FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bas mi je drago tj. ODUSEVLJEN SAM da se famozni sastanak odrzao. Da se nesto desilo na relaciji HZ - Mirvic.
PREKO GLAVE MI JE OVIH PREPUCAVANJA mi svi volimo ovaj klub zato i nismo normalni i zato smo takvi kakvi jesmo i zato smo i ovdje.
I svi smo isti, svi smo ponikli na tom sjeveru, i ne zelim gledat svadje i prepucavanja ko je veci navijac.
Nadam se iskreno da se naci neka zajednicka rijec, da ce se nosevi spustit sa obje strane i naci neko razumno rijesenje.
Mirza ce morat otic, to je moje misljenje taman da nista do sad lose nije uradio, zbog one izjave "mene je direktor postavio nisu navijaci" tom je recenicom on sebi potpisao otkaz.
Bilo kako bilo svim srcem se nadam da ce se nesto dogovorit sto prije, Mirza kakav god debil bio neces ga otjerat 3..4 kola do kraja, a Horde su dobile ako nista "paznjui vrijeme" koje su trazili da im se posveti.
Ovo se trebalo ranije desit al eto nadam se samo da ce obje strane cijenit i postovat ovo i donijet pametna i zrela rijesenja !
PREKO GLAVE MI JE OVIH PREPUCAVANJA mi svi volimo ovaj klub zato i nismo normalni i zato smo takvi kakvi jesmo i zato smo i ovdje.
I svi smo isti, svi smo ponikli na tom sjeveru, i ne zelim gledat svadje i prepucavanja ko je veci navijac.
Nadam se iskreno da se naci neka zajednicka rijec, da ce se nosevi spustit sa obje strane i naci neko razumno rijesenje.
Mirza ce morat otic, to je moje misljenje taman da nista do sad lose nije uradio, zbog one izjave "mene je direktor postavio nisu navijaci" tom je recenicom on sebi potpisao otkaz.
Bilo kako bilo svim srcem se nadam da ce se nesto dogovorit sto prije, Mirza kakav god debil bio neces ga otjerat 3..4 kola do kraja, a Horde su dobile ako nista "paznjui vrijeme" koje su trazili da im se posveti.
Ovo se trebalo ranije desit al eto nadam se samo da ce obje strane cijenit i postovat ovo i donijet pametna i zrela rijesenja !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Joj lijepog dana. Zeleni talibani izgubili vlast, a Ismirmi Horde sjele konacno...hajmo Sarajevooooo
- feniksptica
- Kontakt:
Bezveze su ove price ima napretka u pregovorima. Ako je striktno bio zahtjev odlaska dvojca iz kluba to i mora bit do kraja.
Nadam se da je to jedina istina i da je jedino napredak to da Mirvic potpisuje razrjesenja duznosti CEO i ŠSŠ.
Mozda su ovo price nekih ljudi koji nisu najbolje upuceni.
Ja se nisam uvijek slagao sa stavovima Hordi al ne smiju dozvolit da se vrate ako se uslovi ne ispune, da ne bi doslo do sumnje u ''ispod stolne radnje''.
Naravno sve ovo pise se zbog predpostavke pojedinaca da se napredovalo u pregovorima.
Nadam se da je to jedina istina i da je jedino napredak to da Mirvic potpisuje razrjesenja duznosti CEO i ŠSŠ.
Mozda su ovo price nekih ljudi koji nisu najbolje upuceni.
Ja se nisam uvijek slagao sa stavovima Hordi al ne smiju dozvolit da se vrate ako se uslovi ne ispune, da ne bi doslo do sumnje u ''ispod stolne radnje''.
Naravno sve ovo pise se zbog predpostavke pojedinaca da se napredovalo u pregovorima.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
A koji su uslovi da se igra playoff i grupe na AFH
sačekaj prvo da se Evropa izbori.bordobijelisampion je napisao/la: ↑28 apr 2023, 20:17A koji su uslovi da se igra playoff i grupe na AFH
-
- Kontakt:
Hvala na odgovorufks74 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 20:21sačekaj prvo da se Evropa izbori.bordobijelisampion je napisao/la: ↑28 apr 2023, 20:17A koji su uslovi da se igra playoff i grupe na AFH
Mozda i moze playoff ništa nisu rekli sem da su završili za uefu nesto ako neko ima vise info top a grupe cisto sumnjambordobijelisampion je napisao/la: ↑28 apr 2023, 20:17A koji su uslovi da se igra playoff i grupe na AFH
- FKSDoGroba
- Kontakt:
bordobijelisampion je napisao/la: ↑28 apr 2023, 20:22Hvala na odgovorufks74 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 20:21sačekaj prvo da se Evropa izbori.bordobijelisampion je napisao/la: ↑28 apr 2023, 20:17A koji su uslovi da se igra playoff i grupe na AFH

