FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nego ako odemo u Evropu, posto imamo sad hibirdni teren, do kojeg pretkola bi mogli igrat na Kosevu ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BordoBBoja
- Kontakt:
Kad igramo dobro?
Postoji znacajna razlika izmedju dobre igre i upisivanja bodova
Stim da ce se itekako morati srediti ono smece od atletske staze, klupe i jos malo ponesto usminkati.
- FKS -
Može li se gdje naći ovaj dokumentarac sa FTV-a Istina za Vedrana??
12. igrač kluba iz Titove 38b
Horde Zla po mom mišljenju ne trebaju popuštati i pasti na neku foru od Ismira i lažna obećanja….
Ayla sigurno neće dobiti otkaz tek tako i iz vedra neba, da je trebala dobila bi davno, Mirza možda i ode ali ona čisto sumnjam..
Lijepo je cuti da su sjeli, ali čisto sumnjam da će tu biti dogovora prema nekim obećanjima Ismira.
Ayla sigurno neće dobiti otkaz tek tako i iz vedra neba, da je trebala dobila bi davno, Mirza možda i ode ali ona čisto sumnjam..
Lijepo je cuti da su sjeli, ali čisto sumnjam da će tu biti dogovora prema nekim obećanjima Ismira.
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Drago mi je zbog sastanka,ovo mi pokazuje da Mitvic zeli pomak i dobro nasem klubu,nema veze sto ostaje bojkot na snagu al mi je drago da se maklo sa mrtve tacke
Ma eto hordi na derbimosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:55Drago mi je zbog sastanka,ovo mi pokazuje da Mitvic zeli pomak i dobro nasem klubu,nema veze sto ostaje bojkot na snagu al mi je drago da se maklo sa mrtve tacke
Izvini , a ko ima hibridni teren ??
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- BordoBBoja
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pozdrav drug. Ne bih ulazio uopste u raspravu bojkota i sl nemam zivaca za to, zna se da postujem i jedne i druge, al par stvari:kengur je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:45Nikoga ne interesuje sta TI mozes. Koliko si ustedio za kartu ? Sto prosjek nije 7K kad se karte placaju na Kosevu. O tome gdje ste na gostovanjima i da ne spominjem, a zaboga vi ne mozete "bez svog Sarajeva". To je tek teska patetika. Drzi se "nasih" i pruzi ruku kad se dijeli.
Mirza vam se ironicno zahvaljuje na podrsci i ismijava vas, a vi sretno na novu besplatnu tekmu. Ironicno - on je bas jedan od vas i vrlo ste kompatibilni pa ga zato razumijete.
Moras shvatiti da imas i u Manchesteru navijace koji idu samo na domace utakmice i to je sasvim normalna stvar. Imas i one sto na domace ide kad je derbi i evropa ili samo kada je fino vrijeme. Sve je to normalno i to je bilo prije 10, 20 godina.
Imas i one zaludjenike sto su i po kisi i snijegu na tribini, na svakom gostovanju i takvima kapa dole. Ali je glupo dijeliti nekoga i praviti poredjenja, zna se ko je najvjerniji, ali ne mozes ni ostale odbaciti samo zato sto nisu toliko "bolesni" za Sarajevom.
Od tih 7.000 sigurno je bilo dosta onih sto su dosli samo jer je besplatno, ali cvrsto vjerujem i da bi bez toga ih pola bilo sto je opet neki nas prosjek ili cak iznad prosjeka u ovoj situaciji.
To da se ironicni zahvaljuje svako individualno shvata, isto kao sto moze neko protumaciti poruku bojkot fan shopa, a reakcija otvaranje 3 nova fan shopa ili bojkot utakmica, reakcija evo besplatan ulaz da vidite da nam ne trebaju te pare, ili bojkot clanskih, evo vam milion na pojacanja da nam ne treba tih stotinjak milja od clanskih itd itd
Zivio ti meni nadam se da ces shvatiti iskrenu poentu poruke
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Sad ce te staviti dole u potpis.JavierBosnia je napisao/la: ↑28 apr 2023, 19:14Pozdrav drug. Ne bih ulazio uopste u raspravu bojkota i sl nemam zivaca za to, zna se da postujem i jedne i druge, al par stvari:kengur je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:45Nikoga ne interesuje sta TI mozes. Koliko si ustedio za kartu ? Sto prosjek nije 7K kad se karte placaju na Kosevu. O tome gdje ste na gostovanjima i da ne spominjem, a zaboga vi ne mozete "bez svog Sarajeva". To je tek teska patetika. Drzi se "nasih" i pruzi ruku kad se dijeli.
Mirza vam se ironicno zahvaljuje na podrsci i ismijava vas, a vi sretno na novu besplatnu tekmu. Ironicno - on je bas jedan od vas i vrlo ste kompatibilni pa ga zato razumijete.
Moras shvatiti da imas i u Manchesteru navijace koji idu samo na domace utakmice i to je sasvim normalna stvar. Imas i one sto na domace ide kad je derbi i evropa ili samo kada je fino vrijeme. Sve je to normalno i to je bilo prije 10, 20 godina.
Imas i one zaludjenike sto su i po kisi i snijegu na tribini, na svakom gostovanju i takvima kapa dole. Ali je glupo dijeliti nekoga i praviti poredjenja, zna se ko je najvjerniji, ali ne mozes ni ostale odbaciti samo zato sto nisu toliko "bolesni" za Sarajevom.
