FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@jointunija, Postoji li sansa da se uz pomoc kantona vrati citav porezni dug?
Hipoteticki, ako bi Turci isplatili prvu ratu za Amira i ako bi taj novac bio ulozen u vracanje poreznog duga(Isplata iznosa od 416.228,51 KM kako bi se steklo zakonsko pravo na otpis kamate u iznosu od 1.370.187,68 KM.), nama bi onda ostala glavnica od cca 1,7 miliona KM, koju bi mogli vratiti sa cca 1,2 miliona KM(ako kanton da toliko novca), jer se u slucaju vracanja citavog poreznog duga, pored kamate, otpisuje i dio glavnice(30%)..
Hipoteticki, ako bi Turci isplatili prvu ratu za Amira i ako bi taj novac bio ulozen u vracanje poreznog duga(Isplata iznosa od 416.228,51 KM kako bi se steklo zakonsko pravo na otpis kamate u iznosu od 1.370.187,68 KM.), nama bi onda ostala glavnica od cca 1,7 miliona KM, koju bi mogli vratiti sa cca 1,2 miliona KM(ako kanton da toliko novca), jer se u slucaju vracanja citavog poreznog duga, pored kamate, otpisuje i dio glavnice(30%)..
Europa ili ne, ako se bude vidio napredak u igri iz utakmice u utakmicu Basic treba da ostane. Ukoliko ne bude napretka treba da ide, pa cak i da obezbjedi europu. Ja vidim neki napredak. Konacno pokusavamo nesto igrati. Daleko je to od idealnog, ali vremenom ce to izgledati sve bolje i bolje. Barem se nadam. Mnogi zaboravljaju da smo ne tako davno zavrsavali utakmice protiv Igmana, Leotara, sa jednim sutem prema golu. Pa da igramo protiv Reala za 90 minuta sakupili bi vise.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Stila sigurno ne bi igrao. Jer je otjeran bio iz kluba, a na obraz trenerov dolaze on i Cocalic.ferroviere87 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 03:41Najbolje bi bilo da je on došao(ili bilo ko drugi) još prošle sezone, bar ne bismo doživjeli da na posljednjih 6 utakmica koje nemaju nikakvog značaja po tabelu igraju Štila i Aco.Zvornicka je napisao/la: ↑28 apr 2023, 23:30Pa koji smo kur.ac mijenjali trenera u aprilu ako ne ocekujemo instant rezultat? Bila je prica da on dolazi da ne prokockamo odlazak u Europu i finale kupa.ferroviere87 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 19:09Pustite čovjeka da radi, došao je na gotovo i nije apsolutno ništa kriv.
Zrinjski se nije plasirao u Europu, istrpio je Jakirovića i sljedeće sezone su se prošetali ligom. Ne kažem da je Bašić kapacitet Jakirovića, ali je vrijeme da nekoga i mi istrpimo, lud je ko je očekivao da ćemo nakon Edisa instantno proigrati ko Mančester Siti
Nemoj me pogresno shvatiti, podrzavam Basica apsolutno i treba mu dati vremena, ali treba biti realan i reci da je Basic prvobitno doveden da bi "spasio" sezonu, a sada se nesto skroz drugo govori. Trenera smo promijenili u najgorem mogucem momentu, puno bolje bi bilo da je dosao na zimu.
Apsolutno sam saglasan s tim da je trebao doći na zimu, ali nisam siguran koliko je bilo pametno Edisa ostaviti nakon Leotara.
Bilo kako bilo, treba čovjeku pružit podršku i dati prostora da radi kako misli da treba, jer na kraju krajeva to mu je i posao. Lično ni sam nisam siguran u njegove trenerske sposobnosti, sviđa mi se pomak koji vidim za ovaj izrazito kratak period.
Iskreno nikakav pomak ne vidim. I dalje mu igraju Aco i Stilic, osim nekih formacijskih promjena i malo veceg posjeda (vidjet cemo hoce li rezultat donijeti), nista drugo ne vidim.
Nerminu podrska, sjecam da je i prosli put trener iz Slovenije doveden umjesto Edisa pa smo vidjeli kako smo prosli. I taj trener je dobio Sirokog kuci.
Nadam se da cemo Evropu izboriti, to bi za nas bio ogroman skok.