-
- Kontakt:
Zasto se ne oglase klub i HZ sta se tacno razgovaralo i kakav je dogovor? Opet nesto u tajnosti. Dajte informacije na vidjelo i dostupne za javnost. Veliki europski klubovi ne taje niti jedan svoj potez, sve je javno i transparentno.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Gdje su i ko su i u koju grupu spadaju momci sa sjevera od prije 10 - 15 - 20 godina?kengur je napisao/la: ↑28 apr 2023, 19:57Za bojkot mozes biti a ne moras. Svako ima glavu i mozak i moze da razmisli.JavierBosnia je napisao/la: ↑28 apr 2023, 19:14Pozdrav drug. Ne bih ulazio uopste u raspravu bojkota i sl nemam zivaca za to, zna se da postujem i jedne i druge, al par stvari:
Moras shvatiti da imas i u Manchesteru navijace koji idu samo na domace utakmice i to je sasvim normalna stvar. Imas i one sto na domace ide kad je derbi i evropa ili samo kada je fino vrijeme. Sve je to normalno i to je bilo prije 10, 20 godina.
Imas i one zaludjenike sto su i po kisi i snijegu na tribini, na svakom gostovanju i takvima kapa dole. Ali je glupo dijeliti nekoga i praviti poredjenja, zna se ko je najvjerniji, ali ne mozes ni ostale odbaciti samo zato sto nisu toliko "bolesni" za Sarajevom.
Od tih 7.000 sigurno je bilo dosta onih sto su dosli samo jer je besplatno, ali cvrsto vjerujem i da bi bez toga ih pola bilo sto je opet neki nas prosjek ili cak iznad prosjeka u ovoj situaciji.
To da se ironicni zahvaljuje svako individualno shvata, isto kao sto moze neko protumaciti poruku bojkot fan shopa, a reakcija otvaranje 3 nova fan shopa ili bojkot utakmica, reakcija evo besplatan ulaz da vidite da nam ne trebaju te pare, ili bojkot clanskih, evo vam milion na pojacanja da nam ne treba tih stotinjak milja od clanskih itd itd
Zivio ti meni nadam se da ces shvatiti iskrenu poentu poruke
Horde jesu fanatici i ne trebaju svi biti takvi ali postoji nesto sto se zove "zajednicko dobro". Evo koliko sam pisao da bi i Mirvic mogao bar doci na sastanak i dosao je. Svaka cast, buduci da su svi tu dobronamjerni sigurno ce se ovo brzo rijesiti i dogovor naci.
Ali ako je za dobrobit kluba skontano da se bojkotuje (mozda i nije ni najbolja opcija) onda mi je logicno da u ime buduceg napretka svi radimo isto. Medjutim onda licni ugodjaj pojedinaca postane bitniji od nekog zajednickog dobra.
"Pozelilo se ono Koseva i ne moze bez svog Sarajeva". OK, ako toliko zudis za svojim klubom onda ga prati kao i Horde ako treba na Mars. Ali ne to nije zgodno, jer pada kisa i imaju porodicne obaveze i treba platiti i kartu .... Dakle ortodoksna je laz da on ne moze zivjeti bez svog Sarajeva nego mu je bilo nagodno a besplatno. Bez obzira koliko to stetilo klubu. To je egoizam. Nije poenta sto nisu svi Horde jer ni ne mogu biti. Ali raditi protiv interesa kluba jer ti je ugodjaj a ovamo se sakrivas iza laznih parola je odvratno.
Pa svi su Husrefa na noz docekali jer je rekao da voli Sarajevo..... Nije raji problem ni sto je uzeo lovu za kontrakt do kraja, nego sto je to izjavio a radi suprotno. Licno svaka mu cast kao osobi koja je ucestvovala u pravljenju istorije kluba ali nikad vise u aktivnim ulogama.
Isto je i ovdje, sve neka ljubav do neba prema klubu a radis suprotno. I jos provociras i nasladjujes se. Dobro Zip je pogan koja je bot radi licne koristi koju ima iz kluba kao sto je imao i kod Sabre. On i njegova grupa pise sto mu se naredi, to je nesto drugo. Oni koriste ove "neutralne" za svoje ciljeve koje Ayla postavi.
I na kraju pa spomenu li iko da je "ludim" Hordama najteze ne ici na tekme jer njima to znaci vise nego svima ostalima. Ali oni ne idu jer vjeruju u konacni "boljitak", koliko im god bilo tesko. Cak idu i na gostovanja ali ne na djabanu na sredjenom Kosevu. Jos od vremena Sabre je Zip stalno nazivao Horde narkomanima i pljuvao ih. Izgleda da i ovi koji su sad naglo zavolili FKS imaju cudno misljenje o Hordama jer u porukama kazu da bi Horde mogle da malo razmisle, i da oni ne znaju ni zapravo sta rade.
A oni su upravo ti bez mozga, koji nisu svjesni da sjeku granu na kojoj sjede. Horde jesu mladje ali imaju mozga i mooda i zato osjecam da su mi blizi od ovih sa iskustvom koji samo naprdjuju i supljiraju. Takvih je puna Bosna.
I na kraju svega se neki od njih pitaju - "pa sta je to problem sa Mirzom".
Zivio i ti meni, regularan si i primjetio sam da zelis pomoci klubu.
Patetika je ovdje aktuelna do neba, a većina raje podržava cilj "tjeranje dvojke", ali ne i način "bojkot domaćih utakmica".
Umjesto da iskoriste grla i masu furaju svoju neku tvrdoglavost i furku, ali dobro valjda oni znaju zašto je izabran taj način borbe, jer većini nije jasno.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
pjankesarajevo je napisao/la: ↑28 apr 2023, 21:54Zasto se ne oglase klub i HZ sta se tacno razgovaralo i kakav je dogovor? Opet nesto u tajnosti. Dajte informacije na vidjelo i dostupne za javnost. Veliki europski klubovi ne taje niti jedan svoj potez, sve je javno i transparentno.

