FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Capt_Billy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Capt_Billy » 28 feb 2011, 18:13

Ja ne znam sta se desilo sa pricom u vezi stadiona. Bila pravi hit prije PLAVE VECERI, i govorilo se da ce se sve znati na PLAVOJ VECER, a PLAVA VECE dode i prode a i tako price sa stadionom odose!! Molio bih ako netko zna vise o tome da napise nesto?? Mozda taj misteriozni projekat kojeg nigdje u javnosti nema.!!!

Ako je neki problem, molim da mi se posalje na private message!!1 Hvala puno!!! :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 28 feb 2011, 18:14

Ne brine mene Borac koliko se pribojavam nasih greski. Ta ce Borac ba ta ce Borac ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 feb 2011, 18:26

slika

Demoliro sam ih sa Ljožetome :lol: :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 28 feb 2011, 19:12

tm-ovac iz mase je napisao/la:Dresovi u prodaji, 90 KM !
Nije li malo previše " simbolično " !? :o
pa sto nije 21 km simbolicno za 1921 XD
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 28 feb 2011, 19:14

Capt_Billy je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Stvarno mi je smiješno što sada 80% forumaša Željovaca sada govori da nam je dosta drugo mjesto i da nismo dorasli LP,a ti isti su prije utakmice Borca sa Širokim bili najglasniji u osvajanju titule(BRZO VAM PANE KUTIJA).Tek je prvo kolo proljetnog dijela završilo :!:
Morao sam se vratiti, jer mi neki nisu jasni. Cuj drugo mjesto. Pa nije covjek ulozio pare da bi bio drugi sa ovakvim timom. Druga stvar, zasto vecina misli da mi nismo dorasli za LP?? Ne znam sta je problem, kada je UEFA svima olaksala stvar. Razlog tome jeste da ovaj novi sistem donosi tekme samo prvak sa prvakom!!! Znaci nema vise Zeljo vs Newcalse ili neki drugi tim iz eng, fra, njem, spanjolske vec samo prvaci, bugarske, makedonije, sr, hr itd..

Treca stvar i ujedno najbitnija je lova. Mi smo prosle god samo za jednu tekmu sa Hapoelom zaradili 300.000€. Naravno za te pare u LE ti trebaju 2 tekme. Mi se moramo ugledati i napredovati kao Lyon jer je prije 10 god od pocetka krenuo. Pa sve korak po korac. Ja se sjecam da smo i 2001kada smo naletili na Levski pa 4:0 izgubili. Pa 2010 naletimo na Hapoel pa 5:0 . Mlada ekipa bila, nitko iskustva nije imao, niti smo imali jaku konkurenciju u ligi.

Sada je to drukcije, tu su ugori, tim uigran, sve na svom mjestu. Treba malo srece pa izvuci prvaka Isladna, Slovenije ili Bugarske. Onda je sve na nama. Znaci ako dobijemo timove iz slicnih zemalja, to su protivnici koji mogu nas pobijediti a mozemo i mi njih!! Ja tu ne vidim problem nikakav!! Naravno, nasa rak rana je Grbavica. Kada bi samo mogli igrati na njoj, po mom misljenju bilo bi nas veoma tekmu pobijediti!!!
:D :D

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 28 feb 2011, 19:18

Lazar nam donosi 3 boda iz Gradacca :D

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 28 feb 2011, 19:22

19TM87 je napisao/la:8og marta izvlaceje...pomjeso malo 28-8 :D
hvala na informaciji, iskreno volio bih da dobijemo N.K. Čelik ne zbog toga što se oni od ove 4 ekipe (Željo, Olimpic, Široki i Čelik) čine najslabijim, nego mislim da bi to bio pravi derbi.

