Arsin treba da bude isti apsolutno, ekipa je ****, bili smo tu negdje zahvaljujuci ISKLJUCIVO zahvaljajuci nevjerovatnim kiksevima konkurenata i zbog toga sto nisu igrali na domacem terenu, cim su poceli ostali skupljati bodove i igrati vecina nas je prestigla za par kola.zeljovolimte je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:19Cudan je arsin.
Edis imao dobru ekipu spoj iskustva i mladosti, sramota sto se borimo za Evropu. Izgubio od Veleza u gostima..
Dok Basic nema uslove, **** to sto je kuci od Veleza izgubio. Rotirali smo formacije, ima viziju.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Joj kako ofirna propaganda, ko nije pratio Želju reko bi da je "naš ratnik" Mulalić izvukao maksimum iz ekipe, da smo sa onako "dobrom" konkurencijom bili glavni kandidati za ovajanje kupa i da nam je Evropa bila sigurna, a onda došao Nermin i sve pokvario. Kao da prije dolaska Nermina nisu prosipani bodovi protiv Posušja, Leotara, Igmana, Slobode, Tuzle. Pa u prvom krugu kada su nas Velež i Borac pobjedili, to je bilo kad su bili u najgoroj formi, na nama se izvadili. Ne vidim koji trener bi nas poslije toga mogao izvest u Evropu, ne može tu trener puno uraditi sad. Možda bi upravo Nermin Bašić da je bio od početka sezone ili od zime.
Jeste vi gledali utakmicu protiv Leotara? Jedna od ključnih utakmica, a protiv ekipe koja će igrati drugu ligu slijedeće sezone.
Jeste vi gledali utakmicu protiv Leotara? Jedna od ključnih utakmica, a protiv ekipe koja će igrati drugu ligu slijedeće sezone.
-
- Kontakt:
Jako je teško motivisati ekipu kada te neko konstantno demotivira, a takav način suđenja diže protivničku ekipu Svaki kontakt nas prema njima je faul i u 70% slučajeva žuti karton! Hodžić je morao izaći u 38 minuti zato sto je dobio žuti karton i sljedeći start bi bio drugi žuti i crveni… njihovi startovi su 10x gori i ne kažnjavaju se… kada smo imali priliku za 2 kontre prekida se igra i svira se faul, kako bi se mogli ljudi vratiti na svoju polovinu… vrhunac mi je bio kada je Galić uzeo loptu kod njihovog kornera bez kontakta i kada linijski sudija poce da maše zastavicom kao braća sa barijakom na JUGU! Žalosno je sto mi nemamo kome ni da se žalimo jer se zna ko je glavni u nogometnom savezu, žalosno je sta nam se radi u našoj državi… Nerminu puna podrška, i svi na GRBAVICU !!!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
To kako ti vidis igru to je tvoje subjektivno misljenje, imas pravo na njega kao i svi mi, ali je cinjenica da nam je ta igra o kojoj ti pricas donjela tri boda u 4 utakmice, a igra koja ti se ne svidja puno vise.godrina je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:35Mulalic je dobio nogu jer cijelo proljeće nemamo igre. Imali smo sansu po utakmici i 2 utakmice bez suta u okvir gola. 3 poraza u nizu i 1:0 u Mostaru bez napravljene sanse nije bas pozitivan rezultat.XYZA je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:27Nisam fan Mulalica, pa ću samo realno iznjeti činjenice. Mulalic je za 24 kola osvojio 39 bodova što je 1,625 bodova po utakmici (gol razlika 31-25) i nakon 24 kola bio na mjestu koje vodi u evropska takmicenja i plasirao se u polufinale kupa gdje je u prvoj utakmici na gostujećem terenu izgubio 1:0, dakle imao aktivan rezultat za revanš.Argentina je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:07Mulalic i njegovi fanovi - gdje su bodovi protiv davljenika (Igman 3 boda, Leotar 5 bodova, Sloboda 2 boda, Posusje 2 boda), da vam saberem od mogucih 15, osvojili smo 3 boda. PROSULI SMO 12 BODOVA.
Cak i da nismo 12 prosuli, da smo bar pola, imali bi komotnu situaciju bez ikakvih problema, tenzija i strahovanja.
Ubleho papanska!
Naša uprava i većina navijača (nisam jedan od njih) je smatrala da mi imamo puno bolju ekipu od navedenih rezultata (s obzirom da nisu zadovoljni sa 3 mjestom i minimalnim porazom u prvoj utakmici polufinala kupa, namece se zakljucak da je misljenje vecine i uprave da Željo ima najbolje pojedince poslije Zrinjskog) i smjenila je Edisa Mulalica jer ekipa Želje po kvaliteti treba da bude bolja od 3 mjesta i da vjerovatno već u prvoj utakkici polufinala kupa riješi sve dileme prolaska u finale kupa, što je naravno njihovo legitimno pravo jer uprava i postoji da donosi odluke tog tipa.