Boze dragipjankesarajevo je napisao/la: ↑28 apr 2023, 21:54Zasto se ne oglase klub i HZ sta se tacno razgovaralo i kakav je dogovor? Opet nesto u tajnosti. Dajte informacije na vidjelo i dostupne za javnost. Veliki europski klubovi ne taje niti jedan svoj potez, sve je javno i transparentno.

1946-1987
Čestitke Vladanu Kovacevicu na tituli prvaka Poljske i da ostvari rekordan transfer ovog ljeta. Sa 25 godina je osvojio nekih 6-7 trofeja i igrao 2 play offa za grupnu fazu Evropske lige.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sutra u ovo doba slavimo nova 3 boda 

Nema kise sutra ima ludnica da bude
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Golman poljskog Rakowa Vladan Kovačević na meti je slavnog Tottenhama, prenose engleski mediji.
Kako tvrdi Daily Star, Tottenham je zainteresovan da dovede Vladana Kovačevića, bivšeg mladog reprezentativca BiH koji je prije Rakowa nastupao za FK Sarajevo.
Vladan je ,,jedinica" aktuelnog poljskog prvaka, a njegove sjajne partije nisu prošle nezapaženo, te je privukao pažnju mnogih klubova sa Zapada.
Vladan se povezivao sa mnogim klubovima, a čini se da su najkonkretniji bili u Tottenhamu koji vide njega kao nasljednika dvojca Hugo Lloris– Michael Vorm. Cijena koja se spominje u članku ,,Daily Star-a" je 8 miliona eura, a timu sa stadiona Asim Ferhatović Hase pripada 15 posto od ukupnog iznosa transfera.
Nažalost, kako stvari stoje Kovačević u budućnosti neće nastupati za reprezentaciju naše zemlje, iako je prethodno nastupao za sve mlađe selekcije.
Kako tvrdi Daily Star, Tottenham je zainteresovan da dovede Vladana Kovačevića, bivšeg mladog reprezentativca BiH koji je prije Rakowa nastupao za FK Sarajevo.
Vladan je ,,jedinica" aktuelnog poljskog prvaka, a njegove sjajne partije nisu prošle nezapaženo, te je privukao pažnju mnogih klubova sa Zapada.
Vladan se povezivao sa mnogim klubovima, a čini se da su najkonkretniji bili u Tottenhamu koji vide njega kao nasljednika dvojca Hugo Lloris– Michael Vorm. Cijena koja se spominje u članku ,,Daily Star-a" je 8 miliona eura, a timu sa stadiona Asim Ferhatović Hase pripada 15 posto od ukupnog iznosa transfera.
Nažalost, kako stvari stoje Kovačević u budućnosti neće nastupati za reprezentaciju naše zemlje, iako je prethodno nastupao za sve mlađe selekcije.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
To Vladane kralju 

Ima koji milion da legne
Ima koji milion da legne
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Hajte Horde hebo vas patak
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Idemo danas po nova tri boda !!!

Ko dadne milion € za Dala, treba dobro da se zapita, znali su ovi iz uprave što ga guraju.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Confiance, dlakavijazavac, Hajdeee, jurisicduska, kogmagie46, laznokrilo, mire971, nedimmmm1337, rimljanin90, Velaxsa i 53 gosta.