Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Strašno je šta su uradili od portala, ali beje se njima za komentarima (vidim i na Facebooku ih ismijavaju), bitno je da su klikovi tu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sljedeći naslov:
"Eksplozija na tribinama, Lukaku pogubio konce, Diletta ga drži za ljubavni organ"
"Eksplozija na tribinama, Lukaku pogubio konce, Diletta ga drži za ljubavni organ"
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- legenda reala
- Kontakt:
Poslodavac im trazi takve naslove, hiljadu puta vam je pisao ovdje sta narod cita i vi opet po ljudima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Poslodavac je retardiran.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Moze bit samo genijalan kad na takvim gluparijama uzima pare.
legenda reala je napisao/la: ↑30 apr 2023, 17:18Poslodavac im trazi takve naslove, hiljadu puta vam je pisao ovdje sta narod cita i vi opet po ljudima

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Japan 106Justin je napisao/la: ↑30 apr 2023, 17:59legenda reala je napisao/la: ↑30 apr 2023, 17:18Poslodavac im trazi takve naslove, hiljadu puta vam je pisao ovdje sta narod cita i vi opet po ljudima![]()
Fazon je sto je ovo njima win win. S jedne strane ima bolida koji se zaista pecaju na ovakve retardirane naslove, a onda imas i ove sto ulaze na njih samo da napisu kako im je tema/naslov i sl. Glupa i time pridonose algoritmu/klikovima. Recimo klix jako cesto gura neke glupe vijesti koje se u nekoj siroj slici mogu povezat sa vakcinama samo da isprovociraju sto vise ljudi da o tome pise. Ili recimo non stop izvjestavaju o deenu koji vjerovatno nikog ne interesuje ali se raja redovno peca pa ga guraju.
Ali svejedno naslovi sa ovog portala su toliko fuj da mi je muka kad zaboravim da iskoristim direkt link za forum
naprijed rejal
Ma svakako, što bi stari ljudi rekli "lice prodaje pice" tako i naslov (plus dobra slika) prodaje klik. A o dignitetu i kvalitetu se nema kad razmišljati jer generalno kod nas svijet i jest glup i većina ih i jeste za ovakvih naslova i vijesti.Sveti je napisao/la: ↑30 apr 2023, 18:19Fazon je sto je ovo njima win win. S jedne strane ima bolida koji se zaista pecaju na ovakve retardirane naslove, a onda imas i ove sto ulaze na njih samo da napisu kako im je tema/naslov i sl. Glupa i time pridonose algoritmu/klikovima. Recimo klix jako cesto gura neke glupe vijesti koje se u nekoj siroj slici mogu povezat sa vakcinama samo da isprovociraju sto vise ljudi da o tome pise. Ili recimo non stop izvjestavaju o deenu koji vjerovatno nikog ne interesuje ali se raja redovno peca pa ga guraju.
Ali svejedno naslovi sa ovog portala su toliko fuj da mi je muka kad zaboravim da iskoristim direkt link za forum
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Azijati su ispred svih svakako.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- ASD
- Kontakt:
Imaš 3-4 normalne države u Aziji.
- numanumaye22
- Kontakt:
Poglupi smo malo hihi.Justin je napisao/la: ↑30 apr 2023, 17:59legenda reala je napisao/la: ↑30 apr 2023, 17:18Poslodavac im trazi takve naslove, hiljadu puta vam je pisao ovdje sta narod cita i vi opet po ljudima![]()
Admin Čaušević

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Šteta, mislio sam da bi ih mogao iznenaditi, јebo ga Bourden 
Ali dobro, da bi ih svih 5 savladao moraš biti briljantan.

Ali dobro, da bi ih svih 5 savladao moraš biti briljantan.
- akisarajevo92
- Kontakt:
zanimljivo kako ovo nikad nije rasizam a kad kazes da su tamnoputi ljudi skloniji nasilju i pravljenju sranja onda jeste iako statistika govori tako
a milion puta sam cuo kako Azijati imaju jaci IQ i sl. na osnovu te iste statistike
Don't believe the hype.
30 јebenih hiljada, i to u startu haman 10 sekundi odma zaostatka

- BosniaBoston
- Kontakt:
Pod “Asian” se u americkoj literaturi misli na kosooke čije su države ekonomski tigrovi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nisam gledao 10 sekundi, kontam gotovo je ovo. Pogleda, kad lovci ispucali vrijeme

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.