 apr 2023, 11:13

udjoh nakon 5 godina na pik .ba, jel moguce sta su uradili od sajta :rol:
naprijed rejal

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 28 apr 2023, 11:37

Šta kaže Tigar preče na protest nego na džumu :rol: :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 28 apr 2023, 11:44

BosniaBoston je napisao/la:
28 apr 2023, 09:26
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hns-nez ... /230428023

Oba tora uznemirena :ljepota:
Jao licemjerstva
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 28 apr 2023, 11:56

Naprijed naši
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 28 apr 2023, 11:58

Meni najsmijesnije kako zeleni cmizdre, pa ko im brani da skupe ruke i udju u vlast? Pa nije njih Schmidt izbacio sa vlasti, nego nece niko sa njima. :rol:

Druga stvar, neko govori da je prosli put ucinio uslugu HDZ, pa to narod odlucuje, ako glasaju hrvati za drugu stranku onda ce ona u vlast a ne HDZ.

Nego ode Telecom i KCUS, zato ovoliko cmizdre, a izgubit ce svoje i u sudu i tuzilastvu pa bi neko mogao i u prdekanu :rol:

Nego je zalosno sto jedan covjek, stranac mora na engleskom da nam uredjuje drzavu jer se ljudi 6 mjeseci ne mogu dogovorit. Pa ova vlada ulazi u treci tehnicki mandat, to nema nigdje na svijetu.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 apr 2023, 12:12

Arvid je napisao/la:
28 apr 2023, 11:37
Šta kaže Tigar preče na protest nego na džumu :rol: :rol:
:crazy:

najsmješnije što će poslati neku pješadiju a ti likovi kao tigar i bakir i ostali to gledati sa poljina i svojih fotelja i smijati im se :facepalm:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 apr 2023, 12:28

numanumaye22 je napisao/la:
28 apr 2023, 11:58
Nego ode Telecom i KCUS, zato ovoliko cmizdre, a izgubit ce svoje i u sudu i tuzilastvu pa bi neko mogao i u prdekanu :rol:
Odoše im Ceste FBiH, tu je najveći kriminal. Milijarde su se pokrale preko tog javnog preduzeća koje je idealno za namještanje tendera i krađu.

Nadam se da će biti najstrašniji revanšizam trojke i da će se svaki papir pregledati, da im se **** mamica jednom za sva vremena.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 28 apr 2023, 12:39

Virtu4l je napisao/la:
28 apr 2023, 12:28
Odoše im Ceste FBiH, tu je najveći kriminal. Milijarde su se pokrale preko tog javnog preduzeća koje je idealno za namještanje tendera i krađu.

Nadam se da će biti najstrašniji revanšizam trojke i da će se svaki papir pregledati, da im se **** mamica jednom za sva vremena.
Ko dobija Ceste u novoj Vladi?

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 28 apr 2023, 12:42

Izgleda da imaju cilj protestima da prekinu sjednicu da se ne glasa. Kazu da su nudili nevjerovatan novac zastupnicima, cak i direktor Ceste FBIH. Jbtt mos mislit koliko su oni zaglibili onda u kriminalcu, kad se pokusavaju ovako na sve nacine odrzati na vlasti. :crazy:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 apr 2023, 12:43

Finn je napisao/la:
28 apr 2023, 12:39
Ko dobija Ceste u novoj Vladi?
Ne znam, mislim da to još nisu objavili, prvo ide konstituisanje i izbor Vlade pa ta Vlada kasnije usvaja Odluke o imenovanjima i razrješenjima.
Voli te tvoje Sarajevo.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 28 apr 2023, 12:46

Virtu4l je napisao/la:

Ma meni su ovi NiPovci isto kao SDA!
Zalosno je samo sto Schmidt nije doneo isto odluku da od danas svaki izbori moraju ici elektronski.
Do sad je krala SDA i dalje ce ali sad ce i ostali krasti na izborima.

Evo trojka je imali sansu sa akcizama pa nista? Ja mislim da je to isto sranje samo drugo pakovanje.
I ovi sto se ovi uhvatili Heleza kao nesto on zaprijetio Dodiku, pa primjetio je iz Komsic pa sta imamo od toga?

Bitno je da se je Ćudicka uglavila u neki EU parlament i **** se njoj za BiH vise, a prije izbora nije silazila sa TV-a.

Jednostavno mene su razocarali kukaviclukom, i borbom za fotelje bez obzira na principe i ako ovako nastave iduce izbore cu dobro razmisliti kome cu dati glas.

+ nije li kupovina ovog Isaka isto sto je i SDA radila ?
Zadnja izmjena: GG3, dana/u 28 apr 2023, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 apr 2023, 12:48

28 apr 2023, 12:42
Izgleda da imaju cilj protestima da prekinu sjednicu da se ne glasa. Kazu da su nudili nevjerovatan novac zastupnicima, cak i direktor Ceste FBIH. Jbtt mos mislit koliko su oni zaglibili onda u kriminalcu, kad se pokusavaju ovako na sve nacine odrzati na vlasti. :crazy:
Vidiš li da niko nije imao muda da stane iza protesta i da se prijavi kao organizator, što je praksa u ovakvim situacijama. Znaju da će biti belaja i niko neće da odgovara za to.