Mnogi zaboravljaju da sad ne igramo protiv Reala pa smo u 4 utakmice prvenstva dali 1 gol a primiii 5, ispali iz kupa na Grbavici, pa da smo igrali sve utakmice protiv Manchester Citiy malo je.TMovac je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:40Europa ili ne, ako se bude vidio napredak u igri iz utakmice u utakmicu Basic treba da ostane. Ukoliko ne bude napretka treba da ide, pa cak i da obezbjedi europu. Ja vidim neki napredak. Konacno pokusavamo nesto igrati. Daleko je to od idealnog, ali vremenom ce to izgledati sve bolje i bolje. Barem se nadam. Mnogi zaboravljaju da smo ne tako davno zavrsavali utakmice protiv Igmana, Leotara, sa jednim sutem prema golu. Pa da igramo protiv Reala za 90 minuta sakupili bi vise.
Protiv Leotara smo bili bas losi, a navodis da protiv Igmana nismo imali sut na gol, postujem svacije misljenje ali nema potrebe za zaobilazis istinu. Protiv Igmana smo dali 1 gol, imali 9 suteva( 4 u okvir gola), 12:2 u kornerima ( dovoljno je da kazes izgubili od Igmana) i nemoj zaboraviti ne tako davno smo bili 3 i bili u polufinalu kupa, a danas mozemo samo sanjat 3 mjesto, a iz kupa smo ispali.
Jesi li ti zadovoljan bio igrama Zelje ovog proljeca pod vodstvom Mulalica ? Tu se ubrajaju kup utakmice protiv Leotara, protiv nizeligasa, protiv Veleza u gostima. Opet Leotar, Igman, derbi...XYZA je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:05Mnogi zaboravljaju da sad ne igramo protiv Reala pa smo u 4 utakmice prvenstva dali 1 gol a primiii 5, ispali iz kupa na Grbavici, pa da smo igrali sve utakmice protiv Manchester Citiy malo je.TMovac je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:40Europa ili ne, ako se bude vidio napredak u igri iz utakmice u utakmicu Basic treba da ostane. Ukoliko ne bude napretka treba da ide, pa cak i da obezbjedi europu. Ja vidim neki napredak. Konacno pokusavamo nesto igrati. Daleko je to od idealnog, ali vremenom ce to izgledati sve bolje i bolje. Barem se nadam. Mnogi zaboravljaju da smo ne tako davno zavrsavali utakmice protiv Igmana, Leotara, sa jednim sutem prema golu. Pa da igramo protiv Reala za 90 minuta sakupili bi vise.
Protiv Leotara smo bili bas losi, a navodis da protiv Igmana nismo imali sut na gol, postujem svacije misljenje ali nema potrebe za zaobilazis istinu. Protiv Igmana smo dali 1 gol, imali 9 suteva( 4 u okvir gola), 12:2 u kornerima ( dovoljno je da kazes izgubili od Igmana) i nemoj zaboraviti ne tako davno smo bili 3 i bili u polufinalu kupa, a danas mozemo samo sanjat 3 mjesto, a iz kupa smo ispali.
Jesi li ili ne ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Prijatelju ja sam bio zadovoljan rezultatima koji su u odnosu na igracki kadar odlicni. Igra je uzasna bila samo protiv Leotara, protiv Veleza nije bilo dobro, ali i sa takvom igrom nismo bili losiji od Veleza. Konkretno vezano za igru kuci smo bili dobri, a u gostima losi.godrina je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:30Jesi li ti zadovoljan bio igrama Zelje ovog proljeca pod vodstvom Mulalica ? Tu se ubrajaju kup utakmice protiv Leotara, protiv nizeligasa, protiv Veleza u gostima. Opet Leotar, Igman, derbi...XYZA je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:05Mnogi zaboravljaju da sad ne igramo protiv Reala pa smo u 4 utakmice prvenstva dali 1 gol a primiii 5, ispali iz kupa na Grbavici, pa da smo igrali sve utakmice protiv Manchester Citiy malo je.TMovac je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:40Europa ili ne, ako se bude vidio napredak u igri iz utakmice u utakmicu Basic treba da ostane. Ukoliko ne bude napretka treba da ide, pa cak i da obezbjedi europu. Ja vidim neki napredak. Konacno pokusavamo nesto igrati. Daleko je to od idealnog, ali vremenom ce to izgledati sve bolje i bolje. Barem se nadam. Mnogi zaboravljaju da smo ne tako davno zavrsavali utakmice protiv Igmana, Leotara, sa jednim sutem prema golu. Pa da igramo protiv Reala za 90 minuta sakupili bi vise.
