Postao/la vulkanizer » 28 apr 2023, 16:38
Ne znam da li je raja na ovom forumu ovdje svjesna, ali sam došao da im otvorim oči. Među nama ovdje, među svim registrovanim korisnicima, među korisnicima koji su tu 10 godina, ili koji su tu 2 dana, postoji jedan član, koji je vjerovali ili ne, jako poseban.
Naime, u pitanju je jedan korisnik, koji je stručnjak u raznim poljima, a samo neka od tih polja su: stručnjak za motoričke sposobnosti igrača, ustavni poredak, za ljudska prava, za informatiku, c++, python, javu (da, odnedavno, vjerovali ili ne, za mjesec se svašta nauči), git, demografiju, geografiju, historiju, historiju Islama, historiju političkih organizacija u BiH, politika, privatne biografije svih utjecajnih političara u našoj zemlji, fudbal, košarku, fudbal u nižim ligama BiH, fudbal u kadetskim i pionirskim ligama BiH, tenis u juniorskim i seoskim ligama BiH, međuljudske odnose, kriminal, zakonske odredbe, income tax u Texasu, bankarski sektor, bankarstvo na Kipru, život na Islandu...
...vjerovatno dok čitate ovo, zapitali ste se, da li je moguće da su Elon Musk ili možda neki potomak Nikola Tesle registrovani na ovom našem forumu?
Odgovor je...NE!
U pitanju je jedno banovićko pašće (neka mi duša oprosti, kao i dotični ako je iz Banović-Sela ipak) koji je naime, stručnjak za ova pitanja, što je i nebrojano puta dokazao na ovom forumu.
Čovjek koji može procijeniti da li će jedan Amar Dedić biti igrač na osnovu motoričkih sposobnosti, do toga ko, kako i koliko krade na izborima, dok je u vlasti i kako i čijim parama se plaćaju preletači.
Čovjek koji osim što ovo sve zna, vjerovatno i GATA. Da, poštovani čitaoci! S obzirom da je sinoć najavio raspad vlasti u TK u pitanju dana, moramo mu vjerovati, jer je očigledno čovjek 30 godina ispred nas.
Čovjek koji iako nije bio rođen, zna ko je u ratu za koga radio, ko je u ratu koliko pokrao, ko koliko ima na off-shore računima u Panami, na Kipru ili na Kajmanskim otocima.
Pitanje je samo jedno: Kako da s ovim znanjem, poznavanjem svega i svačega, Banovićkom pašćetu je jedino zanimanje u životu nalijepiti se na nečiji post o politici na sportskom forumu iako ga niko ne yebe ni 2%?