SDA zove na proteste, preko BHT, preko svih javnih preduzeća, a nemaju muda da kažu da su orgaizatori.
Voli te tvoje Sarajevo.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 28 apr 2023, 12:49

Virtu4l je napisao/la:

Nije džaba onom **** Voloderu pjena na usta udarila :rol:

Jedan od najvećih prevaranata u ovom okeanu prevare.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 apr 2023, 12:53

GG3 je napisao/la:
28 apr 2023, 12:46
Zalosno je samo sto Schmidt nije doneo isto odluku da od danas svaki izbori moraju ici elektronski.

Evo trojka je imali sansu sa akcizama pa nista? Ja mislim da je to isto sranje samo drugo pakovanje.
I ovi sto se ovi uhvatili Heleza kao nesto on zaprijetio Dodiku, pa primjetio je iz Komsic pa sta imamo od toga?

Bitno je da se je Ćudicka uglavila u neki EU parlament i **** se njoj za BiH vise, a prije izbora nije silazila sa TV-a.

Jednostavno mene su razocarali kukaviclukom, i borbom za fotelje bez obzira na principe i ako ovako nastave iduce izbore cu dobro razmisliti kome cu dati glas.
Niko ne može biti kao SDA, niko, to zapamti, sve i da se potrude da budu.

Rad trojke trebaš posmatrati po onome što vidiš u Kantonu Sarajevo, tako normalna i programska vlast treba da izgleda. Na državnom i federalnom nivou nikad ne mogu imati tu količinu vlasti jer se moraju praviti kompromisi sa SNSD i HDZ.

SDA je zaglibila preduboko, previše truhlih kompromisa, previše kriminala i korupcije, jedostavno više nisu mogli ponuditi ništa osim suhog opstanka na vlati da bi prikrivali sva nepočinstva koja su radili.
Voli te tvoje Sarajevo.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 28 apr 2023, 13:07

Virtu4l je napisao/la:
28 apr 2023, 12:53
GG3 je napisao/la:
28 apr 2023, 12:46

Niko ne može biti kao SDA, niko, to zapamti, sve i da se potrude da budu.

Rad trojke trebaš posmatrati po onome što vidiš u Kantonu Sarajevo, tako normalna i programska vlast treba da izgleda. Na državnom i federalnom nivou nikad ne mogu imati tu količinu vlasti jer se moraju praviti kompromisi sa SNSD i HDZ.

SDA je zaglibila preduboko, previše truhlih kompromisa, previše kriminala i korupcije, jedostavno više nisu mogli ponuditi ništa osim suhog opstanka na vlati da bi prikrivali sva nepočinstva koja su radili.
Nadam se da si u pravu!
I ako i dalje mislim da je NiP = SDA

I drago mi je da i ako se ne slazemo u nekim stvarima, ipak mozemo normalno diskutovat. Jer inace je postala praksa da ako kritikujes Trojku odmah si SDA bot.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 28 apr 2023, 13:15

Jeb ote kad kontas normalni ljudi ovdje a onda pocnu pisat o politici.

SDA jest olos, al vi podruavate ljude koji su prosli njihove obuke.

Vi kazete nisu oni ko SDA, ja cu reci dajte im 5 godina da preuzu drzavne firme da uspostave svoje ljude i pokrenu svoju masineriju i bit ce.

Ja znam da je Konakovic sve sume za pare u koverti prodavo. I sad da se takav covjek promijeni. De ba ljudi sta vam je

Znaci kad hocete rec da su bolji od SDA ipak realnije zvuci da su manje losiji i oraganizovaniji od njih
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 apr 2023, 13:25

Virtu4l je napisao/la:

Ceste su im za finansijere. Tu kolače uzimaju ljudi koji finansiraju stranku.
Mada opet, najteže im pada gubitak Elektroprivrede i Telekoma. Tu im je glasačko tijelo.

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 28 apr 2023, 13:25

Logično da trojka ne treba biti operisana od kritika. Treba kritikovati jer to je jedini način da se nešto ispravi i usmjeri na bolji put.

Al' mojne te relativizacije i stavljanja u isti koš sa SDA, kad jedni još nisu ni stupili na vlast van KS a drugi je jašu od prije rata.
Ako budu uspješni 50% na nivou Federacije, koliko su u KS za ovo kratko trajanje, biće odlično.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 apr 2023, 13:29

feniksptica je napisao/la:
28 apr 2023, 13:15
Vi kazete nisu oni ko SDA, ja cu reci dajte im 5 godina da preuzu drzavne firme da uspostave svoje ljude i pokrenu svoju masineriju i bit ce.
Onda je bolje da ostanu Bakir, Fadil i Sebija, je l'? To pokušavaš da nam kažeš. :hmmmmm:
Voli te tvoje Sarajevo.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 28 apr 2023, 13:33

Nije mi drago za sda koliko mi je drago sto ublehar Sejdo pjeni.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], jozinho i 11 gostiju.