Jesi li ili ne ?
Ja da sam promjenio trenera i da nakon te promjene klub ima puno gore, odnosno katastrofalne rezultate, podnio bi ostavku iste sekunde. Ja da sam navijac koji je zagovarao smjenu Mulalica, nakon katastrofalnih rezultata bi se zacrvenio i ne bi oglasavao, eventualno bi se oglasio da priznam da je moje misljenje bilo pogresno, a ne bi branio neobranjivo.
Samo taj sklop mozga da je neko od psihologa objasni. Pljuje kad pobjedjujes. Vrijedas igrace kad pobjedis, a o porezima da to ne treba spominjati. Ne valja polufinale kupa, iz jednog suta primimo gol, odigrano solidno. Oni tjeraju trenera.
I sad ti kao njemu nešto da objašnjavaš,on postavlja pitanje jesi zadovoljan igrom. Pregledaj mu postove,pljuvanje redom.dok Basic nije došao. Sad je zadovoljan s Basicem i tri poraza, kao polako..
I sad ti kao njemu nešto da objašnjavaš,on postavlja pitanje jesi zadovoljan igrom. Pregledaj mu postove,pljuvanje redom.dok Basic nije došao. Sad je zadovoljan s Basicem i tri poraza, kao polako..
da da, covjek dosao 2 dana pred utakmicu sa Zrinjskim i 4-5 dana pred uzvrat sa Velezom i treba da za 24 sata napravi cudo. prenese na igrace sve svoje zamisli, i da oni to nauce i sprovedu u sve 24 sata. To nema ni u Hollywood-skom filmu. Nismo izgubili od Vrbanjuse, nego od ekipa koje su kvalitetom jednake nama ili jace. To sto ti na silu zelis od Mulalica napraviti mucenika je tvoj problem. Bio je tu skoro 2 godine i za to vrijeme niti jednu automatizovanu akciju nije uigrao sa ekipom. Ne kazem da nije bilo dobrih utakmica ( kao kad smo rasuli Tuzlu siti 4:2), ali to je vise incident nego praviloXYZA je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:05Mnogi zaboravljaju da sad ne igramo protiv Reala pa smo u 4 utakmice prvenstva dali 1 gol a primiii 5, ispali iz kupa na Grbavici, pa da smo igrali sve utakmice protiv Manchester Citiy malo je.TMovac je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:40Europa ili ne, ako se bude vidio napredak u igri iz utakmice u utakmicu Basic treba da ostane. Ukoliko ne bude napretka treba da ide, pa cak i da obezbjedi europu. Ja vidim neki napredak. Konacno pokusavamo nesto igrati. Daleko je to od idealnog, ali vremenom ce to izgledati sve bolje i bolje. Barem se nadam. Mnogi zaboravljaju da smo ne tako davno zavrsavali utakmice protiv Igmana, Leotara, sa jednim sutem prema golu. Pa da igramo protiv Reala za 90 minuta sakupili bi vise.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pa što si ga onda doveo? Da umjesto Mulalica on ispadne iz kupa i izgubi sve? Kao što bi po vama Mulalic. Al Mulalic ne valja, a ovom treba vremena? Imate li 17 godina?TMovac je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:49da da, covjek dosao 2 dana pred utakmicu sa Zrinjskim i 4-5 dana pred uzvrat sa Velezom i treba da za 24 sata napravi cudo. prenese na igrace sve svoje zamisli, i da oni to nauce i sprovedu u sve 24 sata. To nema ni u Hollywood-skom filmu. Nismo izgubili od Vrbanjuse, nego od ekipa koje su kvalitetom jednake nama ili jace. To sto ti na silu zelis od Mulalica napraviti mucenika je tvoj problem. Bio je tu skoro 2 godine i za to vrijeme niti jednu automatizovanu akciju nije uigrao sa ekipom. Ne kazem da nije bilo dobrih utakmica ( kao kad smo rasuli Tuzlu siti 4:2), ali to je vise incident nego praviloXYZA je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:05Mnogi zaboravljaju da sad ne igramo protiv Reala pa smo u 4 utakmice prvenstva dali 1 gol a primiii 5, ispali iz kupa na Grbavici, pa da smo igrali sve utakmice protiv Manchester Citiy malo je.TMovac je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:40Europa ili ne, ako se bude vidio napredak u igri iz utakmice u utakmicu Basic treba da ostane. Ukoliko ne bude napretka treba da ide, pa cak i da obezbjedi europu. Ja vidim neki napredak. Konacno pokusavamo nesto igrati. Daleko je to od idealnog, ali vremenom ce to izgledati sve bolje i bolje. Barem se nadam. Mnogi zaboravljaju da smo ne tako davno zavrsavali utakmice protiv Igmana, Leotara, sa jednim sutem prema golu. Pa da igramo protiv Reala za 90 minuta sakupili bi vise.
