Policija se mora postovati. Ono sto je admin na forumu je policajac na ulici.MohamedIhattaren je napisao/la: ↑01 maj 2023, 23:28U ovoj situaciji ne samo metak u celo za debila, vec i unapredjenje za policajca.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- legenda reala
- Kontakt:
Sta je s tbm jesi to otiso za Njemacku pa te nigdje nemaJustin je napisao/la: ↑01 maj 2023, 23:34Policija se mora postovati. Ono sto je admin na forumu je policajac na ulici.MohamedIhattaren je napisao/la: ↑01 maj 2023, 23:28U ovoj situaciji ne samo metak u celo za debila, vec i unapredjenje za policajca.![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zasto bi isao u zemlju koja, uz Svedsku, propada najvecom brzinom?legenda reala je napisao/la: ↑01 maj 2023, 23:39Sta je s tbm jesi to otiso za Njemacku pa te nigdje nemaJustin je napisao/la: ↑01 maj 2023, 23:34Policija se mora postovati. Ono sto je admin na forumu je policajac na ulici.MohamedIhattaren je napisao/la: ↑01 maj 2023, 23:28U ovoj situaciji ne samo metak u celo za debila, vec i unapredjenje za policajca.![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Vidim da je 39-40 i velika vlažnost, haha, sreca ima bazen u hotelubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 22:43
Naoružaj se brate moj onim ventilatorima sa ebaya što idu oko vrata, trebat će ti. Nema ispod 40 stepeni dnevne temperature, ne može se disat kad se izađe, naročito iz klimatiziranog.

Najbolje ići od Novembra do Mart tamo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Najbolja opcija za novu godinu čak po meni, Dubai. Može se sad (a i na ljeto) rezervisati povratna karta za oko 200 km, smještaj relativno jeftino isto, sletiš u AD i onda do Dubaija samo prevoz i to je to.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne mogu zaista razumjeti ljude koji podrzavaju policijsku brutalnost.
Pogledajte samo ubistvo Daniel Shaver. Čovjek leži na zemlji, prije toga ruke u vis i moli da ga se ne ubije, da bi ga poremećeni policajac roknuo.
Policajci u Americi, bukvalno jedva čekaju da nekog roknu.
Onda ubistvo George Floyd-a i bezbroj primjera.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sumnjam da iko zdrave razumi jedva ceka da rokne nekog, budala ima svugdje pa tako i u policiji.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 maj 2023, 00:21Ne mogu zaista razumjeti ljude koji podrzavaju policijsku brutalnost.
Pogledajte samo ubistvo Daniel Shaver. Čovjek leži na zemlji, prije toga ruke u vis i moli da ga se ne ubije, da bi ga poremećeni policajac roknuo.
Policajci u Americi, bukvalno jedva čekaju da nekog roknu.
Onda ubistvo George Floyd-a i bezbroj primjera.
U Finskoj ti treba 3 godine da postanes kvalificiran policajac a USA u prosjeku oko 21 sedmica, enough said.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Treba mu i 2 godine fakulteta (ako je ispod 30 godina cini mi se, zaboravio sam)
A i nema dovoljno policije po glavi stanovnika, posebno u LA (gdje je najgori omjer mozda i na svijetu).
Gledam inace drive videa, Amere, Japance, Evropu, i nedavno gledo Kineze, aj kako su se izgradili jbt. To tehnologija, to kamere, uredjenje...vrh, niko ni blizu, mislim ove velike gradove
Sta ce nasoj policiji pistolj kad ga nece upotrijebit. Jos ovaj debil govori imam vozacku al nije kod mene
Za ovakve likove je metak jedina opcija. Isto ovako kako sad glumi serifa, sutra moze udarit nekog na ulici, i dajem ruku da se ne bi ni okrenuo da vidi sta je udario.
Izvadi ga iz auta, nalupaj i lisice stavi. Cuj gospodjica mora u bolnicu i ovaj vjerovatno zato divlja po cesti.

Za ovakve likove je metak jedina opcija. Isto ovako kako sad glumi serifa, sutra moze udarit nekog na ulici, i dajem ruku da se ne bi ni okrenuo da vidi sta je udario.
Izvadi ga iz auta, nalupaj i lisice stavi. Cuj gospodjica mora u bolnicu i ovaj vjerovatno zato divlja po cesti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Onda bi bilo nasilje policije i coj'ku otkaz pravo-zdravom. Nego onako u onoj gangoli(povuci potegni) roknes stoku i to je to (ako vec zelis da mu naudis). Ovaj policajac fin neki covjekDamirT je napisao/la: ↑02 maj 2023, 01:01Sta ce nasoj policiji pistolj kad ga nece upotrijebit. Jos ovaj debil govori imam vozacku al nije kod mene![]()
Zasto onda nose pistolje, ako ih ne smiju upotrijebit za likove ko ovaj sto misli da je glavni baja na cesti?alemsa je napisao/la: ↑02 maj 2023, 01:04Onda bi bilo nasilje policije i coj'ku otkaz pravo-zdravom. Nego onako u onoj gangoli(povuci potegni) roknes stoku i to je to (ako vec zelis da mu naudis). Ovaj policajac fin neki covjekDamirT je napisao/la: ↑02 maj 2023, 01:01Sta ce nasoj policiji pistolj kad ga nece upotrijebit. Jos ovaj debil govori imam vozacku al nije kod mene![]()
Koga boli qurac sto ti zena/cura mora doktoru?
Nisi sigurno jedini, mada ja i sumnjam da je morala. Valja slagat nesto da se izvuku. Sumnjam da ih je zaustavio onako, rutinska kontrola
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa nije baš situacija za potezanje pištolja a pepersprej ili elektrošok čisto sumnjam da ima. Jadna je i ta obuka za policiju ako ne znaju prikladno reagirati u ovakvim situacijama. Onesposobi **** i nosi ga u zatvor na vaspitanje
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ne znas ko je veca seljacina, ta sto snima il vozac, policiji dati ovlasti da ovakve na licu mjesta prebije pa tek onda privede.
- Marsal
- Kontakt:
Dobiju ovakvi degenek u 10/10 situacija ali potezati oružje u ovakvoj situaciji je glupost.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ArtVandelay
- Kontakt:
Gledam ove jadnike silom ugurane u "muslimansku reprezentaciju" (a nije da im je mrsko), nermina nikšića i edina fortu, na tzv. mostarskom sajmu, stavili ih tamo za neki stol u nekom špajzu, 36 ešalon.
Samo što im nisu nabili leptir mašne pa da raznose piće zvanicama. Konobari, hamali građevinski, ćevapdžije šaljive. Za drugo im i nismo. Enis Bešlagić prototip njima prihvatljivog Bošnjaka.
Kakvo poniženje...
Samo što im nisu nabili leptir mašne pa da raznose piće zvanicama. Konobari, hamali građevinski, ćevapdžije šaljive. Za drugo im i nismo. Enis Bešlagić prototip njima prihvatljivog Bošnjaka.
Kakvo poniženje...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Postoji li debilniji skup od ove Met Gale?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trebam par dobrih podkastova iz zemalja bivse Juge? Koje slusate?
Teme su mi svejedno, jer mislim, da dobri podkastovi tretiraju svaku temu na najbolji moguci nacin.
Teme su mi svejedno, jer mislim, da dobri podkastovi tretiraju svaku temu na najbolji moguci nacin.
dobre guzove ima Belma
- ArtVandelay
- Kontakt:
Novi Standard
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Giuseppe1, VolimBiH96 i 15 gostiju.