FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
109
36%
Darko Milanič
35
11%
Miodrag Božović
7
2%
Fedja Dudić
51
17%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
31
10%
Samo stranac
74
24%

Ukupno glasova: 307

Dave
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dave » 30 apr 2023, 22:42

JavierBosnia je napisao/la:
30 apr 2023, 22:36
NajvecaRadosti je napisao/la:
30 apr 2023, 22:06
Da,po meni najbolji golman lige trenutno.
Problem je to - trenutno
Nakon prvog kiksa bili bi komentari izbacili nase dijete zbog polovnog starohana kojem je vrhunac TC

Realno uvijek smo imali fine golmane, Belmin i Saha su jako mladi 21 i 19 god. Valjalo bi neko sa malo jacim iskustvom da bude tu kao stariji. Ne treba napominjati da U21 golman vrijedi najvise od u21 igraca s obzirom da je stalno na terenu i imas brigu manje.

Malo strpljenja za ovu dvojicu, pogotovo za Sahinovica. Golmani sa 15 god aktivne karijere prave kardinalne greske a ne ova djeca
Kad se već ima para Asmir Begović :)
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 30 apr 2023, 22:47

Herson je napisao/la:
30 apr 2023, 22:38
Fejzic i Mehmedovic :urnebes: :urnebes: :urnebes:, ne sprdajte se s klubom.

Nasi juniori ubijedljivo najbolji u drzavi, a ljudi ovdje prizivaju dovodjenje u21 igraca iz drugih klubova. :rol: :rol:
Mulalic, Celik, Nurkovic, Tabakovic, Alisah, Buljubasic, Bijelonja, Trako, I. Ramic, T.Ramic... +Dizdarevic, Sahinovic i Sutkovic
Tranzicija iz juniora u prvi tim je najgora, mehmedovic sa naigrao u slobodi i igrat ce jos, vec spreman za seniorski fudbal, dok ce ovih pola nabrojanih ostat na juniorskom fudbalu i necemo cuti vise za njih

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 apr 2023, 22:58

belosevic23 je napisao/la:
30 apr 2023, 22:47
Herson je napisao/la:

Nasi juniori ubijedljivo najbolji u drzavi, a ljudi ovdje prizivaju dovodjenje u21 igraca iz drugih klubova. :rol: :rol:
Mulalic, Celik, Nurkovic, Tabakovic, Alisah, Buljubasic, Bijelonja, Trako, I. Ramic, T.Ramic... +Dizdarevic, Sahinovic i Sutkovic
Tranzicija iz juniora u prvi tim je najgora, mehmedovic sa naigrao u slobodi i igrat ce jos, vec spreman za seniorski fudbal, dok ce ovih pola nabrojanih ostat na juniorskom fudbalu i necemo cuti vise za njih
@Herson :thumbup: :clap:
Međutim mlad a dobar igrač je uvijek dobrodošao. Nekako smo kroz povijest imali fajde od Tuzlaka (da ne nabrajam) :rol: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

sarajevski
Kontakt:

Post Postao/la sarajevski » 30 apr 2023, 23:00

SVI U BANJA LUKU!
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!

u inat svima 1987

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 30 apr 2023, 23:00

30 apr 2023, 21:44
Fejzic
Vukotic
Duljevic
desni bek(za klupe)

Po svaku cijenu zadrzati Baltu i Vrancica,produziti Mustaficu i Avramu te prodati Dala i Belmina
Skromno :D

Jel prati neko Jovasevica u Mladosti kako igra?
Dovest ce se golman neki gotovo sigurno,i prodajom Dala mogli bi imati problema oko U21 igraca jer osim Mulalica ne vidim nekoga kvalitetnog da moze odma uskociti u sastav.Trako i Ramic srednja zalost
Mislim da bi Valincic iz Širokog bio dobra opcija na desnom beku, igra u oba smjera, mlad je i ima jos prostora za napredak.
Nikad poraz, samo lekcija.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 apr 2023, 23:05

JavierBosnia je napisao/la:
30 apr 2023, 22:36
30 apr 2023, 22:06
Da,po meni najbolji golman lige trenutno.
Problem je to - trenutno
Nakon prvog kiksa bili bi komentari izbacili nase dijete zbog polovnog starohana kojem je vrhunac TC

Realno uvijek smo imali fine golmane, Belmin i Saha su jako mladi 21 i 19 god. Valjalo bi neko sa malo jacim iskustvom da bude tu kao stariji. Ne treba napominjati da U21 golman vrijedi najvise od u21 igraca s obzirom da je stalno na terenu i imas brigu manje.