Kao prvo ja navijam za Zelju, ne za Mulalica, boli me k.. za Mulalica.TMovac je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:49da da, covjek dosao 2 dana pred utakmicu sa Zrinjskim i 4-5 dana pred uzvrat sa Velezom i treba da za 24 sata napravi cudo. prenese na igrace sve svoje zamisli, i da oni to nauce i sprovedu u sve 24 sata. To nema ni u Hollywood-skom filmu. Nismo izgubili od Vrbanjuse, nego od ekipa koje su kvalitetom jednake nama ili jace. To sto ti na silu zelis od Mulalica napraviti mucenika je tvoj problem. Bio je tu skoro 2 godine i za to vrijeme niti jednu automatizovanu akciju nije uigrao sa ekipom. Ne kazem da nije bilo dobrih utakmica ( kao kad smo rasuli Tuzlu siti 4:2), ali to je vise incident nego praviloXYZA je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:05Mnogi zaboravljaju da sad ne igramo protiv Reala pa smo u 4 utakmice prvenstva dali 1 gol a primiii 5, ispali iz kupa na Grbavici, pa da smo igrali sve utakmice protiv Manchester Citiy malo je.TMovac je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:40Europa ili ne, ako se bude vidio napredak u igri iz utakmice u utakmicu Basic treba da ostane. Ukoliko ne bude napretka treba da ide, pa cak i da obezbjedi europu. Ja vidim neki napredak. Konacno pokusavamo nesto igrati. Daleko je to od idealnog, ali vremenom ce to izgledati sve bolje i bolje. Barem se nadam. Mnogi zaboravljaju da smo ne tako davno zavrsavali utakmice protiv Igmana, Leotara, sa jednim sutem prema golu. Pa da igramo protiv Reala za 90 minuta sakupili bi vise.
Drugi nisam rekao da je Basic los, a nisam rekao ni da je dobar.
Trece kazes da nismo imali ni jednu automatizovanu akciju, ako je to istina, onda il je Mulalic Mourinho pa je bez ijedne akcije bio na 3 mjestu i u polufinalu kupa ili imamo takve individualce koji su tako kvalitetni da sad kad nema Mulalica trebaju prekucati ligu.
Cetvrto bio si za smjenu Mulalica (ne znam,samo pretpostavljam) a znao si da novom treneru treba vremena, jer to nema ni u hollywodskim filmovima da novi trener za kratko vrijeme provede svoje zamisli ti onda prijatelju mrzis Zelju jer si znao da ce biti losi rezultati i necemo otici u Evropu.
Ko je ovaj momak novi na treningu, izgleda kao stranac?
Dajte nekog psihologa za ove lobotomce velike navijace Zelje? Pa ti ljudi ne znaju šta više lupaju,iz dana u dan.. zatupljivanje mozga kad ih čitaš majke mi..
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Opet orgijanje ovog lika po forumu. Covjek koji ima potrebu da kontrira svima pa i sebi, a najvise zdravom razumu.
A ako neko fakat zali za mulalicem i dize ovaj njegov period u zvijezde onda smo mi jadan klub sto se tice znalacke publike.
