Sad ti je uspjeh ući u finale, još se hvališ da si izgubio, ja mentaliteta i gov.ana
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Je li vidiš pehar Liga Kupa Jugoslavije 1971. godine u rukama golmana Slobode Rizaha Meškovića ili šta?mnon46 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 14:32Sad ti je uspjeh ući u finale, još se hvališ da si izgubio, ja mentaliteta i gov.ana
I kažem, osim osvojenog Liga Kupa, bili smo finalisti Kupa Maršala iste godine. Izgubili od CZ, koja bi nabila svakoga te godine u finalu.
De Boga ti, de repliciraj više.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Brukaš se jaraneSky9 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 14:35Je li vidiš pehar Liga Kupa Jugoslavije 1971. godine u rukama golmana Slobode Rizaha Meškovića ili šta?
I kažem, osim osvojenog Liga Kupa, bili smo finalisti Kupa Maršala iste godine. Izgubili od CZ, koja bi nabila svakoga te godine u finalu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nisi mi jasan. Kažeš, bez trofeja, ja ti dokažem slikom da imamo jedan, i ispravio tvoj netačan navod. Ti onda pričaš o mentalitetu...mnon46 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 14:36Brukaš se jaraneSky9 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 14:35Je li vidiš pehar Liga Kupa Jugoslavije 1971. godine u rukama golmana Slobode Rizaha Meškovića ili šta?
Nisi rijedak slučaj ovdje, doduše. Mnogi imaju problema sa čitanjem, pažnjom pri čitanju i razumijevanju pročitanog teksta. Pa nastaju nesporazumi...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
imaju pehar lige kupa jugoslavije u 100+ godina eeeeeeee
izgubili u finalu marsala kupa od cz koja bi nabila svakog eeeee
izgubili u finalu marsala kupa od cz koja bi nabila svakog eeeee
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
GLASANJE ZA NAJBOLJEG MLADOG IGRACA U PREMIJER LIGI BOSNE I HERCEGOVINE
https://strawpoll.com/polls/61gDmY0N9Zw
https://strawpoll.com/polls/61gDmY0N9Zw
Jedan trofej u 100 godina jeste sramota, ali svrha posta je edukacija nazovi ljubitelja fudbala u BiH.
Sloboda nije bez trofeja, ima jedan, kakav-takav, osvojen u jakoj konkurenciji svih prvoligaških klubova Jugoslavije koja je uvijek bila među top 10 liga Evrope.
Sloboda nije bez trofeja, ima jedan, kakav-takav, osvojen u jakoj konkurenciji svih prvoligaških klubova Jugoslavije koja je uvijek bila među top 10 liga Evrope.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne dirajte nam Slobodu. Ko ce nam uljepsavati proslave titule ako oni ispadnu
Pa imat ćete priliku pomoći nam već za 7 dana.tutankamon1905 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 15:13Ne dirajte nam Slobodu. Ko ce nam uljepsavati proslave titule ako oni ispadnu

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Taj Miki Maus trofej ,UEFA ne racuna. Ima i Sarajevo bajramski turnir,ima ljetnu ligu sampiona iz ExYu. To su trofeji u rangu pobjeda u prijateljskoj sa Dinamom iz Donje Mahale.Sky9 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 14:58Jedan trofej u 100 godina jeste sramota, ali svrha posta je edukacija nazovi ljubitelja fudbala u BiH.
Sloboda nije bez trofeja, ima jedan, kakav-takav, osvojen u jakoj konkurenciji svih prvoligaških klubova Jugoslavije koja je uvijek bila među top 10 liga Evrope.![]()

Veceras vas Azmirova prcija salje u federalku.
Cao,cao,vozdrica !!

-
- Kontakt:
Pa necu kao ti spavat ja forumuSuvorov je napisao/la: ↑30 apr 2023, 14:25Hahaha vidi zagora1987 usao na forum pa svima redom odgovara.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:21Hahah pa od koga to zavisi Mirvic i ko ce ga otjerat? Umij se bice ti lakse,znamo da vam je muka jer za vas trofej je naucna fantastika 12 godinaSuvorov je napisao/la: ↑30 apr 2023, 11:15
Pitanje da li bi ova garnitura prezivjela do sledece sezone ako se ne izbori Evropa drugu godinu zaredom.
Nezadovoljstvo je svakako preveliko.
A to sto najavljuju, to su zelje. Najavljuje i Borac pa sta.
Zivi bili, sljedece sezone 0 bodova protiv Zrinjskog, makar dvije utakmice bile na Kosevu.
Informacija je od ljudi iz bh fudbala, nije moja pretpostavka.
Ko nije osvojio trofej 12 godina?

Netko ima link za Posusje-Zrinjski?
Utakmica pitanja za slobodu, opstanak ili crno-crveni derbi sljedece sezone.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Cist penal, ovaj Peljto je teska neznalica, a glumi Rossetija.
- prisonbreak
- Kontakt:
I po meni penal.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Cist penal za slobodu pao je poslije kontakta opet se stima sarajevskim klubovima
Slaba gluma Saida 

Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 30 apr 2023, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav ofsajd ne diže upravo u Doboju i puštanje 2 metra minimalno, bio sam u liniji i nema teorije da ovo nije vidio. Nije zabila Sloga ali da jeste, užasna greška.
Svaku utakmicu pravi cirkus i u Evropi su mu gledali par puta kroz prste, kad god nije bilo VAR-a grijesio je i pravio cirkus.