FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A odakle vama to da se treba odrzati sastanak molim vas, to sto je neko(vrlo vjerovatno da nas lozi) napisao da ce Mirvic na kahvu sa hordama?
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sutra MORAMO uzet lišticu. Kartonirat će nas šupak pred Borac + će tamo navlačit tako da je protiv četnika bod ko pobjeda. Zato moramo uzet lišticu i gurbete da bi zaigrali Evropu. Mirza ne kalkuliši previše hljeba ti!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- BelminFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:25Sutra MORAMO uzet lišticu. Kartonirat će nas šupak pred Borac + će tamo navlačit tako da je protiv četnika bod ko pobjeda. Zato moramo uzet lišticu i gurbete da bi zaigrali Evropu. Mirza ne kalkuliši previše hljeba ti!
Mulalic - Serbecic - Martinovic - Radovic
Vrancic - Balta
Kyeremeh - Avram - Ziljkic
Oliveira
evo ga bez kalkulacija

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Sarajevo nije bošnjački klub. Mnogi su se borili, tukli i ginuli za njega i prije i za vrijeme i poslije rata. Najveća zamka bi bila upasti u takvu podjelu. Ne znam šta i kako Savez misli i odlučuje, ali ja sam ponosan kad me moj Darjan nazove iz Haife i ja mu dva sata prepričavam utakmicu sa Tuzlom.
Još jedan od razloga što navijam za Sarajevo je taj što nikad nije bio (nacionalno) ničiji klub.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Za sve se slazem osim za golmana. Mora Sahinovic pocet ovu. Belmin je kiks golmanLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:28- BelminFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:25Sutra MORAMO uzet lišticu. Kartonirat će nas šupak pred Borac + će tamo navlačit tako da je protiv četnika bod ko pobjeda. Zato moramo uzet lišticu i gurbete da bi zaigrali Evropu. Mirza ne kalkuliši previše hljeba ti!
Mulalic - Serbecic - Martinovic - Radovic
Vrancic - Balta
Kyeremeh - Avram - Ziljkic
Oliveira
evo ga bez kalkulacija![]()
Moze se to malo optimisticnije reci

Nema za sutra povratka,ali sjedit ce se opet,dobra je atmosfera bila,saslusale su se obje strane i pokrenuto je sa "mrtve tacke" što je najbitnije,pricat ce se još
(Ovo je vec malo ljepše za svarit ,nemoj crnjak odma raji

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
znaci nije nemoguce da se vrate horde do derbija
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
Utakmica protiv Zrinjskog je najbolji pokazatelj kako izgleda igra bez igraca koji carine loptu. Na kraju sezone se rijesiti Avramovskog, Vrancica i svakog drugog igraca koji loptu u posjedu drzi duze od 5 sekundi. Odlicna partija Kyeremeha, konacno je terenu radio ono sto se od njega i ocekuje. Brz, prodoran, okomit i stalna opasnost po protivnikov gol. Ruku na srce i Dal je odigrao dobru utakmicu, kao i Guliashvili.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ima li neka rekapitulacija u kratkim crtama jesu li zahtjevi nepromjenjeni, hoce li popustiti, hoce li ispuniti, mjenja li se neki plan. Iz ove tacke Ajla nece otici u skorije vrijeme, Mirza nakon ovih rezultata pogotovo. A to mi se nesto cini kao da je moglo biti rjeseno i danas
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Daj ba, bas ce Mirvic otpustiti Mirzu kad igramo dobro, dok je odlicna atmosfera u ekipi i dok se lomi oko Evrope, sto se tice povratka HZ do kraja ove sezone, od toga nema nista.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 28 apr 2023, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Taman da skripari dodju i nek se čuje pjesma na kosevu njihova
FC United Of Manchester !
Ukratko ja tomiky_hz je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:51Moze se to malo optimisticnije reci![]()
Nema za sutra povratka,ali sjedit ce se opet,dobra je atmosfera bila,saslusale su se obje strane i pokrenuto je sa "mrtve tacke" što je najbitnije,pricat ce se još
(Ovo je vec malo ljepše za svarit ,nemoj crnjak odma raji)

ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Vidim stekli smo licencu za Europu, znaci da je finansijski izvještaj objavljen a ne mogu ga nigdje naci, bas ne zanima kakvi su nam prihodi i rashodi
NO FEAR
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mrzim Mirzu ali mislim da je glupo u ovom trenutku promijeniti trenera. Nek odradi ovo malo do kraja i nek se goni u 3 pič.ke materine zajedno sa sinom mu.
-
- Kontakt:
Apsolutno se slazem, nek odradi do kraja pa šta god da bude, sad je kasno mijenjati bilo štaFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:00Mrzim Mirzu ali mislim da je glupo u ovom trenutku promijeniti trenera. Nek odradi ovo malo do kraja i nek se goni u 3 pič.ke materine zajedno sa sinom mu.
NO FEAR
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, mire971, OsmanhodzicBuco, Pena, rimljanin90, Vanja8, Velaxsa i 60 gostiju.