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 28 feb 2011, 19:27

Buddy je napisao/la:Lazar nam donosi 3 boda iz Gradacca :D
ako ih donese gazim sve sto sam ikad lose rekao o njemu :D

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 28 feb 2011, 19:35

Capt_Billy je napisao/la:Ja ne znam sta se desilo sa pricom u vezi stadiona. Bila pravi hit prije PLAVE VECERI, i govorilo se da ce se sve znati na PLAVOJ VECER, a PLAVA VECE dode i prode a i tako price sa stadionom odose!! Molio bih ako netko zna vise o tome da napise nesto?? Mozda taj misteriozni projekat kojeg nigdje u javnosti nema.!!!

Ako je neki problem, molim da mi se posalje na private message!!1 Hvala puno!!! :D :D
Slažem se s tobom u potpunosti. Prije Plave Večeri se digla tolika prašina oko stadiona da sam ja mislio da će se nakon Plave Večeri o tom projektu pisati i pisati po novinama, internet portalima, ali nažalost nikakvih informacija, sve utihnulo. Projekat novog stadiona nakon 24. februara se nije uopće spominjao, samo se nadam da sve to nije propalo.
Naravno ako neko zna nešto u vezi projekta neka napiše na forum ili na p.p. ako nije problem

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 28 feb 2011, 19:37

the maniacs 87 je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Ja ne znam sta se desilo sa pricom u vezi stadiona. Bila pravi hit prije PLAVE VECERI, i govorilo se da ce se sve znati na PLAVOJ VECER, a PLAVA VECE dode i prode a i tako price sa stadionom odose!! Molio bih ako netko zna vise o tome da napise nesto?? Mozda taj misteriozni projekat kojeg nigdje u javnosti nema.!!!

Slažem se s tobom u potpunosti. Prije Plave Večeri se digla tolika prašina oko stadiona da sam ja mislio da će se nakon Plave Večeri o tom projektu pisati i pisati po novinama, internet portalima, ali nažalost nikakvih informacija, sve utihnulo. Projekat novog stadiona nakon 24. februara se nije uopće spominjao, samo se nadam da sve to nije propalo.
Naravno ako neko zna nešto u vezi projekta neka napiše na forum ili na p.p. ako nije problem
ma mene strah da je to propalo,a ovi nece da kazu pa hoce da zataskaju :(

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 28 feb 2011, 19:44

irridu je napisao/la:
the maniacs 87 je napisao/la:

ma mene strah da je to propalo,a ovi nece da kazu pa hoce da zataskaju :(
projekat nije propao sve se tacno zna i koliko ce trebati da se dobiju papiri i kada ce poceti gradnja skoro 90% ali nema potrebe da se jos izlazi sa informacijama..
ugl no sikiriki ;) ;)
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 28 feb 2011, 19:45

Slažem se s tobom u potpunosti. Prije Plave Večeri se digla tolika prašina oko stadiona da sam ja mislio da će se nakon Plave Večeri o tom projektu pisati i pisati po novinama, internet portalima, ali nažalost nikakvih informacija, sve utihnulo. Projekat novog stadiona nakon 24. februara se nije uopće spominjao, samo se nadam da sve to nije propalo. Naravno ako neko zna nešto u vezi projekta neka napiše na forum ili na p.p. ako nije problem. [ma mene strah da je to propalo,a ovi nece da kazu pa hoce da zataskaju

Ma ne znam burazeru, s kim god da pricam o tome, svako ima negatinvo misljenje. Cudno? Valjda nije propalo, ali bio sam i ostao sam skeptican u vezi onih 200 miliona KM. Da dragi BOG pa to upalilo!!!!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 28 feb 2011, 19:46

irridu je napisao/la:
Malo je to :D

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 28 feb 2011, 19:47

projekat nije propao sve se tacno zna i koliko ce trebati da se dobiju papiri i kada ce poceti gradnja skoro 90% ali nema potrebe da se jos izlazi sa informacijama..
ugl no sikiriki
;) ;)

Hvala tebi na informaciji!! Nego, imas li kakvu sliku nove Grbavice, kada si tako dobro informisan?? :D :D