Malo strpljenja za ovu dvojicu, pogotovo za Sahinovica. Golmani sa 15 god aktivne karijere prave kardinalne greske a ne ova djeca
Ma nije ni trenutno nit je ikad bio,cuj Fejzic de nemojte se zezati ljudi,to je najmanja jedinica lige sa svojih 1.85 treba se napeti precku da dohvati,fizicki uopste ne izgleda kao neko ko se bavi sportom,debeljuco sa izrazenim trbuhom,nit nogom zna nit ista.

Što ti kazes nisu ljudi svjesni kakvu mi prednost imamo sto imamo golmane U-21 zbog ovog pravila.A sreca nas to prati od pocetka prvo sa Vladanom pa i na ovamo.

Mislim lijepo bi bilo imati dobrog iskusnog golmana tipa Delaca da vratimo ali u fazonu kada bi se ukinulo ovo pravilo,ali u ovom omjeru pravila imati golmane U21 je je zlato. Zato sad treba prodati Belmina jel ga nema potrebe drzati vise posto izlazi iz zasticenog godista,vjerujem da zato i dobija minute,jel mu se mora ganjati izlazni transfer kad vec ispada iz pravila.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 30 apr 2023, 23:18

Svidjalo se nama ne svidjalo,mi nismo imali zadugo boljeg trenera,covjeka vole igraci,sto znaci i da nije los covjek,svi igraci bi izginuli za njega,stvorio harmoniju u ekipi,vise se mi navijaci nepitamo,a zasto npr Avramovski na tribinama,a ni on se ne ljuti,nama navijacima je nekako sad svjedno ko igra,jer ko god da igra znamo da ce dati 100%,jednostavno stvorio je ne 11 ratnika,nego 24,svi disu kao jedan,a to je zaista tesko napraviti,gotovo pa nemoguce,a njemu svaka cast.
I jos jedno takticki svaka utakmica je odradjena gotovo perfektno,i to svidjalo se vama ili ne,presing kada se igra igra se mozgom ne ide se grlom u jagode kao u doba Dudica,nego pratite malo kako polako suzaju prostor,i vrse pritisak ili ti presing,a ne kao u doba Dudica kao sivonje svi na jednu loptu,imamo doduse mali problem sa stoperima,prvenstveno sa Serbecicem,zaista nezz sta je sa momkom,ispada kao pionir,ja mu zaista skidam kapu,i ja kako god vi mislili,ja ga nebi dirao,uz par jos pojacanja,ako bude sposoban da ih uklopi kao ove,zaista bilo bi divota nas pratiti.
A sto se tice Mirvica,ljudi covjek dvije utakmice daje besplatno ulaz,sad ce ovde reci neki,da pokaze ovo ono,ja vam garantujem da bi u dvije utakmice,doslo opet 10 milja ljudi x 10 km u prosjeku 100 000 hiljada km,znaci covjek nije tu zbog novca,radi ovo iz ljubavi,sad se treba dogovoriti sjesti spustiti malo kriterije i jedni i drugi,da disemo kao jedan,i vjerujte uz planski sve nastaviti raditi samo nebo nam je granica,ovaj covjek ako budemo kao jedan nece stediti,vjerujte mi,iznenadili bi se da znate koliko je spreman jos na ljeto uloziti,i kakve igrace dovesti,covjek izgleda malo nerealan,kada prica sta bi,ali vjerujte covjek je spreman.
Zato trebamo sad poceti svi kao jedan,sjesti za sto,u novu sezonu krenuti jako,bez suplje kao u vrijeme Fedje,rad,red disciplina.
Jer meni u zivotu moje Sarajevo mnogo znaci,u ovom brzom zivotu,ova dva sata kad igra Sarajevo,meni znaci mnogo,isto kao u telefona kad se isprazni baterija,pa je stavimo na punjac,i ponovo mozemo u nove pobjede,svog zivota,malo cudno,ali zaista mi mnogo znaci,ja zivim za dan da budemo ponovo kao jedan.
Ja volim volimm volim samo teebe.......i sa sjevera ces "OPET" cuti SARAJEVO volimmmmmmmm teeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Samo Sarajevo

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 30 apr 2023, 23:18

Samozdravlje je napisao/la:
30 apr 2023, 22:58
Herson je napisao/la:

Međutim mlad a dobar igrač je uvijek dobrodošao. Nekako smo kroz povijest imali fajde od Tuzlaka (da ne nabrajam) :rol: :bih:
Pa jesmo, Rahmanovic nas najbolji igrac poslije rata je tuzlak