Od tih 7.000 sigurno je bilo dosta onih sto su dosli samo jer je besplatno, ali cvrsto vjerujem i da bi bez toga ih pola bilo sto je opet neki nas prosjek ili cak iznad prosjeka u ovoj situaciji.
To da se ironicni zahvaljuje svako individualno shvata, isto kao sto moze neko protumaciti poruku bojkot fan shopa, a reakcija otvaranje 3 nova fan shopa ili bojkot utakmica, reakcija evo besplatan ulaz da vidite da nam ne trebaju te pare, ili bojkot clanskih, evo vam milion na pojacanja da nam ne treba tih stotinjak milja od clanskih itd itd

I slažem se sa svime što si napisao.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ne znam koliko si u prilici pricati o primitivizmu, kad si u postu iznad, neznajuci nista o meni, naveo kako se prodajem za par maraka. Vec odredjeno vrijeme traje etiketiranje raje kako su ovce, ograniceni itdkengur je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:45Nikoga ne interesuje sta TI mozes. Koliko si ustedio za kartu ? Sto prosjek nije 7K kad se karte placaju na Kosevu. O tome gdje ste na gostovanjima i da ne spominjem, a zaboga vi ne mozete "bez svog Sarajeva". To je tek teska patetika. Drzi se "nasih" i pruzi ruku kad se dijeli.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:28Cuj za par maraka. Sto ne mogu ove suplje na kasiku.
Pogledaj svoj primitivizam, nemas pojma o meni ali si pun nekih misljenja i procjena o supljacima. Drzi se ti mindera i ne silazi.
Vecina vas ne moze shvatiti sta je to Mirza uradio i zasto Horde insistiraju na bojkotu. Ali ste bahati da drugima ljepite etikete.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Za bojkot mozes biti a ne moras. Svako ima glavu i mozak i moze da razmisli.JavierBosnia je napisao/la: ↑28 apr 2023, 19:14Pozdrav drug. Ne bih ulazio uopste u raspravu bojkota i sl nemam zivaca za to, zna se da postujem i jedne i druge, al par stvari:
Horde jesu fanatici i ne trebaju svi biti takvi ali postoji nesto sto se zove "zajednicko dobro". Evo koliko sam pisao da bi i Mirvic mogao bar doci na sastanak i dosao je. Svaka cast, buduci da su svi tu dobronamjerni sigurno ce se ovo brzo rijesiti i dogovor naci.
Ali ako je za dobrobit kluba skontano da se bojkotuje (mozda i nije ni najbolja opcija) onda mi je logicno da u ime buduceg napretka svi radimo isto. Medjutim onda licni ugodjaj pojedinaca postane bitniji od nekog zajednickog dobra.
"Pozelilo se ono Koseva i ne moze bez svog Sarajeva". OK, ako toliko zudis za svojim klubom onda ga prati kao i Horde ako treba na Mars. Ali ne to nije zgodno, jer pada kisa i imaju porodicne obaveze i treba platiti i kartu .... Dakle ortodoksna je laz da on ne moze zivjeti bez svog Sarajeva nego mu je bilo nagodno a besplatno. Bez obzira koliko to stetilo klubu. To je egoizam. Nije poenta sto nisu svi Horde jer ni ne mogu biti. Ali raditi protiv interesa kluba jer ti je ugodjaj a ovamo se sakrivas iza laznih parola je odvratno.
Pa svi su Husrefa na noz docekali jer je rekao da voli Sarajevo..... Nije raji problem ni sto je uzeo lovu za kontrakt do kraja, nego sto je to izjavio a radi suprotno. Licno svaka mu cast kao osobi koja je ucestvovala u pravljenju istorije kluba ali nikad vise u aktivnim ulogama.
Isto je i ovdje, sve neka ljubav do neba prema klubu a radis suprotno. I jos provociras i nasladjujes se. Dobro Zip je pogan koja je bot radi licne koristi koju ima iz kluba kao sto je imao i kod Sabre. On i njegova grupa pise sto mu se naredi, to je nesto drugo. Oni koriste ove "neutralne" za svoje ciljeve koje Ayla postavi.
I na kraju pa spomenu li iko da je "ludim" Hordama najteze ne ici na tekme jer njima to znaci vise nego svima ostalima. Ali oni ne idu jer vjeruju u konacni "boljitak", koliko im god bilo tesko. Cak idu i na gostovanja ali ne na djabanu na sredjenom Kosevu. Jos od vremena Sabre je Zip stalno nazivao Horde narkomanima i pljuvao ih. Izgleda da i ovi koji su sad naglo zavolili FKS imaju cudno misljenje o Hordama jer u porukama kazu da bi Horde mogle da malo razmisle, i da oni ne znaju ni zapravo sta rade.
A oni su upravo ti bez mozga, koji nisu svjesni da sjeku granu na kojoj sjede. Horde jesu mladje ali imaju mozga i mooda i zato osjecam da su mi blizi od ovih sa iskustvom koji samo naprdjuju i supljiraju. Takvih je puna Bosna.
I na kraju svega se neki od njih pitaju - "pa sta je to problem sa Mirzom".
Zivio i ti meni, regularan si i primjetio sam da zelis pomoci klubu.
Trenutno korisnika/ca: Konzerva, rimljanin90, Rodman, TETRAPAK i 59 gostiju.