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 28 feb 2011, 20:00

sreca moja pa se ne upustam u neke rasprave ovdje , procitam informacije , neke sluzbene , neke od poznavalaca nekih desavanja u klubu i zadovoljan sam, medjutim vec par dana kad citam hvata me neka nervoza kako se neko moze izdavati za navijaca zeljeznicara i da mu smeta apsolutno sve, da kritikuje sve , da je skeptican prema svemu . Sta pokusava reci ?, jel mozda nekog impresionirati svojom gluposcu i izjavama , zaista bih molio da se ubuduce oglasavaju tek kad razmisle sta pisu i kakve poslijedice mogu izazvati ta remek dijela , ako ste navijaci kluba trebali bi sa puno vise postovanja pricati o svom klubu jer vi kao navijaci takodje oblikujete indentitet kluba i neka nova pokoljenja vijernih i nadam se puno boljih navijaca , zato imate obavezu ne pisati gluposti

ovo se ne odnosi ni na jednog forumasa posebno , prije na vecinu
vjerovatno ce biti sad raznih napada i izjava nimalo lijepih ali me to bas i nece pokolebati da i dalje razmisljam ovako

navijac sam zeljeznicara , prosao sam mnogo gostovanja , mada je za mene svaka tekma gostovanje jer zivim 230 Km
udaljen od sarajeva , tako da se ne trudite objasnjavati da nisam pravi navijac da ovo , ono , ovako , onako
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

efendija
Kontakt:

Post Postao/la efendija » 28 feb 2011, 20:11

nick je napisao/la:
efendija je napisao/la:
banovan je napisao/la:Pa uvijek je ovako. Mi uzmemo titulu, njanja nema na mapi, sjede kući i jecaju. Mi naletimo na Hapoela, rto ih. Ispuzalo iz mraka u kojem se krilo, crvenih, krvavih očiju od plača sa osmjehom na licu. Željo je izgubio :mrgreen: Ozareni.

Počela nova sezona, njanja opet nigdje. Željo se bori za titulu. Opet u mrak. Opet jecanje. Njanje izgube, nema ih. Željo dobije, opet ih nema. Borac dobije. Eto ih, invazija iz mraka :lol:

U međuvremenu se naslađuju komešanjima između TM-a; Ništa oni nemaju s tim, niti su na bilo koji način uticali na to. Al džaba. To je jedini način da slave. Nemaju drugogo načina kad njih mariše ko stigne :lol: Skaču po Jablanici preko bankina :lol:

Da nema njanja, trebalo bi ih izmisliti :lol:

Dobro neko napisa, uljepšaju mi svaki vikend :mrgreen:
a bgt gdje si ti bioo kad zeljo 3 sezone skoro nije pobjedio u gostima i kad 4 godine niste vidjeli dalje od mostrskog raskršca,,,cuj nas nema nigdje mi redovno bgm igrali u evropi i jedini osvjetljavali obraz Bih fudbala za razliku od vas cim granicu predzete odma petak
koliko nas sezona niste dobili?

koliko vi nas niste poslije,,,,vi u tih 5 godina sto nabrajate 1 pobjedili samo sve x bilo!!!!
u zadnjih 5-6 derbija koliko imate pobjeda????

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 28 feb 2011, 20:16

Buddy je napisao/la:
irridu je napisao/la:
Malo je to :D
napisacu mu da je najbolji napadac lige dosta vala da ga ne urekenem :D

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 28 feb 2011, 20:19

Ako je neki problem, molim da mi se posalje na private message!!1 Hvala puno!!! :D :D[/quote]

Naravno ako neko zna nešto u vezi projekta neka napiše na forum ili na p.p. ako nije problem[/quote]

ma mene strah da je to propalo,a ovi nece da kazu pa hoce da zataskaju :([/quote]
ugl no sikiriki ;) ;)[/quote]

Ma sve je to u redu, ali mogli su ukratko predstaviti idejni projekat javnosti i objaviti neku slikicu projekta, tek toliko. A ovako možemo samo da se nadamo izgradnji novog stadion. Prije Plave Večeri sam bio VELIKI OPTIMSTA što se tiče izgradnje novog stadiona, a sada sve više i više sumnjam u to. Al eto živi bili pa vidjeli.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 28 feb 2011, 20:25