Nazalost nasa publika na stadionu se polako i pretvara u tu strastvenu publiku koja vristi i psuje na svaki pogresan pas, nema vise ljudi koji stvarno prate fudbal i mogu nesto ispricati o istom. E upravo zbog toga me ne bi zacudilo da neko stvarno place za mulalicem koji je u trenerskom smislu, taktickom jako jako slab i sto je jos gore PO NJEGA, ne zeli da se edukuje i nauci nesto.
Dobio je odrijesene ruke. Imao je i druge igrace koje je odbijao. Ima najbolja 2 prelazna roka. I pored svega opet nismo vidjeli nikakvu igru osim nafuravanja igraca, a to izlapi vremenom. Ja kazem ne daj boze da ikad vise dodjemo u tu situaciju da nas preuzimaju ljudi koji vole Zelju a ne znaju. Volimo mi svi Zelju pa nismo treneri. Hvala mu i ne treba ga pljuvati ali apsurdno je da neko zali za njim.
A sto se uprave tice, ja ne znam evo sta ce ti ljudi uraditi ako ne izborimo europu jer nam igracima isticu ugovori. Postene pripreme i uslove za pripreme nismo imali vec 3 godine. Jel stid tih ljudi da i dalje nisu u stanju naci sponzora. Nemam rijeci stvarno za taj segment kluba koji je potpuno nefunkcionalan. Ne kazem da trebaju bolji doci, jer vjerovatno bolji i ne zele dolaziti u ovaj bunar bez dna sa politickim primjesama, ali zasto se ovi sadasnji bar malo ne potrude to mi nikako nece biti jasno.
Evo malo smo krenuli univerzalnije i modernije stvari raditi sa drustvenim mrezama hvala bogu vise. Treba nam plavi podcast, nova navijacka pjesma nekog benda koja dize euforiju, trebaju nam stare akcije lijepljenja papira po banderama da se dodje na stadion, ostavljanja kartica na stekama vrata, treba se malo iskoristiti potencijal punog stadiona i svih ljudi koji jos uvijek zele dolaziti na stadion jer nam je sad podrska NAJBITNIJA za kraj ove sezone.
Evo mene isto zanima zasto se nikad nije razmislialo o KK Zeljeznicar, novi klub bez dugova, dvorana postoji, vjerujem da bi bilo i kosarkaske publike koja bi pratila taj klub.
A ako neko fakat zali za mulalicem i dize ovaj njegov period u zvijezde onda smo mi jadan klub sto se tice znalacke publike.
Nazalost nasa publika na stadionu se polako i pretvara u tu strastvenu publiku koja vristi i psuje na svaki pogresan pas, nema vise ljudi koji stvarno prate fudbal i mogu nesto ispricati o istom. E upravo zbog toga me ne bi zacudilo da neko stvarno place za mulalicem koji je u trenerskom smislu, taktickom jako jako slab i sto je jos gore PO NJEGA, ne zeli da se edukuje i nauci nesto.
Dobio je odrijesene ruke. Imao je i druge igrace koje je odbijao. Ima najbolja 2 prelazna roka. I pored svega opet nismo vidjeli nikakvu igru osim nafuravanja igraca, a to izlapi vremenom. Ja kazem ne daj boze da ikad vise dodjemo u tu situaciju da nas preuzimaju ljudi koji vole Zelju a ne znaju. Volimo mi svi Zelju pa nismo treneri. Hvala mu i ne treba ga pljuvati ali apsurdno je da neko zali za njim.
A sto se uprave tice, ja ne znam evo sta ce ti ljudi uraditi ako ne izborimo europu jer nam igracima isticu ugovori. Postene pripreme i uslove za pripreme nismo imali vec 3 godine. Jel stid tih ljudi da i dalje nisu u stanju naci sponzora. Nemam rijeci stvarno za taj segment kluba koji je potpuno nefunkcionalan. Ne kazem da trebaju bolji doci, jer vjerovatno bolji i ne zele dolaziti u ovaj bunar bez dna sa politickim primjesama, ali zasto se ovi sadasnji bar malo ne potrude to mi nikako nece biti jasno.
Evo malo smo krenuli univerzalnije i modernije stvari raditi sa drustvenim mrezama hvala bogu vise. Treba nam plavi podcast, nova navijacka pjesma nekog benda koja dize euforiju, trebaju nam stare akcije lijepljenja papira po banderama da se dodje na stadion, ostavljanja kartica na stekama vrata, treba se malo iskoristiti potencijal punog stadiona i svih ljudi koji jos uvijek zele dolaziti na stadion jer nam je sad podrska NAJBITNIJA za kraj ove sezone.
