Ako je neki problem, molim da mi se posalje na private message!!1 Hvala puno!!!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
pa sto nije 21 km simbolicno za 1921 XDtm-ovac iz mase je napisao/la:Dresovi u prodaji, 90 KM !
Nije li malo previše " simbolično " !?
Capt_Billy je napisao/la:Morao sam se vratiti, jer mi neki nisu jasni. Cuj drugo mjesto. Pa nije covjek ulozio pare da bi bio drugi sa ovakvim timom. Druga stvar, zasto vecina misli da mi nismo dorasli za LP?? Ne znam sta je problem, kada je UEFA svima olaksala stvar. Razlog tome jeste da ovaj novi sistem donosi tekme samo prvak sa prvakom!!! Znaci nema vise Zeljo vs Newcalse ili neki drugi tim iz eng, fra, njem, spanjolske vec samo prvaci, bugarske, makedonije, sr, hr itd..Hamo je napisao/la:Stvarno mi je smiješno što sada 80% forumaša Željovaca sada govori da nam je dosta drugo mjesto i da nismo dorasli LP,a ti isti su prije utakmice Borca sa Širokim bili najglasniji u osvajanju titule(BRZO VAM PANE KUTIJA).Tek je prvo kolo proljetnog dijela završilo
Treca stvar i ujedno najbitnija je lova. Mi smo prosle god samo za jednu tekmu sa Hapoelom zaradili 300.000€. Naravno za te pare u LE ti trebaju 2 tekme. Mi se moramo ugledati i napredovati kao Lyon jer je prije 10 god od pocetka krenuo. Pa sve korak po korac. Ja se sjecam da smo i 2001kada smo naletili na Levski pa 4:0 izgubili. Pa 2010 naletimo na Hapoel pa 5:0 . Mlada ekipa bila, nitko iskustva nije imao, niti smo imali jaku konkurenciju u ligi.
Sada je to drukcije, tu su ugori, tim uigran, sve na svom mjestu. Treba malo srece pa izvuci prvaka Isladna, Slovenije ili Bugarske. Onda je sve na nama. Znaci ako dobijemo timove iz slicnih zemalja, to su protivnici koji mogu nas pobijediti a mozemo i mi njih!! Ja tu ne vidim problem nikakav!! Naravno, nasa rak rana je Grbavica. Kada bi samo mogli igrati na njoj, po mom misljenju bilo bi nas veoma tekmu pobijediti!!!
hvala na informaciji, iskreno volio bih da dobijemo N.K. Čelik ne zbog toga što se oni od ove 4 ekipe (Željo, Olimpic, Široki i Čelik) čine najslabijim, nego mislim da bi to bio pravi derbi.19TM87 je napisao/la:8og marta izvlaceje...pomjeso malo 28-8
ako ih donese gazim sve sto sam ikad lose rekao o njemuBuddy je napisao/la:Lazar nam donosi 3 boda iz Gradacca
Slažem se s tobom u potpunosti. Prije Plave Večeri se digla tolika prašina oko stadiona da sam ja mislio da će se nakon Plave Večeri o tom projektu pisati i pisati po novinama, internet portalima, ali nažalost nikakvih informacija, sve utihnulo. Projekat novog stadiona nakon 24. februara se nije uopće spominjao, samo se nadam da sve to nije propalo.Capt_Billy je napisao/la:Ja ne znam sta se desilo sa pricom u vezi stadiona. Bila pravi hit prije PLAVE VECERI, i govorilo se da ce se sve znati na PLAVOJ VECER, a PLAVA VECE dode i prode a i tako price sa stadionom odose!! Molio bih ako netko zna vise o tome da napise nesto?? Mozda taj misteriozni projekat kojeg nigdje u javnosti nema.!!!
Ako je neki problem, molim da mi se posalje na private message!!1 Hvala puno!!!![]()
ma mene strah da je to propalo,a ovi nece da kazu pa hoce da zataskajuthe maniacs 87 je napisao/la:Slažem se s tobom u potpunosti. Prije Plave Večeri se digla tolika prašina oko stadiona da sam ja mislio da će se nakon Plave Večeri o tom projektu pisati i pisati po novinama, internet portalima, ali nažalost nikakvih informacija, sve utihnulo. Projekat novog stadiona nakon 24. februara se nije uopće spominjao, samo se nadam da sve to nije propalo.Capt_Billy je napisao/la:Ja ne znam sta se desilo sa pricom u vezi stadiona. Bila pravi hit prije PLAVE VECERI, i govorilo se da ce se sve znati na PLAVOJ VECER, a PLAVA VECE dode i prode a i tako price sa stadionom odose!! Molio bih ako netko zna vise o tome da napise nesto?? Mozda taj misteriozni projekat kojeg nigdje u javnosti nema.!!!
