Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ako ne valja Edo, mora valjati Frenkie. Evo šta on poručuje:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- vulkanizer
- Kontakt:
U Tuzli ako ideš u džamiju za njih si taliban i ekstremistaferroviere87 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:55Čuo sam da se po Tuzli može hodati u dresu Partizana i Zvezde, baš me zanima šta bi se desilo kad bi neko došao u dresu Želje ili Sarajeva![]()

Ako psuješ Boga i roljaš svaki dan brlju si gospodin

Ako jedeš krmetinu sa braćom Srbima i Hrvatima to je dodatni +

Ako kažeš da si Bošnjak, javno te razapnu na svom pokušaju od trga, a djecu ti oduzmu pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova

Ovo je živa istina, bilo je u novinama

Zadnja izmjena: vulkanizer, dana/u 30 apr 2023, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
Desavalon se da sjedim licno o sa ljudima u kaficu Sloboda, a moj jedan poznanik Zeljin grb na majici ima, Sarajlija likferroviere87 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:55Čuo sam da se po Tuzli može hodati u dresu Partizana i Zvezde, baš me zanima šta bi se desilo kad bi neko došao u dresu Želje ili Sarajeva![]()
Dodjite probajte haha
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Danas im igra Sloboda možda se odlučuje o sudbini.kluba,oni ovde neke fotke kace.
Nije ni čudo što za 100+ godina ni bajramaku turnir nisu osvojili.
Bože ti me sačuvaj.
Nije ni čudo što za 100+ godina ni bajramaku turnir nisu osvojili.
Bože ti me sačuvaj.
Još malo i nećete me čitati do večeras oko ponoći vjerovatno. Tekma je u 5, imamo lufta još.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pogini džihadisto čim prije i spasi nas svojih gluposti i proljevavulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:48Idol im narkomančina koja je oženila židovku![]()
Pri tome živi u agresorskom Izraelu koji svaki dan koljei i bombarduje ljude u džamijama![]()
Gluplji nego što sam mislio
Šta drugo očekivat od komunjara nego da u zvijezde kuju one što bi ih klali svaki dan![]()
Tata i mama su ti fekalije čim te takvog odgojiše.vulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:37
Zamisli podržavati ovaj šljam od društva i njihov komunistički klub![]()
A zamisli tek biti član ovakvog šljama od društva![]()
Najveće fekalije u državi![]()
Banjalučani su gospoda za ove fekalije![]()
**** ti grob gdje ćeš leć

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Sad ce ti napisati da si jugobalija koji podrzava komunjare. Debil lik zesciBolivia je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:06Pogini džihadisto čim prije i spasi nas svojih gluposti i proljevavulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:48Idol im narkomančina koja je oženila židovku![]()
Pri tome živi u agresorskom Izraelu koji svaki dan koljei i bombarduje ljude u džamijama![]()
Šta drugo očekivat od komunjara nego da u zvijezde kuju one što bi ih klali svaki dan![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Obična trolina, level ka.rina. Samo mu treba postove prijavljivati, da ugase botinu mrtvu.Bolivia je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:06Pogini džihadisto čim prije i spasi nas svojih gluposti i proljevavulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:48Idol im narkomančina koja je oženila židovku![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
senjak075 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:07vulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:37
Zamisli podržavati ovaj šljam od društva i njihov komunistički klub![]()
A zamisli tek biti član ovakvog šljama od društva![]()
Najveće fekalije u državi![]()
Banjalučani su gospoda za ove fekalije![]()
**** ti grob gdje ćeš leć![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma inače ignorišem takve budale ali nečovjek je našao prozivati gromadu od čovjeka i ljudinu kao što je Edo, to ne mogu preskočiti. Radije jugobalija nego mrzitelj svega osim svog tora.Sky9 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:08Obična trolina, level ka.rina. Samo mu treba postove prijavljivati, da ugase botinu mrtvu.Bolivia je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:06Pogini džihadisto čim prije i spasi nas svojih gluposti i proljevavulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:48Idol im narkomančina koja je oženila židovku![]()
![]()
- vulkanizer
- Kontakt:
Sektaši su krenuli u organizovani zločinački poduhvat protiv mene samo jer sam Bošnjak
U tome im pomažu i članovi FGR iz Sarajeva
Ja nikome nisam poželio loše na forumu, smrt ili stradanje u saobraćajnoj nesreći kao vi meni
Moja religija me uči miru, te da svakom želim dobro
Zbog kojeg razloga bi administracija mene trebala ukloniti, a ne vas što mi psujete dijete, grob u koji ću leći?
Uz to mi želite smrt i stradanje?
U slučaju da me administracija ukloni, a mrzitelje i kafire ostavi, ovaj forum je islamofoban
Jadno od komunjara i FGR...

U tome im pomažu i članovi FGR iz Sarajeva

Ja nikome nisam poželio loše na forumu, smrt ili stradanje u saobraćajnoj nesreći kao vi meni

Moja religija me uči miru, te da svakom želim dobro

Zbog kojeg razloga bi administracija mene trebala ukloniti, a ne vas što mi psujete dijete, grob u koji ću leći?

