Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vidite da se lik pojavio na forumu na dan kad je pala SDA vlada, haman da ovako lijeci komplekse, frustracije zbog novonastale situacije. Ignorisite ga i to je to 

Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- vulkanizer
- Kontakt:
Citiraj moj post u kojem sam ja vrijeđao negdje nekoga direktno, opsovao mu ili poželio smrt

U slučaju da to uradiš, ja ću se sam isključiti sa foruma, jer očigledno da nisam dobrodošao

Kaže cigo ciganki:Suvorov je napisao/la: ↑30 apr 2023, 09:43Skontao je Mirvic kako liga funkcionise.
Ostetise sudije Tuzlu na Kosevu, pa onda tal sa Zrinjskim (u zamjenu za bodove sljedece sezone) pa sinoc Gigovic na Kosevu. 9/9 Evropa ne smije doci u pitanje sa tako skupom ekipom, jos kad se tresu fotelje pojedincima.
-'Ajmo se igrat pogađanja.
- Ajde.
- Ja ću ti objasnim neku životinju i ako pogodiš možeš mi popušiti.
- Ajde.
- Šta je to malo, belo, ima krila, kljuca po avliju?
- Aligator!
- Majku ti yebem, sve znaš...
- vulkanizer
- Kontakt:
Hljeb koji ja zarađujem nema veze sa time ko je na čelu države ili FBiH

Što se mene tiče, da dođe vlast sa planete Jupitera, ja ću svoj hljeb i dalje zarađivati časno i pošteno

Ne pozivam ja ljude po forumu da glasaju za neku političku organizaciju

Ne smaram ljude po objavama i inboxima da glasaju za neku političku organizaciju

To radiš ti jer si stranački uhljeb koji je zaposlen u općini

Predaj se vulkanizer.Pacijent pobjegao sa Psihijatrije, pronašli ga dok je pljačkao trafiku. Potraga traje
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Hahah pa od koga to zavisi Mirvic i ko ce ga otjerat? Umij se bice ti lakse,znamo da vam je muka jer za vas trofej je naucna fantastika 12 godinaSuvorov je napisao/la: ↑30 apr 2023, 11:15Pitanje da li bi ova garnitura prezivjela do sledece sezone ako se ne izbori Evropa drugu godinu zaredom.H8Z7 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 11:07Ovo veze sa vezom nema. Javno se najavio napad sl sezone na titulu i sad bi mi njima trebali pustiti sl sezone pobjede a oni nama jednu utakmicu da nam olakšaju put do EuropeSuvorov je napisao/la: ↑30 apr 2023, 09:43Skontao je Mirvic kako liga funkcionise.
Ostetise sudije Tuzlu na Kosevu, pa onda tal sa Zrinjskim (u zamjenu za bodove sljedece sezone) pa sinoc Gigovic na Kosevu. 9/9 Evropa ne smije doci u pitanje sa tako skupom ekipom, jos kad se tresu fotelje pojedincima.![]()
Ukratko ko bi mijenjao jednu pobjedu za Europu u zamjenu za utakmicu sl sezone u kojoj Sarajevo najavljuje borbu za titulu.
Nezadovoljstvo je svakako preveliko.
A to sto najavljuju, to su zelje. Najavljuje i Borac pa sta.
Zivi bili, sljedece sezone 0 bodova protiv Zrinjskog, makar dvije utakmice bile na Kosevu.
Informacija je od ljudi iz bh fudbala, nije moja pretpostavka.
Fukare umislile da su nekom trn u oku, bez trofeja od osnivanja i ono trn...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sve je tako kako ti kazes , cak sam i zamjenik gradonačelnika, gradski vijecnik, zaposlenik u Tuzilastvu, Opcini sve svevulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:19Hljeb koji ja zarađujem nema veze sa time ko je na čelu države ili FBiH![]()
Što se mene tiče, da dođe vlast sa planete Jupitera, ja ću svoj hljeb i dalje zarađivati časno i pošteno![]()
Ne pozivam ja ljude po forumu da glasaju za neku političku organizaciju![]()
Ne smaram ljude po objavama i inboxima da glasaju za neku političku organizaciju![]()
To radiš ti jer si stranački uhljeb koji je zaposlen u općini![]()
Svaka mi cast

Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vise ih boli pobjeda Sarajeva nego lakrdije kad igra Bojac al mozete se sagnut samonokee je napisao/la: ↑30 apr 2023, 09:01Oci moje lijepe ti imas sindrom provincije.....Orden44 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 08:51Sinoc Sarajevo - Siroki mogu reci da Siroki ima za cime zaliti sramotno sudjenje i navlacenje sarajevu postali su isti kao i borac, realno o penalu se nema sta pricat ali samo tako i mogu pobjedjivat sarajevski klubovi uz pomoc sudija danas ce zeljo satrat sa sudijama igmana moja preporuka je da se svi klubovi udruze u premijer ligi i da izbace sarahevske klubove jer su oni najvece zlo bh fudbala eh eto
Ili ti ga napusi se nam se qurca sarajevskog!
Jesul bili vitezovi u modi tad?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
1971. godine smo mi bili u modi.

