Tebi je sevap lobanju otvorit.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Snimci i fotografije zbog kojih Icardiju nije dobro danima: Wanda uhvaćena sa Maxijem!
krenulo je
krenulo je
naprijed rejal
Dzaba povecavaju, nama je sad Neka premijer. Porodice vec uveliko raspremaju kofere.numanumaye22 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:33https://www.klix.ba/biznis/privreda/nje ... /230430025
Motaj kablove na Balkanu, ovi udvostrucuju broj izdatih viza od cetvrtka.![]()
![]()
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- ArtVandelay
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:07Ovi vjernici ovakvi ili onakvi ne trebaju da padaju u ovu Bakirovu zamku ako imaju malo mozga.
On je skinut jer je izigravao dogovore i sada kada je pao stvara zapadnjacku histeriju i prica o nekim ratovima, pobunama itd. Sve to jer je izgubio resurse.
Ako ste pravi vjernici maknite se od lopova i ispoljavajte svoje vjerske potrebe. Sve ce biti isto, da nije trojka usao bi SDA u vlast sa HDZom kao i uvijek sto je ulazio.
SDA i DF su dva tri puta imali sansu da udju sa SDPom u vlast i nisu imali zelju. A pored toga je SDA na neki nacin uhvatio Komsica u klopku i od njega napravio svoj projekt ciji je rezultat bio samo unistavanje opozicije u Hrvatskom narodu i radikalizacija Hrvata.
Sada pokusavaju da time sto SDA nije u vlasti radikalizuju Bosnjake. Ali kako vidim slabo im ide, na ovim protestima samo dolaze njihovi botovi koji imaju korist. Sada kada izgube resurse i uz kaznjavanje kupovine glasova i poslanika SDA ce da padne ispod 100k glasova.
Sto se tice SDA pokazali su ko su i sta su. Gubitak vlasti ne zele prihvatiti pa makar uveli BiH u gradjanski rat. Kriminalna organizacija i trebamo biti sretni sto ih se rijesavamo napokon. SDP pokaze s vremena na vrijeme da im je stalo da nesto poboljsaju kao ovo za besplatne karte studentima. Niste svjesni koliko to znaci, u Tuzli neko ko ide na UNTZ mora platiti 60-70KM kartu. To studentu znaci.
SDA sa druge strane ljude gleda kao obicnu marvu i nije im zao ni ako izginu samo da oni budu na vlasti.
Nema ovdje nikakvih komunista, ustasa, NDH ..ovdje samo SDA gubi resurse pa se pricaju price. Pa ko se upeca upeca.
Naravno, jer nositelji europskih vrijednosti iz tzv. hns prije komšića nisu tražili treći entitet. Nisu proglasili tzv. samoupravu 2001 godine.
Ovo isto važi za savez nezavisnih nacionalsocijalista. Ni oni nisu podrivali državu i dejtonski sporazum. Isprovocirali ih mastermindsi iz SDA.

Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
- ArtVandelay
- Kontakt:
Kažu kako je poslije instaliranja nermina nikšića kao premijera federacije herceg-bosne, povratak masovan...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Neje.bica u porastu izgleda.
Pa hajde vrati se da nas spašavaš 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kod Jacka je na istom nivou oduvijek
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
A sta je prirodno, da Musliman iz BiH pece rakiju? Ljudi malo zategnuli vjeru, a i koliko sam upoznat nikog ne diraju, sto ti smeta kad te ne dira niti provocira? Kad god sam ih sreo po Bosni sasvim normalni gradjani.CAGarfia je napisao/la: ↑30 apr 2023, 08:04Ako bude još više ljudi koji slijede Pezića, nemoj se onda buniti kada Evropa i svijet prema tebi zauzmu islamofobni stav. Previše sebi Pezić i slični daju za pravo oko tumačenja vjere, pa se onda i IZ ogradi od tih stavova. Njemu je vjera biznis, od toga živi odlično, ima sve što mu treba, plus ga vjerovatno neko sa strane debelo puni parama kao što je opštepoznato da vehabije finansiraju iz stranih zemalja. Nije prirodno da musliman u BiH slijedi stavove i ekstremitete ovih ljudi jer smo civilizacijski iznad ovoga, npr dovoljno inteligentni da ženi damo mogućnost da radi i privređuje (što ovi zabranjuju). Treba se malo prilagoditi društvu i vijeku kojem živiš, a ne se ponašati kao da je bitka na Uhudu idući dan.
Pezić, čije objave na Facebooku prati više od 222.000 osoba, je ranije ove sedmice istakao da se "zapadno društvo moralno srušilo onog momenta kada su ženu izveli iz kuće, i onda kada je žena postala sve osim majka".
Ovaj njegov stav je izazvao mnoštvo reakcija, a mnogi su ga osudili smatrajući da nije primjeren. Sada su reagovali iz Islamske zajednice Bosne i Hercegovine. Naglasili su da "islamski influenseri" kroz, kako su saopćili, vlastitu prizmu sagledavajući i analizirajući sveukupne islamske principe i realnost, nude "svoje" površno, uskogrudno i opskurno tumačenje pravila, principa i pojava.
Suza suzu goni na Maradoni: Čuveni spiker izgubio kontrolu, Diletta ga drži za ruku...

Suza suzu goni na Maradoni

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Strašno je šta su uradili od portala, ali beje se njima za komentarima (vidim i na Facebooku ih ismijavaju), bitno je da su klikovi tu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sljedeći naslov:
"Eksplozija na tribinama, Lukaku pogubio konce, Diletta ga drži za ljubavni organ"
"Eksplozija na tribinama, Lukaku pogubio konce, Diletta ga drži za ljubavni organ"
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- legenda reala
- Kontakt:
Poslodavac im trazi takve naslove, hiljadu puta vam je pisao ovdje sta narod cita i vi opet po ljudima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Poslodavac je retardiran.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Moze bit samo genijalan kad na takvim gluparijama uzima pare.
legenda reala je napisao/la: ↑30 apr 2023, 17:18Poslodavac im trazi takve naslove, hiljadu puta vam je pisao ovdje sta narod cita i vi opet po ljudima

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Japan 106Justin je napisao/la: ↑30 apr 2023, 17:59legenda reala je napisao/la: ↑30 apr 2023, 17:18Poslodavac im trazi takve naslove, hiljadu puta vam je pisao ovdje sta narod cita i vi opet po ljudima![]()