Uz to mi želite smrt i stradanje?

U slučaju da me administracija ukloni, a mrzitelje i kafire ostavi, ovaj forum je islamofoban

Jadno od komunjara i FGR...

A svaku recenicu koju napise, stavi smajli nakon nje

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
*FGR raja piši, kao što si i pisao, uhljupe.vulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:10Sektaši su krenuli u organizovani zločinački poduhvat protiv mene samo jer sam Bošnjak![]()
U tome im pomažu i članovi FGR iz Sarajeva![]()
Ja nikome nisam poželio loše na forumu, smrt ili stradanje u saobraćajnoj nesreći kao vi meni![]()
Moja religija me uči miru, te da svakom želim dobro![]()
Zbog kojeg razloga bi administracija mene trebala ukloniti, a ne vas što mi psujete dijete, grob u koji ću leći?![]()
Uz to mi želite smrt i stradanje?![]()
U slučaju da me administracija ukloni, a mrzitelje i kafire ostavi, ovaj forum je islamofoban![]()
Jadno od komunjara i FGR...![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Promašio si i temu i forum i život izgleda.
Ti si trol koji hoće ostalim normalnim ljudima da zgadi Islam i muslimane.
Veze nikakve ti s vjerom nemaš.
Ti si trol koji hoće ostalim normalnim ljudima da zgadi Islam i muslimane.
Veze nikakve ti s vjerom nemaš.
- vulkanizer
- Kontakt:
Logika tuzlanskih komunjara i "građanskih" FGR sarajlija:
Treba svakog lijepo ugostiti
Svi smo mi jedno i svi trebamo cijeniti jedne druge
A onda...
Ako kažeš da si Bošnjak, krene udružena hajka protiv tebe
Spominjanje najmilijih, smrt na najgori naćin, psovanje djeteta, mezara u koji ću leći...
Dakle, svi su kod vas dobrodošli osim Bošnjaka
Treba svakog lijepo ugostiti

Svi smo mi jedno i svi trebamo cijeniti jedne druge

A onda...
Ako kažeš da si Bošnjak, krene udružena hajka protiv tebe

Spominjanje najmilijih, smrt na najgori naćin, psovanje djeteta, mezara u koji ću leći...

Dakle, svi su kod vas dobrodošli osim Bošnjaka

-
- Kontakt:
Da smo misli da kupujemo nebi bili u ovoj situaciju. Dali su mi dojavu da kone obradujem,Zrinjski je cekao 20 meceva da pobijedi pa da bi mogli da nas puste. Sace mitomanija kod kona da bude jos veca,kad su bjezali 6 bodova druga je prica bila hahaOsttribine je napisao/la: ↑30 apr 2023, 11:35Zanimljivo sto oni svi to nakon utakmice pišu, što nam ne javiše ovde prije utakmice da se malo i oparimoAntipolitika3 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 11:11Doslo vrijeme da ne smijes na zamjenskom terenu izgubiti od Sarajeva koje je najskuplja momcad na Transfermarktu .![]()
Prije ili poslije ova ekipa Sarajeva je morala pokazati neke dobre rezultate, uhvatiti neki niz kao i svi ostali sto su ga imali ove sezone, pa da joj je sto puta na klupi Varešanović, nego dok smo ŠB, Slobodu, Leotar uzimali u gostima i jos uvijek tada bili u zaostatku za Evropom nije im predstavljalo prijetnju, sada kad smo ih i prestigli krenule su razne teorije o kupovini bodova. Ali dobro nije da nismo navikli citati ove teorije svake sezone.
-
- Kontakt:
Ne treba pretjerivati. Tuzla je jedan fin i urban gradic. Jeste da ima autosovinista i iskompleksiranih ljudi kojima je grad Sarajevo kriv i kad kisa padne, pa kvare tu sliku, ali daleko od toga da su svi takvi. Tusanj je vec nesto drugo, uvijek izuzetno primitivna publika. Mozda treba podici cijene ulaznica, malo poraditi na nekim stvarima da se to malo isprofilise.
1921
Hajka na tebe krece jer nisi normalan. Prvi vrijedjas, pa kad ti se odgovori sa vrijedjanjem, uvrijedis sevulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:14Logika tuzlanskih komunjara i "građanskih" FGR sarajlija:
Treba svakog lijepo ugostiti![]()
Svi smo mi jedno i svi trebamo cijeniti jedne druge![]()
A onda...
Ako kažeš da si Bošnjak, krene udružena hajka protiv tebe![]()
Spominjanje najmilijih, smrt na najgori naćin, psovanje djeteta, mezara u koji ću leći...![]()
Dakle, svi su kod vas dobrodošli osim Bošnjaka![]()

Pa ti vidi do koga je. Do pola foruma, ili do tebe?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, invincible1921, riki46, ronaldo99 i 22 gosta.