Nakon smjene Mulalica, Željo je u 4 prvenstvene utakmice osvojio 3 boda što je 0,75 bodova po utakmici( gol razlika 1:5) i nalazi se na 5 mjestu koje ne vodi u europska takmicenja i ispao iz polufinala kupa tako što je na svom terenu pred 7000 navijaca dozivio poraz.
Dakle više je nego očito prema gore navedenim činjenicama ( zanemarimo licno misljenje o Mulalicu, 100 ljudi 100 misljenja) da je uprava kluba donjela losu odluku i trebala.bi stati iza nje i podnjeti ostavku (osim ako se nekim čudom ne plasiramo u Evropska takmičenja, sto je prema trenutnoj situaciji tesko ocekivati).
Ja vec vidim drugaciju igru kod novog trenera, jbg okolnosti su da igramo protov sve direktnih protivnika za Evropu a i lik je tu koliko 20 dana ?
Je li Tuhel los trener, eno ga losi rezultati u Minhenu.
Da li je Tuchel los ili dobar trener ne znam, ali je cinjenica da je uspio u 2 sedmice unistiti Bayernovu sezonu i biti prvi trener nakon 10 godina koji nece osvojiti titulu, a to ipak nije lako. S obzirom da je neko tog Tuchela postavio, tako ce nekom letit glava iz uprave zbog tog katastrofalnog poteza. Kad pravis neke rezove moras stajat iza njih.
Totalna glupost. Zrinjski razvalio Borca,pobijedio ih. Dobili 6 zutih iako su napadali sve vrijeme. Sudije sviraleza Borac moguće i nemoguće Al popusili. Nermin nema pojma,to je jedina cinjenica. Ja sam mu bio dva mjeseca da ce biti trener.Zeljinodijete1921 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 16:53Jako je teško motivisati ekipu kada te neko konstantno demotivira, a takav način suđenja diže protivničku ekipu Svaki kontakt nas prema njima je faul i u 70% slučajeva žuti karton! Hodžić je morao izaći u 38 minuti zato sto je dobio žuti karton i sljedeći start bi bio drugi žuti i crveni… njihovi startovi su 10x gori i ne kažnjavaju se… kada smo imali priliku za 2 kontre prekida se igra i svira se faul, kako bi se mogli ljudi vratiti na svoju polovinu… vrhunac mi je bio kada je Galić uzeo loptu kod njihovog kornera bez kontakta i kada linijski sudija poce da maše zastavicom kao braća sa barijakom na JUGU! Žalosno je sto mi nemamo kome ni da se žalimo jer se zna ko je glavni u nogometnom savezu, žalosno je sta nam se radi u našoj državi… Nerminu puna podrška, i svi na GRBAVICU !!!
Uvijek tražimo.krivca u drugima a krivi smo jedino mi. Dovodimo neke hablestine za trenera. Ofira se izjavama,konta možda veću biti nekad trenera.Borca. seljacka politika. Zadovoljan što je izgubio ...eto pameti
- MocMahale444
Naš ratnik Kuhar mr.Honaj je kriv za trenutnu poziciju na tabeli.
Unistio je ekipu, dobio je previse vremena da pokaze nesto a uradio je nista.
Unistio je ekipu, dobio je previse vremena da pokaze nesto a uradio je nista.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kazeš tri poraza u nizu, molim te mozes li me prosvjetliti jer ja izgleda nisam gledao sve utalmice, niže navodim posljednjih 8 utakmica Edisa Mulalića pa me molim ti ispravi:godrina je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:35Mulalic je dobio nogu jer cijelo proljeće nemamo igre. Imali smo sansu po utakmici i 2 utakmice bez suta u okvir gola. 3 poraza u nizu i 1:0 u Mostaru bez napravljene sanse nije bas pozitivan rezultat.XYZA je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:27Nisam fan Mulalica, pa ću samo realno iznjeti činjenice. Mulalic je za 24 kola osvojio 39 bodova što je 1,625 bodova po utakmici (gol razlika 31-25) i nakon 24 kola bio na mjestu koje vodi u evropska takmicenja i plasirao se u polufinale kupa gdje je u prvoj utakmici na gostujećem terenu izgubio 1:0, dakle imao aktivan rezultat za revanš.Argentina je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:07Mulalic i njegovi fanovi - gdje su bodovi protiv davljenika (Igman 3 boda, Leotar 5 bodova, Sloboda 2 boda, Posusje 2 boda), da vam saberem od mogucih 15, osvojili smo 3 boda. PROSULI SMO 12 BODOVA.
