NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 apr 2023, 08:25

JonSnow je napisao/la:
27 apr 2023, 17:21
Bolje neke mlade i balave da ih očeličimo na friškom zeničkom zraku. :twisted:
Hajmo još jednom ovo procitati. Sta mi imamo celiciti igrace Sarajevu?

Dovesti pojacanje za Celik i celiciti igrace Sarajevu nisu iste stvari. Nisam protiv pojacanja makar igralo i za Sarajevo, jesam protiv toga da Celik razvija igrace drugim klubovima. U takvoj situaciji bih radije prihvatio losijeg naseg igraca.
Celik!3,2,2.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 28 apr 2023, 08:31

dinodino2019 je napisao/la:
28 apr 2023, 07:55
1. Odblokirati racun
2. Plasirati se u 1.ligu FBiH
3. Imenovati sportskog direktora i novog koordinatora omlad pogona
4. Vidjeti sa Jusicem, Horicem da se vrate odigraju jos jednu dvije sezone za nas, a usporedo da budu treneri u omlad pogonu( imaju zavrsenu B licencu)
To je to
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 28 apr 2023, 10:13

Ne hvalite se da smo dobili 3 lopte od saveza 😁
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 28 apr 2023, 10:20

1. Odblokirati racun
4. Vidjeti sa Jusicem, Horicem da se vrate odigraju jos jednu dvije sezone za nas, a usporedo da budu treneri u omlad pogonu( imaju zavrsenu B licencu)
:thumbup:

Samo mi za Horica jos nerealno izgleda, igra u prvih 11, moze jos sigurno 2 sezone uzeti fine pare u PL.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 28 apr 2023, 11:05

RZ88Adnan je napisao/la:
28 apr 2023, 10:13
Ne hvalite se da smo dobili 3 lopte od saveza 😁
Ta vijest je iz 2022. godine :urnebes:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 28 apr 2023, 13:05

Truhlo je napisao/la:
28 apr 2023, 10:20
1. Odblokirati racun

Samo mi za Horica jos nerealno izgleda, igra u prvih 11, moze jos sigurno 2 sezone uzeti fine pare u PL.
Recimo Jusic sad na ljeto, A Horic godinu dana kasnije sto je neka realnost. Naravno da bi na mjestu sportskog direktora volio vidjeti Jasmina Burica, a koordinator onladinskog pogona da budr Nerko Hadziahmetovic ili recimo Amir Smriko
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 28 apr 2023, 13:39

Treba te prvo razgranicit sta je prava filijala a sta je pozajmica kojeg mozes otkupit i da bude tvoj igrac.Ma ti mozes imat mozda 4 do 5 domacih igraca ,ostalo moras namirit na drugom mjestu ,pitanje imas li i od ovih ikog za PL ali treba opet racunat .Ma koji to klub igra sano sa domacim igracima da mi je znat.Mozemo racunat na Ali,Durmo,Sivac,Durmis i i mozda jod jedan dva i to je to.Bog zna da li ce oni napredovat jos za PL..
Ne znam koliko Jusic ima godina ali gledam i u Slobodi onakvoj losoj nije nesto a Horic je nerealan trenutno..
Mi ne smijemo dozvolit samo neke opet mutne radnje sa igracima i menadjerima a pozajmica 2 igraca nije filijala to je samo saradnja klubova a filijala je mozda npr Lokomotiva i Dinamo i slicni klubovi..Sad ispada Zrinjski filijala Dinamo sto im ovi daju 3 igraca ali hajd ima struka oni ce odlucivat a ne mi.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 apr 2023, 13:46

7 kola do kraja + doigravanje. Ne preskačite neiskusno korake.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 28 apr 2023, 14:17

28 apr 2023, 13:05
Truhlo je napisao/la:
28 apr 2023, 10:20
1. Odblokirati racun

Recimo Jusic sad na ljeto, A Horic godinu dana kasnije sto je neka realnost. Naravno da bi na mjestu sportskog direktora volio vidjeti Jasmina Burica, a koordinator onladinskog pogona da budr Nerko Hadziahmetovic ili recimo Amir Smriko
Jusic je realno vec :thumbup:

Isakovic, Vardo, Jusic, Smajic dovoljno dobri stoperi za vrh prve federalne :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 28 apr 2023, 15:18

NazorUso je napisao/la:
27 apr 2023, 16:42
Izvinite na upadu :)

Vec vam se nude igraci za narednu sezonu. U svemu prednjaci bivsi prevodioc Kaltak, koji dovodi igrace vecinom iz Amerike, i ima ih nekoliko u RS-u.
Osim njega, navodno ce biti 2-3 posudbe iz Sarajeva.
Tom Kaltaku je ulaz na BP zabranjen, tako da je to šuplja :)
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 28 apr 2023, 15:38

Treba vidjet od ovi migranata Marokanaca zna li ko igrat dobro lopte, sto?
Stvarno treba kakvog crncugu brzog napadaca dovest s jakim sutem.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 28 apr 2023, 20:49

FliX je napisao/la:
28 apr 2023, 15:38
Treba vidjet od ovi migranata Marokanaca zna li ko igrat dobro lopte, sto?
Stvarno treba kakvog crncugu brzog napadaca dovest s jakim sutem.
To mozes samo u Juznoj Americi naci.Ne znam kakav inače imamo skauting.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 28 apr 2023, 20:54

Ja licno nisam ni za kakve pozajmice iz najjacih klubova premijer lige. Trebamo se okrenuti nekim potencijalima koji ce tu ostati narednih godina. Nemamo mi nista od toga ni da nam dodje 11 igraca real madrida i lagano se prosetamo federacijom, ako cemo sezonu poslije biti onda kanta za nabijanje bez i jednog od tih igraca. Okej ako dodje 1 igrac za neku poziciju koju nismo uspjeli pokriti, ali nista mnogo.