Evo mene isto zanima zasto se nikad nije razmislialo o KK Zeljeznicar, novi klub bez dugova, dvorana postoji, vjerujem da bi bilo i kosarkaske publike koja bi pratila taj klub.
Ja mrzim Zelju? Ja pasa nisam propustio niti jednu utakmicu Zelje od svoje 16-te godine. Bjezao iz skole, sa fakulteta da gledam utakmice. Sad mi je 39 godine. Pa racunaj. Bio sam za smjenu Mulalica. Trebao je otici jos poslije Igmana. Da treba vremena da ekipa igra automatizovano, kao sto igra Zrinjski. Da melje protivnike. Mulalic je trebao i morao dobiti otkaz, jer jednostavno nije vise islo. Kako ce ekipa igrati nakon smjene i koliko ce trebati vremena da se prilagodi novom treneru to samo Bog zna. Samo kazem da je licemjerno Basica uzimati na noz jer je eto samo pobjedio 1 utakmicu do sada. Iako smo igrom zasluzili vise. Da je on dosao na zimskoj pauzi i da je imao vremena da radi sa ekipom, prvi bi ga tjerao nakon ovakvih rezultata. Ali spocitavati covjeku da je izgubio od Zrinjskog i Borca u gostima, i Veleza kuci ( u situaciji kada si morao napast ) i to sve u 20-tak dana koliko je tu. Nije korektno.XYZA je napisao/la: ↑29 apr 2023, 17:09Kao prvo ja navijam za Zelju, ne za Mulalica, boli me k.. za Mulalica.TMovac je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:49da da, covjek dosao 2 dana pred utakmicu sa Zrinjskim i 4-5 dana pred uzvrat sa Velezom i treba da za 24 sata napravi cudo. prenese na igrace sve svoje zamisli, i da oni to nauce i sprovedu u sve 24 sata. To nema ni u Hollywood-skom filmu. Nismo izgubili od Vrbanjuse, nego od ekipa koje su kvalitetom jednake nama ili jace. To sto ti na silu zelis od Mulalica napraviti mucenika je tvoj problem. Bio je tu skoro 2 godine i za to vrijeme niti jednu automatizovanu akciju nije uigrao sa ekipom. Ne kazem da nije bilo dobrih utakmica ( kao kad smo rasuli Tuzlu siti 4:2), ali to je vise incident nego praviloXYZA je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:05
Mnogi zaboravljaju da sad ne igramo protiv Reala pa smo u 4 utakmice prvenstva dali 1 gol a primiii 5, ispali iz kupa na Grbavici, pa da smo igrali sve utakmice protiv Manchester Citiy malo je.
Drugi nisam rekao da je Basic los, a nisam rekao ni da je dobar.
Trece kazes da nismo imali ni jednu automatizovanu akciju, ako je to istina, onda il je Mulalic Mourinho pa je bez ijedne akcije bio na 3 mjestu i u polufinalu kupa ili imamo takve individualce koji su tako kvalitetni da sad kad nema Mulalica trebaju prekucati ligu.
Cetvrto bio si za smjenu Mulalica (ne znam,samo pretpostavljam) a znao si da novom treneru treba vremena, jer to nema ni u hollywodskim filmovima da novi trener za kratko vrijeme provede svoje zamisli ti onda prijatelju mrzis Zelju jer si znao da ce biti losi rezultati i necemo otici u Evropu.
- MocMahale444
Jedina istina je da se otkaz Mulalicu trebao uruciti ranije jer dobio je previse vremena.
Unistio ekipu i sad treba sve svaliti na Basica.
Sto se BL tice nista se nije ocekivalo tamo jer sudija te zakolje ubije te u pojam.
Faul Galica
nigdje veze.
Zuti karton za Hajdarevica, nigdje veze.
Onaj udara laktom Acu ni zuti nije dobio.
Santos oduzima cisto loptu on svira faul.
Mekic usao umjesto Hodzica i odma fauliran za zutog a sudija ni habera.
Unistio ekipu i sad treba sve svaliti na Basica.