Cak i da nismo 12 prosuli, da smo bar pola, imali bi komotnu situaciju bez ikakvih problema, tenzija i strahovanja.
Ubleho papanska!
Naša uprava i većina navijača (nisam jedan od njih) je smatrala da mi imamo puno bolju ekipu od navedenih rezultata (s obzirom da nisu zadovoljni sa 3 mjestom i minimalnim porazom u prvoj utakmici polufinala kupa, namece se zakljucak da je misljenje vecine i uprave da Željo ima najbolje pojedince poslije Zrinjskog) i smjenila je Edisa Mulalica jer ekipa Želje po kvaliteti treba da bude bolja od 3 mjesta i da vjerovatno već u prvoj utakkici polufinala kupa riješi sve dileme prolaska u finale kupa, što je naravno njihovo legitimno pravo jer uprava i postoji da donosi odluke tog tipa.
Nakon smjene Mulalica, Željo je u 4 prvenstvene utakmice osvojio 3 boda što je 0,75 bodova po utakmici( gol razlika 1:5) i nalazi se na 5 mjestu koje ne vodi u europska takmicenja i ispao iz polufinala kupa tako što je na svom terenu pred 7000 navijaca dozivio poraz.
Dakle više je nego očito prema gore navedenim činjenicama ( zanemarimo licno misljenje o Mulalicu, 100 ljudi 100 misljenja) da je uprava kluba donjela losu odluku i trebala.bi stati iza nje i podnjeti ostavku (osim ako se nekim čudom ne plasiramo u Evropska takmičenja, sto je prema trenutnoj situaciji tesko ocekivati).
Ja vec vidim drugaciju igru kod novog trenera, jbg okolnosti su da igramo protov sve direktnih protivnika za Evropu a i lik je tu koliko 20 dana ?
Željo-Zvijezda 2:1, Željo-Sloboda 1:0, Sarajevo-Željo 0:0, Sloga-Željo 0:1, Zvijezda-Željo 2:3, Željo-Sloga 4:1, Leotar:Željo 1:0, Velež-Željo 1:0. 8 utakiica, 5 pobjeda, 1 remi i 2 poraza.
Okolnosti su takve da je Mulalic dobio otkaz zbog poraza od Veleza 1:0 u Mostaru gdje je velez jednom centar presao, a protiv istpg Veleza kuci primimo dvicu i to smo jos dobro prosli.
-
- Kontakt:
Jedno pitanje za ovu Upravu ..
Zašto se momcima koji su jučer krenuli put Banja Luke, i koji su vraćeni sa istog ne podijele godišnje za Jug, za narednu sezonu?
Dajte malo momcima nešto, kad već rezultat ne.
Zašto se momcima koji su jučer krenuli put Banja Luke, i koji su vraćeni sa istog ne podijele godišnje za Jug, za narednu sezonu?
Dajte malo momcima nešto, kad već rezultat ne.
Zadnja izmjena: sanjinlego, dana/u 28 apr 2023, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Strah od manijaka

- MocMahale444
Nisu nas prestigli kad su poceli ostali skupljati bodove, nego kad smo prestali pobjeđivati. U posljednjih 5 utakmica imamo 4 poraza i pobjedu.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑28 apr 2023, 16:36Arsin treba da bude isti apsolutno, ekipa je ****, bili smo tu negdje zahvaljujuci ISKLJUCIVO zahvaljajuci nevjerovatnim kiksevima konkurenata i zbog toga sto nisu igrali na domacem terenu, cim su poceli ostali skupljati bodove i igrati vecina nas je prestigla za par kola.zeljovolimte je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:19Cudan je arsin.
Edis imao dobru ekipu spoj iskustva i mladosti, sramota sto se borimo za Evropu. Izgubio od Veleza u gostima..
Dok Basic nema uslove, **** to sto je kuci od Veleza izgubio. Rotirali smo formacije, ima viziju.
Svi smo u par deka s ovima odozgo ne racunjuci Zrinjski, samo smo u najgoroj situaciji sto ste tice finansija i ostalog. Niko se nije nadao da cemo se uopste borit za Evropu, tako da zakuhali smo i sad je podrska najbitnija. Ak izvucemo bodove iz ovih tekmi idemo u Evropu i tu se prica zavrsava. Treba samo nahajcat sve redom za Igman da ih poderemo i kraj
-
- Kontakt:
Pustite čovjeka da radi, došao je na gotovo i nije apsolutno ništa kriv.
