bordobijelisampion je napisao/la: ↑28 apr 2023, 09:08Kakva ljepota covjece![]()
Zamisli da ti nije stalo do ovoga kao Vlasnik kluba...
5:00
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
bordobijelisampion je napisao/la: ↑28 apr 2023, 09:08Kakva ljepota covjece![]()
Zamisli da ti nije stalo do ovoga kao Vlasnik kluba...
Najgore je što su i Kyeremeh i Radović protiv Zrinjskog dobili drugi žuti karton.vedinjo98 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 12:54Sutra ide treci zuti svima kojima prijeti suspenzija. Prvom Ziljkicu. Sigurno da ce sudjenje ici manje u nasu korist, jer su i oni svjesni da cemo prije mi stici Borac, nego Siroki. Kako god, ako odigramo pametno pobjeda sutra ne bi trebala doci u pitanje.
Nek ce ciste imamo i krila i bekova za izvozaLucas je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:56Najgore je što su i Kyeremeh i Radović protiv Zrinjskog dobili drugi žuti karton.vedinjo98 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 12:54Sutra ide treci zuti svima kojima prijeti suspenzija. Prvom Ziljkicu. Sigurno da ce sudjenje ici manje u nasu korist, jer su i oni svjesni da cemo prije mi stici Borac, nego Siroki. Kako god, ako odigramo pametno pobjeda sutra ne bi trebala doci u pitanje.
Po mojim info, danas je sastanak.
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Burberry46, egocentrik, Imamkarbarum, leo1946, Mana, N3R3D, Napapijri, nedimmmm1337, PapakIzSa, tenpenny, THEC i 153 gosta.