Ako je neki problem, molim da mi se posalje na private message!!1 Hvala puno!!!![]()
Naravno ako neko zna nešto u vezi projekta neka napiše na forum ili na p.p. ako nije problem
projekat nije propao sve se tacno zna i koliko ce trebati da se dobiju papiri i kada ce poceti gradnja skoro 90% ali nema potrebe da se jos izlazi sa informacijama..irridu je napisao/la:ma mene strah da je to propalo,a ovi nece da kazu pa hoce da zataskajuthe maniacs 87 je napisao/la:Slažem se s tobom u potpunosti. Prije Plave Večeri se digla tolika prašina oko stadiona da sam ja mislio da će se nakon Plave Večeri o tom projektu pisati i pisati po novinama, internet portalima, ali nažalost nikakvih informacija, sve utihnulo. Projekat novog stadiona nakon 24. februara se nije uopće spominjao, samo se nadam da sve to nije propalo.Capt_Billy je napisao/la:Ja ne znam sta se desilo sa pricom u vezi stadiona. Bila pravi hit prije PLAVE VECERI, i govorilo se da ce se sve znati na PLAVOJ VECER, a PLAVA VECE dode i prode a i tako price sa stadionom odose!! Molio bih ako netko zna vise o tome da napise nesto?? Mozda taj misteriozni projekat kojeg nigdje u javnosti nema.!!!
Naravno ako neko zna nešto u vezi projekta neka napiše na forum ili na p.p. ako nije problem
Slažem se s tobom u potpunosti. Prije Plave Večeri se digla tolika prašina oko stadiona da sam ja mislio da će se nakon Plave Večeri o tom projektu pisati i pisati po novinama, internet portalima, ali nažalost nikakvih informacija, sve utihnulo. Projekat novog stadiona nakon 24. februara se nije uopće spominjao, samo se nadam da sve to nije propalo. Naravno ako neko zna nešto u vezi projekta neka napiše na forum ili na p.p. ako nije problem. [ma mene strah da je to propalo,a ovi nece da kazu pa hoce da zataskaju
Malo je toirridu je napisao/la:ako ih donese gazim sve sto sam ikad lose rekao o njemuBuddy je napisao/la:Lazar nam donosi 3 boda iz Gradacca
projekat nije propao sve se tacno zna i koliko ce trebati da se dobiju papiri i kada ce poceti gradnja skoro 90% ali nema potrebe da se jos izlazi sa informacijama..
ugl no sikiriki
nick je napisao/la:koliko nas sezona niste dobili?efendija je napisao/la:a bgt gdje si ti bioo kad zeljo 3 sezone skoro nije pobjedio u gostima i kad 4 godine niste vidjeli dalje od mostrskog raskršca,,,cuj nas nema nigdje mi redovno bgm igrali u evropi i jedini osvjetljavali obraz Bih fudbala za razliku od vas cim granicu predzete odma petakbanovan je napisao/la:Pa uvijek je ovako. Mi uzmemo titulu, njanja nema na mapi, sjede kući i jecaju. Mi naletimo na Hapoela, rto ih. Ispuzalo iz mraka u kojem se krilo, crvenih, krvavih očiju od plača sa osmjehom na licu. Željo je izgubioOzareni.
Počela nova sezona, njanja opet nigdje. Željo se bori za titulu. Opet u mrak. Opet jecanje. Njanje izgube, nema ih. Željo dobije, opet ih nema. Borac dobije. Eto ih, invazija iz mraka![]()
U međuvremenu se naslađuju komešanjima između TM-a; Ništa oni nemaju s tim, niti su na bilo koji način uticali na to. Al džaba. To je jedini način da slave. Nemaju drugogo načina kad njih mariše ko stigneSkaču po Jablanici preko bankina
![]()
Da nema njanja, trebalo bi ih izmisliti![]()
Dobro neko napisa, uljepšaju mi svaki vikend
napisacu mu da je najbolji napadac lige dosta vala da ga ne urekenemBuddy je napisao/la:Malo je toirridu je napisao/la:ako ih donese gazim sve sto sam ikad lose rekao o njemuBuddy je napisao/la:Lazar nam donosi 3 boda iz Gradacca
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 55 gostiju.