Mi bosanci i hercegovci nismo navikli na uspjehe, pa tako ni na pozitivna dogadjanja u nasoj zemlji. Tako da sve prihvacamo sa velikom dozom pesimizma i nevjere. Prestali smo se nadati, poceli smo se baviti politikom jer nam je ista unistila, sport, kulturu, i naobrazbu. A to su upravo bile stvari ili bolje receno to su stvari kojima se mi obicni smrtnici treba da bavimo, a ne politikom.

Trenutno sam na poslovnome putu u Turskoj tako da nemam nikakvih informacija vezanih za stadion. Ali dok sam vrtio po Sarajevu i pricao sa ljudima koji o tome bolje znaju od mene, uspio sam primjetiti dozu optimizma. Takodjer imaju zelju da ostvare ovaj san, jer ovakve prilike se ne pojavljuju cesto.

Kada su se vodili pregovori sa njemcima bio sam u toku i vidio sam koliko su ljudi iz uprave zainteresovani da se ta ideja ostvari. Svabe nisu bile korektne tako da su odbijene. Ona prica o Mercedes areni je novinarski idiotluk, uopste niko nije spominjao Mercedes nego je na jendom sastanku jedan od potencijalnih investitora rekao da bi se novca takodjer mogao naci ukoliko se proda ime npr. da kupi Merceds i da se zove Mercedes arena na neko izvjesno vrijeme. Kod nas je to nakon 2 sedmice osvanuo da Mercedes pravi arenu cemu ste se vi divili a ja nisam se ni mogao smijati od muke znajuci kakvi vam novinari formiraju javno mijenje.

Sad da se prebacim na Slovence. Ljudi hoce da grade, barem ono koliko je meni receno. Postavili su svoje uslove, uslovi prihvaceni bez ikakvih natezanja. Sad su tu problemi neke druge prirode. I radi se na tome. Radi onaj momak koji je pokrenuo inicijativu. Ali... jos uvijek je sve u zraku, projekat je realan ali nista jos nije sarnuto na papir.

Rangers F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Rangers F.C. » 28 feb 2011, 20:48

- Pozdrav svim navijačima Želje, čiji sam i ja veliki navijač. U zadnje dvije godine redovno idem na utakmice i može se reći da su se stvari konačno počele dobro odvijati. Što se tiče pobjede Borca, ne treba se previše obazirati, mada prednost nije zanemariva, ali šta je tu je. Tu imamo Amara i u potpunosti vjerujem u njega. Sljedeće kolo u Gradačcu je veoma teško, loše tamo igramo, ali ja bih bio prezadovoljan i bodom. Sve u svemu, možemo biti zadovoljni, drugo mjesto koji nije definitivno jer titula nije izgubljena te smo u Kupu BiH, gdje ćemo, nadam se, otići do kraja, za razliku od prošle godine.
Prije tri godine sam se vratio u BiH, bio sam u Škotskoj, i zaista se može reći da sam impresioniran stanjem u njihovom sistemu takmičenja i svemu oko lige i organizacije. Od samih utakmica, za svaku utakmicu na Ibroxu budu stalno neke nagradne igre, podijeli se 1ooo-2ooo ulaznica, daju se besplatne karte za djecu, zaista kada bi se bar neke stvari usvojile i kod nas, prvenstveno mislim na Želju, jako bi napredovali. Fan shopovi su zaista jedna nevjerovatna stvar, koliko stvari tu ima i šta se sve može naći, a svima je jasno koliko od toga klub može dobiti. Vidim da se uveliko priprema oko izgradnje Doline, veoma mi je drago zbog toga, iako sam skeptik, ali bilo bi zaista sjajno kada bi se to realziovalo. Nadam se da nisam smorio previše :D Pozdrav od Željova
★ The Rangers Football Club ★

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.