Svidjalo se nama ne svidjalo,mi nismo imali zadugo boljeg trenera,covjeka vole igraci,sto znaci i da nije los covjek,svi igraci bi izginuli za njega,stvorio harmoniju u ekipi,vise se mi navijaci nepitamo,a zasto npr Avramovski na tribinama,a ni on se ne ljuti,nama navijacima je nekako sad svjedno ko igra,jer ko god da igra znamo da ce dati 100%,jednostavno stvorio je ne 11 ratnika,nego 24,svi disu kao jedan,a to je zaista tesko napraviti,gotovo pa nemoguce,a njemu svaka cast.
I jos jedno takticki svaka utakmica je odradjena gotovo perfektno,i to svidjalo se vama ili ne,presing kada se igra igra se mozgom ne ide se grlom u jagode kao u doba Dudica,nego pratite malo kako polako suzaju prostor,i vrse pritisak ili ti presing,a ne kao u doba Dudica kao sivonje svi na jednu loptu,imamo doduse mali problem sa stoperima,prvenstveno sa Serbecicem,zaista nezz sta je sa momkom,ispada kao pionir,ja mu zaista skidam kapu,i ja kako god vi mislili,ja ga nebi dirao,uz par jos pojacanja,ako bude sposoban da ih uklopi kao ove,zaista bilo bi divota nas pratiti.
A sto se tice Mirvica,ljudi covjek dvije utakmice daje besplatno ulaz,sad ce ovde reci neki,da pokaze ovo ono,ja vam garantujem da bi u dvije utakmice,doslo opet 10 milja ljudi x 10 km u prosjeku 100 000 hiljada km,znaci covjek nije tu zbog novca,radi ovo iz ljubavi,sad se treba dogovoriti sjesti spustiti malo kriterije i jedni i drugi,da disemo kao jedan,i vjerujte uz planski sve nastaviti raditi samo nebo nam je granica,ovaj covjek ako budemo kao jedan nece stediti,vjerujte mi,iznenadili bi se da znate koliko je spreman jos na ljeto uloziti,i kakve igrace dovesti,covjek izgleda malo nerealan,kada prica sta bi,ali vjerujte covjek je spreman.
Zato trebamo sad poceti svi kao jedan,sjesti za sto,u novu sezonu krenuti jako,bez suplje kao u vrijeme Fedje,rad,red disciplina.
Jer meni u zivotu moje Sarajevo mnogo znaci,u ovom brzom zivotu,ova dva sata kad igra Sarajevo,meni znaci mnogo,isto kao u telefona kad se isprazni baterija,pa je stavimo na punjac,i ponovo mozemo u nove pobjede,svog zivota,malo cudno,ali zaista mi mnogo znaci,ja zivim za dan da budemo ponovo kao jedan.
Ja volim volimm volim samo teebe.......i sa sjevera ces "OPET" cuti SARAJEVO volimmmmmmmm teeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Samo Sarajevo