FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Mi smo izgubili evropu na reprezentativnoj pauzi jer je StruĆnjak 10 dana vjezbao branjenje auta, kakav mozak ograničeni... Da smo dobili Leotar dobili bi Tuzlu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ja nisam izvrtao, napisao sam pratis Želju od 16 godine, ti ili bilo ko drugi ko je poceo ici na utakmice od 16 godine bas i nije neki fanatik, nisam napisao da ne navijas za Zelju.TMovac je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:49Koji si ti manipulator. Uvijek izvrces kako tebi odgovara. Ja nisam rekao da navijam za Zelju od 16-te godine. Nego da nisam propustio niti jednu utakmicu od tada. Navijam za Zelju od kada znam za sebe. Ali nisam uvijek zbog zivotnih okolnosti mogao da pratim sve utakmice u svojoj ranoj mladosti.XYZA je napisao/la: ↑29 apr 2023, 20:52Ja sve to kao ti samo od 5 godine, dakle imam 11 godina staza vise od tebe ( nemoj se ljutiti ali ako si tek sa.16 godina poceo pratiti Žeju, postujem ali nisi neki fanatik). Ja nisam rekao ni jednu rijec protiv Basica, nego onih koju su protiv Mulalica zbig rezultata, a zadovoljni su sa katastrofalnim rezultatima od kako nema Mulalica.TMovac je napisao/la: ↑29 apr 2023, 17:58
Ja mrzim Zelju? Ja pasa nisam propustio niti jednu utakmicu Zelje od svoje 16-te godine. Bjezao iz skole, sa fakulteta da gledam utakmice. Sad mi je 39 godine. Pa racunaj. Bio sam za smjenu Mulalica. Trebao je otici jos poslije Igmana. Da treba vremena da ekipa igra automatizovano, kao sto igra Zrinjski. Da melje protivnike. Mulalic je trebao i morao dobiti otkaz, jer jednostavno nije vise islo. Kako ce ekipa igrati nakon smjene i koliko ce trebati vremena da se prilagodi novom treneru to samo Bog zna. Samo kazem da je licemjerno Basica uzimati na noz jer je eto samo pobjedio 1 utakmicu do sada. Iako smo igrom zasluzili vise. Da je on dosao na zimskoj pauzi i da je imao vremena da radi sa ekipom, prvi bi ga tjerao nakon ovakvih rezultata. Ali spocitavati covjeku da je izgubio od Zrinjskog i Borca u gostima, i Veleza kuci ( u situaciji kada si morao napast ) i to sve u 20-tak dana koliko je tu. Nije korektno.
Ti imas pravo na misljenje, jer si samo navijac, ali onaj koje donio odluku da se trener smjeni treba snositi odgovornost, jer se ta odluka pokazala kao katastrofalna. Isto kao sto mi navijaci imamo pravo na misljenje sa kojom taktikom treba igrati, ali trener koji donosi odluku o taktici, i ta taktika donese lose rezultate treba snositi odgovornost.
Rekao sam da mrzis Zelju ako znas da novi trener ne moze uigrat ekipu( dakle ispadamo iz kupa i svi nas prestizu na tabeli), a zalazes za smjenu trenera( napisao sam ukoliko si se zalagao, ako nisi halali).
Zasto se ta odluka pokazala katastrofalnom? Mulalic je dobio i previse sansi. Utakmice smo zavrsavali samo sa 1 udarcem prema golu i to protiv timova koji se bore za opstanak. Pogodi protiv koga je Leotar upisao svoju jedinu pobjedu u ovom proljetnom dijelu? Upravo protiv nas. Mulalic nije, niti ce biti ikad kapacitet da vodi klub kao sto je Zeljo. Njegov maksimum je klub koji se bori za sredinu tabele. Za nesto vise nazalost nema kapacitet. Pod Basicem vidim neki napredak u igri. Iako rezultati trenutno ne prate taj napredak. Ali nadoci ce i to. I opet naglasavam. Ako budemo igrali sve bolje i bolje, ma kakav rezultat na kraju bio Basic treba ostati i dati mu priliku da pocne sezonu. Ako budemo igrali bezidejno, bez igre, napretka. Da se ne vidi neka vizija. U tom slucaju mu se zahvaliti i potraziti nekog drugog.