Zrinjski se nije plasirao u Europu, istrpio je Jakirovića i sljedeće sezone su se prošetali ligom. Ne kažem da je Bašić kapacitet Jakirovića, ali je vrijeme da nekoga i mi istrpimo, lud je ko je očekivao da ćemo nakon Edisa instantno proigrati ko Mančester Siti
Zrinjski se nije plasirao u Europu, istrpio je Jakirovića i sljedeće sezone su se prošetali ligom. Ne kažem da je Bašić kapacitet Jakirovića, ali je vrijeme da nekoga i mi istrpimo, lud je ko je očekivao da ćemo nakon Edisa instantno proigrati ko Mančester Siti
Svako ima pravo na svoje misljenje i argumentovano pricat, naravno. Igra koja mi se ne svidja je trajala puno vise i od tuda ti bodovi. Jesu li tebi bile dobre igre Zelje ovog proljeca ? Meni ni ovo nije dobro ali ja nekako vidim da se to pomjera na bolje, opet ne jos za standarde kakve ja zelim mom Zelji.XYZA je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:19To kako ti vidis igru to je tvoje subjektivno misljenje, imas pravo na njega kao i svi mi, ali je cinjenica da nam je ta igra o kojoj ti pricas donjela tri boda u 4 utakmice, a igra koja ti se ne svidja puno vise.godrina je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:35Mulalic je dobio nogu jer cijelo proljeće nemamo igre. Imali smo sansu po utakmici i 2 utakmice bez suta u okvir gola. 3 poraza u nizu i 1:0 u Mostaru bez napravljene sanse nije bas pozitivan rezultat.XYZA je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:27
Nisam fan Mulalica, pa ću samo realno iznjeti činjenice. Mulalic je za 24 kola osvojio 39 bodova što je 1,625 bodova po utakmici (gol razlika 31-25) i nakon 24 kola bio na mjestu koje vodi u evropska takmicenja i plasirao se u polufinale kupa gdje je u prvoj utakmici na gostujećem terenu izgubio 1:0, dakle imao aktivan rezultat za revanš.
Da li je Tuchel los ili dobar trener ne znam, ali je cinjenica da je uspio u 2 sedmice unistiti Bayernovu sezonu i biti prvi trener nakon 10 godina koji nece osvojiti titulu, a to ipak nije lako. S obzirom da je neko tog Tuchela postavio, tako ce nekom letit glava iz uprave zbog tog katastrofalnog poteza. Kad pravis neke rezove moras stajat iza njih.
Nije isto skupljat bodove, pardon gubit ih protiv Leotara, Igmana, Slobode i onda se vadit protiv Zrinjskog, Veleza, Sirokog i borca. Nije niko cudotvorac, ni Nermin ni Tuhel ali moje misljenje je da ne mozes sudit nekom na osnovu 20 dana rada naspram nekog ko je tu godinu ili koliko vec. Posle Mulalica nije ostavljena pol pozicija za Evropu, ta prica je bezveze. Opet moje misljenje je da mi imamo solidnu ekipu, nije problem izgubit utakmicu ali je problem odigrat par kola i imat sansu jednu ili nijednu u istim.
Ok je Mulalic, nas je voli Zelju ali ako je nekom njegova igra ovog proljeca bila ok onda ne znam, imamo skroz drugacije poglede na ovaj sport.
I da ovo za 3 poraza ja sam se zaje.bo moj lapsus, izvini.
Mi smo pravo zajeba.na sredina sad. Ko god nam bio trener, Nermin ili bilo ko drugi imamo i imat cemo skroz malo strpljenja zelimo sto prije uspjeh ali me malo nervira sad ova situacija kad se sudi covjeku koji je tu 20 dana a kukamo za trenerom pod kojim smo, pred kraj njegovog mandata igrali ocajno. Cupali se protiv drugoligasa, Leotaru dali go sutem gdje jednom udje u 5 godina a imali 2 igraca vise, gubili bodove protiv fenjerasa...
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Tačno tako, od riječi do riječi.ferroviere87 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 19:09Pustite čovjeka da radi, došao je na gotovo i nije apsolutno ništa kriv.
Zrinjski se nije plasirao u Europu, istrpio je Jakirovića i sljedeće sezone su se prošetali ligom. Ne kažem da je Bašić kapacitet Jakirovića, ali je vrijeme da nekoga i mi istrpimo, lud je ko je očekivao da ćemo nakon Edisa instantno proigrati ko Mančester Siti.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Nesto kontam, mi ako ovako nastavimo, sljedeci put kad odemo u Europu Grbavica ce nam izgubiti kategoriju i opet necemo moci igrati na njoj te utakmice.