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 30 apr 2023, 23:27

Ma kakva imena se valjaju, kad dođu pojačanje bit će bale na ustima.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 30 apr 2023, 23:28

Herson je napisao/la:

Odlican komentar! Zelim da vidim plan kluba kako zadrzati ZLATNU generaciju juniora, sta im ponuditi i kako ih integrisati u prvi tim!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 apr 2023, 23:35

Nismo još ni Europu izborili, polako ljudi prije mjesec smo bili u kanalu a sad vec prica ko da smo Dinamo. Sabura prvo izborit Europu ne dizati se previse skloni smo tome da nebi fasovali ova zadnja 4 kola.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 30 apr 2023, 23:37

bordobijeli je napisao/la:
30 apr 2023, 23:35
Nismo još ni Europu izborili, polako ljudi prije mjesec smo bili u kanalu a sad vec prica ko da smo Dinamo. Sabura prvo izborit Europu ne dizati se previse skloni smo tome da nebi fasovali ova zadnja 4 kola.
Vala bas, ne treba trcati pred rudu, nista jos nije gotovo. Ove preostale utakmice maksimalno ozbiljno privesti kraju

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 apr 2023, 23:41

30 apr 2023, 23:18
Samozdravlje je napisao/la:
30 apr 2023, 22:58

Pa jesmo, Rahmanovic nas najbolji igrac poslije rata je tuzlak
Rahmanovic TITO.
Ahmo, Said nas znao razveseliti i uplakati, Buco, stoper (zaboravio ime), .....TK
Neko je pitao za Ikica, mrka kapa. Startao 3 tekme, poslije po 45 min (3×) i ništa
0 golova, 0 asistencija. Mislim da se vraća :mrgreen: :plac:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 30 apr 2023, 23:49

Golmana kao Sahinovic koji ima 19 godina vec vidim pljuju,isto tako smo to i radili sa Kovacevicem. Sahinovic sa svojih 19 godina vrhunski brani.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 30 apr 2023, 23:49

bordobijeli je napisao/la:
30 apr 2023, 23:35
To smo mi iz krajnosti u krajnost
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Uinatsvima
Kontakt:

Post Postao/la Uinatsvima » 30 apr 2023, 23:57

Malo off topic, ocekujem u utorak pljačku na grbavici u korist prosjaka, imajući u vidu današnje rezultate
NO FEAR

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 01 maj 2023, 00:50

30 apr 2023, 21:44
Fejzic
Vukotic
Duljevic
desni bek(za klupe)

Po svaku cijenu zadrzati Baltu i Vrancica,produziti Mustaficu i Avramu te prodati Dala i Belmina
Skromno :D

Jel prati neko Jovasevica u Mladosti kako igra?
Dovest ce se golman neki gotovo sigurno,i prodajom Dala mogli bi imati problema oko U21 igraca jer osim Mulalica ne vidim nekoga kvalitetnog da moze odma uskociti u sastav.Trako i Ramic srednja zalost
Prodao ili ne prodao Dala, igraci koji su 2001. Godiste od iduce sezone nece biti vise U21. Odmah na pocetku sezone selekirati 5 kvalitetnih U21 igraca da sse ne dovodimo u losu poziciju zbog tog pravila.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 01 maj 2023, 01:48

Počeli ste tisra

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 01 maj 2023, 02:07

pjankesarajevo je napisao/la:
30 apr 2023, 23:28
Herson je napisao/la:

Odlican komentar! Zelim da vidim plan kluba kako zadrzati ZLATNU generaciju juniora, sta im ponuditi i kako ih integrisati u prvi tim!
Nece ti sigurno svi iz te zlatne generacije uspjeti uci u prvi tim, to nije zabilježeno ni u La Masiji, niti u Ajaxovoj akademiji.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 01 maj 2023, 02:49

Ljudi vi ste u evropi... po meni ja bih ovog dizdarevica gurao do sljedece zime onda prodao I stavio sahinovica sljedecih godinu I po I prodao I njega za par milki... golman vam je najmanji problem... ima tu jos igraca koje bi mogli dovesti tipa duljevic, ako je istina ovo za nalica( iako sam misljenja da je on teska prevara), Radovac, Jasmin scuk, I pokupit ovo mladzarije sto valja u nasoj ligi tipa mehmedovic, sukilovic, plus ovi vasih 6 7 juniora nazalost bicete nedodirljivi u ovoj ligi ...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, jurisicduska i 17 gostiju.