Ne racunaju se samo bodovi protiv Leotara, ako ides na utakmice od 16 godine trebalo bi da znas da bodovi protiv Zrinjskog i Leotara isto vrijede, dakle osvojili smo dovoljno bodova za trece mjesto i igrali dovoljno dobro da dodjemo do polufinala kupa. Ne zanima me tvoje misljenje o Mulalicu nego cinjenice( i ja nemam najbolje misljenje o Edisu kao treneru).
Ako me pitas zasto su katastrofalni rezultati, izvini ako ne mozes sam skontat, onda nemam potrebe da ti objasnjavam ( ako stvarno to pitas, onda tvoji intelelktualni kapaciteti i nisu bas neki).
-
- Kontakt:
Ma ne vjerujem, Velez je poprilicno tanka ekipa koja vise igra na neki naboj, a i imali su dosta srece. Par finih igraca, ali vecina nije nivo federalne, realno. Igraju na dva fronta, a po pravilu ekipa koja to radi ispusi na oba u vecini slucajeva.avalPacidoroP je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:56Meni 4.mjesto ne izgleda nerealno.
Čak sam poprilično siguran da ćemo i biti 4.
Ali problem je taj što sam još sigurniji da Velež uzima kup. Neki dan u Mostaru, ruku na srce, Velež je bio puno bolja ekipa. A par dana poslije kone im tricu uvališe.
I onda će nas ovo još više zaboljeti i syebati. Pogineš da završiš četvrti i na kraju standardno doživimo bolan kraj sezone.

1921
Ma znam sve ali eto, navijački je da se nadamoKONTRASVIH je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:31Uvijek, bukvalno uvijek. Navedi mi jednu situaciju gdje smo uzeli kad nam je najpotrebnije bilo.
Luzeri. Kad god nam je najvise trebalo kiksaju.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Dobar vikend za omladinski .. igralo se protiv Zrinjskog
Pioniri 4:0, Kadeti 3:3 a juniori dobili 2:1 ..
Mora se ugraditi, izgraditi pobjednički mentalitet, stav, moraju omladinci znati da igraju za najveći klub u državi, a ne za akademiju.
Pioniri 4:0, Kadeti 3:3 a juniori dobili 2:1 ..
Mora se ugraditi, izgraditi pobjednički mentalitet, stav, moraju omladinci znati da igraju za najveći klub u državi, a ne za akademiju.
GLASANJE ZA NAJBOLJEG MLADOG IGRACA U PREMIJER LIGI BOSNE I HERCEGOVINE
https://strawpoll.com/polls/61gDmY0N9Zw
Šta kaze mali, pod Basicem vidi neki napredak u igri a mi imamo tri poraza hahahahahaaha. Mali je najjači. Kakav bolan on i utakmice. Ovo su sve neke šifre iz tuzle,banovica,zavidovica i slično. Tv navijaci.XYZA je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:04Ja nisam izvrtao, napisao sam pratis Želju od 16 godine, ti ili bilo ko drugi ko je poceo ici na utakmice od 16 godine bas i nije neki fanatik, nisam napisao da ne navijas za Zelju.TMovac je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:49Koji si ti manipulator. Uvijek izvrces kako tebi odgovara. Ja nisam rekao da navijam za Zelju od 16-te godine. Nego da nisam propustio niti jednu utakmicu od tada. Navijam za Zelju od kada znam za sebe. Ali nisam uvijek zbog zivotnih okolnosti mogao da pratim sve utakmice u svojoj ranoj mladosti.XYZA je napisao/la: ↑29 apr 2023, 20:52
Ja sve to kao ti samo od 5 godine, dakle imam 11 godina staza vise od tebe ( nemoj se ljutiti ali ako si tek sa.16 godina poceo pratiti Žeju, postujem ali nisi neki fanatik). Ja nisam rekao ni jednu rijec protiv Basica, nego onih koju su protiv Mulalica zbig rezultata, a zadovoljni su sa katastrofalnim rezultatima od kako nema Mulalica.