Sto se BL tice nista se nije ocekivalo tamo jer sudija te zakolje ubije te u pojam.
Faul Galica

Zuti karton za Hajdarevica, nigdje veze.
Onaj udara laktom Acu ni zuti nije dobio.
Santos oduzima cisto loptu on svira faul.
Mekic usao umjesto Hodzica i odma fauliran za zutog a sudija ni habera.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nosi trening opremu i drzi se u onom krugu za ringe ringe raja sa igracima, pretpostavljam igrac. Ne mogu sliku uploadovati trenutno, ima na onoj fb grupi FK zeljeznicar neki momak objavio.
Kako bolan mozes bit zadovoljan.XYZA je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:48Prijatelju ja sam bio zadovoljan rezultatima koji su u odnosu na igracki kadar odlicni. Igra je uzasna bila samo protiv Leotara, protiv Veleza nije bilo dobro, ali i sa takvom igrom nismo bili losiji od Veleza. Konkretno vezano za igru kuci smo bili dobri, a u gostima losi.godrina je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:30Jesi li ti zadovoljan bio igrama Zelje ovog proljeca pod vodstvom Mulalica ? Tu se ubrajaju kup utakmice protiv Leotara, protiv nizeligasa, protiv Veleza u gostima. Opet Leotar, Igman, derbi...XYZA je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:05
Mnogi zaboravljaju da sad ne igramo protiv Reala pa smo u 4 utakmice prvenstva dali 1 gol a primiii 5, ispali iz kupa na Grbavici, pa da smo igrali sve utakmice protiv Manchester Citiy malo je.
Jesi li ili ne ?
Ja da sam promjenio trenera i da nakon te promjene klub ima puno gore, odnosno katastrofalne rezultate, podnio bi ostavku iste sekunde. Ja da sam navijac koji je zagovarao smjenu Mulalica, nakon katastrofalnih rezultata bi se zacrvenio i ne bi oglasavao, eventualno bi se oglasio da priznam da je moje misljenje bilo pogresno, a ne bi branio neobranjivo.
Jesmo li dobili Leotar sa 9 igraca sutem iz van 16 m gdje ulazi jednom u 5 godina ?
Jesmo li se patili protiv drugoligasa u kupu i to sa prvim timom a igrali ritam srijeda subota ?
Kako smo bili dobri u Mostaru, sta smo uradili ?
Sta smo napravili u Konjicu,pa na derbiju ?
Na koliko smo utakmica imali po 1 ili nijedan sut na protivnicki gol ?
Jel realno da taktika gdje bukvalno svi igraci samo nabijaju na Santosa tebi dobra taktika. Klub smo koji je domace utakmice igrao na svom stadionu, koliko je jos takvih? Cim su i ostali dosli na svoje stadione presisali su nas na tabeli.
Borac sa laletom kojem ni sudije nisu pomagale nas razmontira, pobjedili Zrinju gdje su odmarali pola tima ali svaka cast pobjeda je pobjeda. I polufinale kupa gdje smo izgubili bez i nismo pogledali na protivnicki gol nije znak da taj kup osvajamo.
Evo priznajem, mene je stid i crvenim se zbog toga ali nije mi se svidjalo da Zeljo koje ja volim ima 3 jeb.ena suta u okvir gola na 2 utakmice, prosjecno.
I da, nabij.em na ku rac i onog ko cuva ovog debila carapicu ovdje, koliko to prijava treba dobit i koliko to moze vrijedjat
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
-
- Kontakt:
Došla su dva momka iz Saudijske Arabije, po preporuci Romea Jozaka .. Jozak je inace uz Mamića bio godinama u Dinamu, čak je i sada bio u užem krugu ali je drugi čovjek preuzeo ..Mire88 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 18:13Nosi trening opremu i drzi se u onom krugu za ringe ringe raja sa igracima, pretpostavljam igrac. Ne mogu sliku uploadovati trenutno, ima na onoj fb grupi FK zeljeznicar neki momak objavio.
Zajedno sa Nenadom Bjelicom doveo Oršića, Petkovića, Majera, Dilavera, itd, itd ..
Nadamo se da će biti nešto od ovoga, od ove suradnje ..
4. ćemo bit na kraju i Zrinjski osvaja kup i tjt
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, TefalTava i 43 gosta.