Zato treba raditi korak po korak i tako se i dizati. Nigdje ne zuriti. U buducnosti gledati da se prave neki normalni i korektni ugovori gdje ces vezivati igrace kod sebe na vise od jednu sezonu i gdje neces svake sezone traziti 10 novih prvotimaca, kakva je bila situacija nekada prije u premijer ligi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 28 apr 2023, 21:02

Kad se racun odblokira mnogo igraca ce htjeti doci u klub i zdravu sredinu.Ne treba samo upadati u zamke kojekakvih menadjera, ali ja vjerujem ovoj upravi i da ce Čelik samo koristi imati od toga.Takodje vjerujem da se nece niko dovoditi ko nije potreban Čeliku, samo ona mjesta koja mozda budu upraznjena ili koja treba pokriti kvalitetnim pojacanjima.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 28 apr 2023, 21:18

RoB_Do_BaGrO je napisao/la:
28 apr 2023, 21:02
Kad se racun odblokira mnogo igraca ce htjeti doci u klub i zdravu sredinu.Ne treba samo upadati u zamke kojekakvih menadjera, ali ja vjerujem ovoj upravi i da ce Čelik samo koristi imati od toga.Takodje vjerujem da se nece niko dovoditi ko nije potreban Čeliku, samo ona mjesta koja mozda budu upraznjena ili koja treba pokriti kvalitetnim pojacanjima.
Deblokada racuna nema nikve veze sa igrackim kadrom. U najgorim vremenima blokade i javasluka, znali su dolaziti odlicni igraci.

Moramo biti nacisto, deblokada ce klubu olaksati 100 puta poslovanje, otvoriti vrata javnih poziva kantonalnog i federalnog, jos kojeg sponzora koji nisu htjeli raditi preko omladinske skole, olaksati klubu online prodaju, online clanstvo, prodaju hrane i pica na utakmicama i ostalu logistiku.

Evo prodje jedna sedmica, jos 3 je ostalo do kraja javnog poziva kantona, nadam se da cemo uletiti i pokupiti 100k minimalno ove godine :pray:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 28 apr 2023, 21:23

rz88 je napisao/la:
28 apr 2023, 15:18
NazorUso je napisao/la:
27 apr 2023, 16:42
Izvinite na upadu :)

Vec vam se nude igraci za narednu sezonu. U svemu prednjaci bivsi prevodioc Kaltak, koji dovodi igrace vecinom iz Amerike, i ima ih nekoliko u RS-u.
Osim njega, navodno ce biti 2-3 posudbe iz Sarajeva.
Tom Kaltaku je ulaz na BP zabranjen, tako da je to šuplja :)
@rz88 ima li gdje tacna brojka koliko smo clanova imali u godini kada se usvojio statut? Znam da je bilo oko 800, bilo bi dobro da malo klub to proceslja, pa malo izreklamira da se ove godine postavlja novi rekord clanova u jednoj godini :kafa:

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 28 apr 2023, 21:24

Kad se racun odblokira moramo na mittal pritisak uradito. Pa ne mozes ljudino u top 5 kompanija u drzavi biti i trovati nas, a da to nekako ne vratite.

Do sad im je izvlakusa bila da ne mogu ako je racun blokiran, od sad to vise nece moci. Moraju biti jedni od glavnih sponzora, ako ne i glavni.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 28 apr 2023, 21:26

redbull93 je napisao/la:
28 apr 2023, 21:24
Kad se racun odblokira moramo na mittal pritisak uradito. Pa ne mozes ljudino u top 5 kompanija u drzavi biti i trovati nas, a da to nekako ne vratite.

Do sad im je izvlakusa bila da ne mogu ako je racun blokiran, od sad to vise nece moci. Moraju biti jedni od glavnih sponzora, ako ne i glavni.
Prvo na fin nacin, ako ne upali, malo Mehtu u gepeku provozat :mrgreen:

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 28 apr 2023, 21:29

Truhlo je napisao/la:
28 apr 2023, 21:26
redbull93 je napisao/la:
28 apr 2023, 21:24

Prvo na fin nacin, ako ne upali, malo Mehtu u gepeku provozat :mrgreen:
Prvo Marsala poslati mirnim putem da dogovori, ako ne uspije, onda zamorana pustit svoje da odradi.

Bit ce Mehto ko nov :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 28 apr 2023, 21:30

Truhlo je napisao/la:
28 apr 2023, 21:18
RoB_Do_BaGrO je napisao/la:
28 apr 2023, 21:02
Deblokada racuna nema nikve veze sa igrackim kadrom. U najgorim vremenima blokade i javasluka, znali su dolaziti odlicni igraci.

Moramo biti nacisto, deblokada ce klubu olaksati 100 puta poslovanje, otvoriti vrata javnih poziva kantonalnog i federalnog, jos kojeg sponzora koji nisu htjeli raditi preko omladinske skole, olaksati klubu online prodaju, online clanstvo, prodaju hrane i pica na utakmicama i ostalu logistiku.

Evo prodje jedna sedmica, jos 3 je ostalo do kraja javnog poziva kantona, nadam se da cemo uletiti i pokupiti 100k minimalno ove godine :pray:
Da dolazili su odlicni igraci koji nam uzimali samo takvu lovu.Kazem da ce klub biti primamljiv svakakvim profilima ljudi, poces od ODLICNIH igraca koji vole odigrati 3 utakmice po sezoni do menadjera koje uvale klub u dugove.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.