Ti imas pravo na misljenje, jer si samo navijac, ali onaj koje donio odluku da se trener smjeni treba snositi odgovornost, jer se ta odluka pokazala kao katastrofalna. Isto kao sto mi navijaci imamo pravo na misljenje sa kojom taktikom treba igrati, ali trener koji donosi odluku o taktici, i ta taktika donese lose rezultate treba snositi odgovornost.
Rekao sam da mrzis Zelju ako znas da novi trener ne moze uigrat ekipu( dakle ispadamo iz kupa i svi nas prestizu na tabeli), a zalazes za smjenu trenera( napisao sam ukoliko si se zalagao, ako nisi halali).
Zasto se ta odluka pokazala katastrofalnom? Mulalic je dobio i previse sansi. Utakmice smo zavrsavali samo sa 1 udarcem prema golu i to protiv timova koji se bore za opstanak. Pogodi protiv koga je Leotar upisao svoju jedinu pobjedu u ovom proljetnom dijelu? Upravo protiv nas. Mulalic nije, niti ce biti ikad kapacitet da vodi klub kao sto je Zeljo. Njegov maksimum je klub koji se bori za sredinu tabele. Za nesto vise nazalost nema kapacitet. Pod Basicem vidim neki napredak u igri. Iako rezultati trenutno ne prate taj napredak. Ali nadoci ce i to. I opet naglasavam. Ako budemo igrali sve bolje i bolje, ma kakav rezultat na kraju bio Basic treba ostati i dati mu priliku da pocne sezonu. Ako budemo igrali bezidejno, bez igre, napretka. Da se ne vidi neka vizija. U tom slucaju mu se zahvaliti i potraziti nekog drugog.
Ne racunaju se samo bodovi protiv Leotara, ako ides na utakmice od 16 godine trebalo bi da znas da bodovi protiv Zrinjskog i Leotara isto vrijede, dakle osvojili smo dovoljno bodova za trece mjesto i igrali dovoljno dobro da dodjemo do polufinala kupa. Ne zanima me tvoje misljenje o Mulalicu nego cinjenice( i ja nemam najbolje misljenje o Edisu kao treneru).
Ako me pitas zasto su katastrofalni rezultati, izvini ako ne mozes sam skontat, onda nemam potrebe da ti objasnjavam ( ako stvarno to pitas, onda tvoji intelelktualni kapaciteti i nisu bas neki).
Ispali iz kupa, 5. Na tabeli, tri poraza,.i sad ti zamisli koliko se dijete razumije u fudbal da vidi napredak, al rezultati ne prate hahahaahaha
Najvažnije je ne izgubiti od Veleža jer utakmice protiv direktnih konkurenata uvijek nose tih čuvenih šest bodova. Toliko bi nam donijela pobjeda.Raonffa je napisao/la: ↑30 apr 2023, 11:46Ja sam uvjeren da uz tri pobjede kući i makar jedan remi (dakle remi, ne pobjedu) od dvije tekme u gostima, mi bi završili četvrti na tabeli. E sad da li mi možemo dobiti kući Igman, Velež i Posušje, to je dobro pitanje, mi toliko rijetko vežemo pobjede da meni 9 bodova iz ova tri meča djeluje kao naučna fantastika
To ako se ostvari onda navijati za Zrinjski u finalu Kupa, jer bez njihovog trijumfa četvrto mjesto nam ne znači mnogo.
