Ako ne bude tako, što je gotovo 100%, ne piši više, barem na ovoj temi. Jel OK?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nije frka, nisam znao da si ti sef. Drug, nisam ja izmislio tu pricu, boli me briga za vama, vec prenosim zanimljivost sto sam cuo.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Tako se kaže. Ima jedna teorija da će biti tako i tako. A ti ovdje dođeš sa pričom da je završena stvar, samo još da ekipe izađu na teren...
Zrinjski se priprema za Kup, i za očekivati je da će čuvati snagu za to finale. To je bilo uvijek pravilo, svugdje, pa i kod nas...
Jedan kombinovani sastav Zrinjskog bez motiva, protiv nas motiviranih bi mogao rezultirati nekim iksom, što da ne. A da to nije pušteno...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Neko je mozda i odrijesio kesu. Ovi prihvatili i dovidjenja prijatno. Plus sto Zrinjski igra sa jos nekim davljenicima. Ne znam sto ne bi uzeli lovu da ne zapinju kad su vec prvaci. Nemoj se iznenaditi.Sky9 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:12Tako se kaže. Ima jedna teorija da će biti tako i tako. A ti ovdje dođeš sa pričom da je završena stvar, samo još da ekipe izađu na teren...
Zrinjski se priprema za Kup, i za očekivati je da će čuvati snagu za to finale. To je bilo uvijek pravilo, svugdje, pa i kod nas...
Jedan kombinovani sastav Zrinjskog bez motiva, protiv nas motiviranih bi mogao rezultirati nekim iksom, što da ne. A da to nije pušteno...
Zrinjski bi sa juniorima dobio Slobodu 

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Sloboda je toliko losa, da im Zrinjski pusti, opet ne bi mogli pobijediti. Jedino da igraci Zrinjskog sami sebi daju jedan do dva autogola.
Nema pustanja. Igraj do kraja!!
Ma nikakvo namjestanje nece biti...To jedino sto Zrinjski motivaciono nece biti na max levelu...A da Sloboda zna zapeti , to su pokazali...Pa i nas su prvih 20 minuta rastocili...
Ja mislim da sve ove dezinformacije poticu od @Onlya, nesto ne voli Slobodu pa to ti je...

Tako je braca.Vanja8 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:35Ma nikakvo namjestanje nece biti...To jedino sto Zrinjski motivaciono nece biti na max levelu...A da Sloboda zna zapeti , to su pokazali...Pa i nas su prvih 20 minuta rastocili...
Ja mislim da sve ove dezinformacije poticu od @Onlya, nesto ne voli Slobodu pa to ti je...![]()

Only hoće da ispadnemo, kako bi nas preskočili na All time tabeli.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
U Blacku si mogao samo piti KAVU !
A jesi čuo ista o Ronaldu i Modriću ? Kad dolaze ?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Ma sve momci znaju...Truba1905burazeru je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:40U Blacku si mogao samo piti KAVU !
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
A i oni su se nad rupu nadnjeli, malo deminencija, malo reuma,malo zaboravljena istorija i Sloboda osta u ligi...Na njihovu zalost...Sky9 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:39Tako je braca.Vanja8 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:35Ma nikakvo namjestanje nece biti...To jedino sto Zrinjski motivaciono nece biti na max levelu...A da Sloboda zna zapeti , to su pokazali...Pa i nas su prvih 20 minuta rastocili...
Ja mislim da sve ove dezinformacije poticu od @Onlya, nesto ne voli Slobodu pa to ti je...![]()
![]()
Only hoće da ispadnemo, kako bi nas preskočili na All time tabeli.A tu All time tabelu prate samo on i još dva mu "havera".
![]()

Ma sumnjam da bi se Modric vratio u bh.nogomet. Nikad ne reci nikad, ali da se vrati u klub u kojem je procvjetao kao igrac, tesko.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:40U Blacku si mogao samo piti KAVU !
-
- Kontakt:
Danas igra najveći klub u BiH 

AhahahahahahaVanja8 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:42A i oni su se nad rupu nadnjeli, malo deminencija, malo reuma,malo zaboravljena istorija i Sloboda osta u ligi...Na njihovu zalost...Sky9 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:39Tako je braca.Vanja8 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:35
Ma nikakvo namjestanje nece biti...To jedino sto Zrinjski motivaciono nece biti na max levelu...A da Sloboda zna zapeti , to su pokazali...Pa i nas su prvih 20 minuta rastocili...
![]()
Only hoće da ispadnemo, kako bi nas preskočili na All time tabeli.A tu All time tabelu prate samo on i još dva mu "havera".
![]()
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dok otresa pepeo sa cigarete u hrvatsku pepeljaru.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:40U Blacku si mogao samo piti KAVU !
IndoMie je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:43Ma sumnjam da bi se Modric vratio u bh.nogomet. Nikad ne reci nikad, ali da se vrati u klub u kojem je procvjetao kao igrac, tesko.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:40U Blacku si mogao samo piti KAVU !

Dobro, sad mi je jasnije ko nam prenosi "insajderske" informacije...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Suvorov je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:44Dok otresa pepeo sa cigarete u hrvatsku pepeljaru.

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.