Malo poštovanja molim. Ako nešto ne poznajete, ne komentarišite.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sloboda tone iz godinu u godinu. Svaka sezona im se svodi na golo prezivljavanje i grcevitu borbu za opstanak, dugovi se gomilaju, publike sve manje, a na Tusanj i navijacku grupu ne treba ni trositi rijeci. Njima ce ispadanje dobro i doci, da se malo presaberu, konsiluduju i reorganizuju. Steta bi bilo da umjesto Slobode ligu napuste Igman ili Posusje. Igman pogotovo, dosta su ulozili u infrastrukturu i igracki kadar ove sezone, doveli dobrog trenera, a publika je to sve lijepo ispratila i podrzala.
Katastrofalne odluke po pitanju trenera su nas koštale. Roster ne ukazuje da se borimo za opstanak uopšte, a mi zadnji čak.Herson je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:39Sloboda tone iz godinu u godinu. Svaka sezona im se svodi na golo prezivljavanje i grcevitu borbu za opstanak, dugovi se gomilaju, publike sve manje, a na Tusanj i navijacku grupu ne treba ni trositi rijeci. Njima ce ispadanje dobro i doci, da se malo presaberu, konsiluduju i reorganizuju. Steta bi bilo da umjesto Slobode ligu napuste Igman ili Posusje. Igman pogotovo, dosta su ulozili u infrastrukturu i igracki kadar ove sezone, doveli dobrog trenera, a publika je to sve lijepo ispratila i podrzala.
S druge strane, protiv vas i doboja na Tušnju je bilo ukupno preko 10.000 ljudi. Ne znam o čemu pričaš. Zadnja ekipa na tabeli, a tolika posjećenost. Malo vi o Slobodi i Tuzli znate... Samo to mogu zaključiti, kad pročitam ovakve nebuloze.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Klub koji se bori za opstanak u zadnje dvije domace utakmice cca 10k ljudi na tribinama, tako da pola tvojih konstatacija pada u vodu.Herson je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:39Sloboda tone iz godinu u godinu. Svaka sezona im se svodi na golo prezivljavanje i grcevitu borbu za opstanak, dugovi se gomilaju, publike sve manje, a na Tusanj i navijacku grupu ne treba ni trositi rijeci. Njima ce ispadanje dobro i doci, da se malo presaberu, konsiluduju i reorganizuju. Steta bi bilo da umjesto Slobode ligu napuste Igman ili Posusje. Igman pogotovo, dosta su ulozili u infrastrukturu i igracki kadar ove sezone, doveli dobrog trenera, a publika je to sve lijepo ispratila i podrzala.
Volim tebe, više od sebe
Nek neko banuje ovog "Bosnjaka"vulkanizer je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:14Logika tuzlanskih komunjara i "građanskih" FGR sarajlija:
Treba svakog lijepo ugostiti![]()
Svi smo mi jedno i svi trebamo cijeniti jedne druge![]()
A onda...
Ako kažeš da si Bošnjak, krene udružena hajka protiv tebe![]()
Spominjanje najmilijih, smrt na najgori naćin, psovanje djeteta, mezara u koji ću leći...![]()
Dakle, svi su kod vas dobrodošli osim Bošnjaka![]()
Nije cca, nego preko 10k... Ljudi protiv doboja na stepenicama sjedili.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:55Klub koji se bori za opstanak u zadnje dvije domace utakmice cca 10k ljudi na tribinama, tako da pola tvojih konstatacija pada u vodu.Herson je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:39Sloboda tone iz godinu u godinu. Svaka sezona im se svodi na golo prezivljavanje i grcevitu borbu za opstanak, dugovi se gomilaju, publike sve manje, a na Tusanj i navijacku grupu ne treba ni trositi rijeci. Njima ce ispadanje dobro i doci, da se malo presaberu, konsiluduju i reorganizuju. Steta bi bilo da umjesto Slobode ligu napuste Igman ili Posusje. Igman pogotovo, dosta su ulozili u infrastrukturu i igracki kadar ove sezone, doveli dobrog trenera, a publika je to sve lijepo ispratila i podrzala.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Hahaha vidi zagora1987 usao na forum pa svima redom odgovara.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:21Hahah pa od koga to zavisi Mirvic i ko ce ga otjerat? Umij se bice ti lakse,znamo da vam je muka jer za vas trofej je naucna fantastika 12 godinaSuvorov je napisao/la: ↑30 apr 2023, 11:15Pitanje da li bi ova garnitura prezivjela do sledece sezone ako se ne izbori Evropa drugu godinu zaredom.H8Z7 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 11:07
Ovo veze sa vezom nema. Javno se najavio napad sl sezone na titulu i sad bi mi njima trebali pustiti sl sezone pobjede a oni nama jednu utakmicu da nam olakšaju put do Europe![]()
Ukratko ko bi mijenjao jednu pobjedu za Europu u zamjenu za utakmicu sl sezone u kojoj Sarajevo najavljuje borbu za titulu.
Nezadovoljstvo je svakako preveliko.
A to sto najavljuju, to su zelje. Najavljuje i Borac pa sta.
Zivi bili, sljedece sezone 0 bodova protiv Zrinjskog, makar dvije utakmice bile na Kosevu.
Informacija je od ljudi iz bh fudbala, nije moja pretpostavka.
Ko nije osvojio trofej 12 godina?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Firebase, Zigazaga i 37 gostiju.