Kiks protiv Igmana ili Posušja nas izbacuje iz igre, veoma jednostavno. Moramo pobjeđivati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Musemic će pojesti lažnog Murinja. Mi možemo pobjediti samo da napunimo stadiona. Da navijanjem, pritiskom s tribina budemo 12 igrac.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 30 apr 2023, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ma sto posto, sve je to tako, ali daj Bože da smo mi to spremni izvesti. Vidjet ćemo, ja bih bio ugodno iznenađen ako na kraju završimo četvrti.Virtu4l je napisao/la: ↑30 apr 2023, 15:56Najvažnije je ne izgubiti od Veleža jer utakmice protiv direktnih konkurenata uvijek nose tih čuvenih šest bodova. Toliko bi nam donijela pobjeda.Raonffa je napisao/la: ↑30 apr 2023, 11:46Ja sam uvjeren da uz tri pobjede kući i makar jedan remi (dakle remi, ne pobjedu) od dvije tekme u gostima, mi bi završili četvrti na tabeli. E sad da li mi možemo dobiti kući Igman, Velež i Posušje, to je dobro pitanje, mi toliko rijetko vežemo pobjede da meni 9 bodova iz ova tri meča djeluje kao naučna fantastika
To ako se ostvari onda navijati za Zrinjski u finalu Kupa, jer bez njihovog trijumfa četvrto mjesto nam ne znači mnogo.
Kiks protiv Igmana ili Posušja nas izbacuje iz igre, veoma jednostavno. Moramo pobjeđivati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Krpic nesmije pocet jer je debel.Jasarevic isto jer je amaterObavezno Haracic u prvih 11 ubio se za Igmana.
E čuj Haracic nije amater hahahaahahah Al Jasarevic jeste. Covjek dok je igrao trcao ko muha bez glave,nije znao gdje gol, a gdje lopta i sad kad nam gori da ubacimo igraca koji uopće nema kontinuitet igranja,niti takmicaresku formu a pola sezone na klupi.
Kakvi stručnjaci..
Kakvi stručnjaci..
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 30 apr 2023, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Krpic debel hahahahahahha lik jedan od najvecih profesionalaca u ekipi. Pazi na ishranu, trenira i previse, kako teren tako i teretana. Kad svi odmaraju, dođi na stadion vidjet ces ga kako trci krugove ..
Problem su godine, jednostavno. Kao eto on ne bi volio da daje po utakmici 3 .. odjavi se, brukas se.
Al ne razmišlja on uopće sta pise isto mazga. Negdje je pročitao da je Jasarevic los. A momak solidan igrac,čak sta vise.
Divi havera nesto ih ko pogodilo.Garant dolaze iz Kalesije.Dakle bez Krpica koji nemoze pratit kontre tj centarsetuve Santosa a Jasarevic moze centrirat na tribinu nema veze koja je u pitanju.Sastav Zelje koji sam ja gledo pa me sramota odgovarat ali sta da se radi.
Skrba Bane Zvaka Saban Rutko Cipe Fićo Oda Hapa hapica Mesa i Guto.Pravi profesionalci a ne amateri i gosti sisa barova.Inace sve igraci Zeljine skole i igraci iz BiH.
Skrba Bane Zvaka Saban Rutko Cipe Fićo Oda Hapa hapica Mesa i Guto.Pravi profesionalci a ne amateri i gosti sisa barova.Inace sve igraci Zeljine skole i igraci iz BiH.
Sljedece dvije pobjede i izravna borba za trece mjesto 

Glasajte za Santosa
nije valjda Dal najbolji mladi igrac lige…
Glasajte za Santosa

-
- Kontakt:
Upravu si, treba kod kuhara na konsultacije, on je odlicno izanalizirao Musemica pred utakmicu u Konjicu. Kad se samo sjetim onih 25 minuta igre, podsjecali smo na Barsu iz prime dana pod Guardiolom
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MocMahale444
Ja prvi mislim da Edis nije neki trener, ali ne vidim razlog za vrijeđanje i nazivanje pogrdnim imenima ( mislim da to nije zaslužio), ali to vise govori o Vama nego njemu.