FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gledaj tv navijaca još postali vidoviti..
-
- Kontakt:
Ajmooooo Željo!
Ubacaj Jašara, i Krpić gol ..
Ubacaj Jašara, i Krpić gol ..

Samo izbaciti JASARA I Krpica a ubaciti Haracica. Ja kad sam gledo Zelju i Mesu vi niste znali šta je fudbal. Haracic ala Mesa mora poceti
----------------Muftić-----------------
Galić --- Drina --- Kosorić --- Šehić
---- Hajdarević -------- Mekić
---------------- Štilić ---------------
Amoah ----------------- Santos
-------------- Hodžić ----------------
na poluvremenu Hodžić out - Haračić in
Igraj Željo hrabro bori se

Igraj Željo hrabro bori se
Taj sastav će igrati Al u tvojim snovima..
Nisi napisao svi na jug, a on će kuci utakmicu gledati i to možda ako bude neki link. Al poziva dijete jbga
Nisi napisao svi na jug, a on će kuci utakmicu gledati i to možda ako bude neki link. Al poziva dijete jbga
A i riječ pametnice često koristiKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 maj 2023, 21:09Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 maj 2023, 21:04sanjinlego je napisao/la: ↑01 maj 2023, 20:44O tome vam govorim, ovakvi su u klubu i oko kluba i to je naš problem koji se treba iz korijena promjeniti. Utakmica nije ni počela a mi se predajemo, mi gubimo 3:0 .. joj mama.Joj mama... s pogresnog se nicka ulogovo, previse slicno. De promijeni malo, haj na onaj treci![]()
![]()
![]()
![]()
Imas li dokaze za ovo sto pišeš?Hulahopka je napisao/la: ↑02 maj 2023, 08:34Ako Haracic bude igrao uzimamo.Alipasino je napisao/la: ↑02 maj 2023, 07:21Ja sam se par puta odjavio sa foruma al sad necu nema tih para.Dakle ako nebudu igrali Krpic i Jasarevic imamo sansi.Sabanami kad moraš napisat da imaš sansi a igraš sa Igmanom.Nego imam li sanse dok sam živ gledat pravog Zelju tj igrace koji imaju kondicije koji znaju i pas odigrat,prediblat igraca pa čak i neku fintu da izvedu.Kad smo zadnji put dali go glavom ili iz slobodnog udarca ili čak van 16 metara.Valja dobacit.Kolko cemo mi obicni navijaci izdrzat i ovo gledat.Dokle će uprava govorit smanjili smo dugove.Ovim tempom cemo smanjivat još 10 godina.Ko neda da uleti investitor.Hiljadu pitanja a niko nista samo neka suplja izvrtanje teza a Zeljo spao na diobu velike cetvorke.Kreneš od golmana do 11 imas samo jednog igraca koji bi osto ostalo igro neigra isti ku….
Investitore koci Misimovic,al neće još dugo..
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Da ti odgovorim tvojim rijecima:Hulahopka je napisao/la: ↑02 maj 2023, 08:34Ako Haracic bude igrao uzimamo.Alipasino je napisao/la: ↑02 maj 2023, 07:21Ja sam se par puta odjavio sa foruma al sad necu nema tih para.Dakle ako nebudu igrali Krpic i Jasarevic imamo sansi.Sabanami kad moraš napisat da imaš sansi a igraš sa Igmanom.Nego imam li sanse dok sam živ gledat pravog Zelju tj igrace koji imaju kondicije koji znaju i pas odigrat,prediblat igraca pa čak i neku fintu da izvedu.Kad smo zadnji put dali go glavom ili iz slobodnog udarca ili čak van 16 metara.Valja dobacit.Kolko cemo mi obicni navijaci izdrzat i ovo gledat.Dokle će uprava govorit smanjili smo dugove.Ovim tempom cemo smanjivat još 10 godina.Ko neda da uleti investitor.Hiljadu pitanja a niko nista samo neka suplja izvrtanje teza a Zeljo spao na diobu velike cetvorke.Kreneš od golmana do 11 imas samo jednog igraca koji bi osto ostalo igro neigra isti ku….
Investitore koci Misimovic,al neće još dugo..
Eto ti znas, ti bio sa investitorima i upravom na pregovorima pa znas
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Kosoric, Sehic i Hodzic jooooooooooooooooj ..lakilone je napisao/la: ↑02 maj 2023, 11:52----------------Muftić-----------------
Igraj Željo hrabro bori se![]()
Užas, užas. Zar ti nije dovoljno što Šehić svaku utakmicu napravi barem 2-3 šanse, ali za protivnika?
Kosoric duga lopta, ozbiljan nogomet - ne.
Hodzic trci prvih 10 minuta, onda se izgubi, ispuše.
Ali nema veze, napadamo Europu, Igman iz Konjica, na Grbavici prema sastavu forumaša hahaha .. i trener nam je isto sa foruma, pa sta ima veze ajde, može kod nas sve ..

Sanjin i carapica i dalje ???jer imate zivot ljudi
Ko god sta napise umjesto da se pise normalno da se vodi diskusija i rasprava vi odma ismijavate eto vi sve znate ,pa haj pomozite klubu,,hajdeeee Zeljo po bodove u inat ovima....
Ko god sta napise umjesto da se pise normalno da se vodi diskusija i rasprava vi odma ismijavate eto vi sve znate ,pa haj pomozite klubu,,hajdeeee Zeljo po bodove u inat ovima....
sanjinlego je napisao/la: ↑02 maj 2023, 13:03Kosoric, Sehic i Hodzic jooooooooooooooooj ..lakilone je napisao/la: ↑02 maj 2023, 11:52----------------Muftić-----------------
Užas, užas. Zar ti nije dovoljno što Šehić svaku utakmicu napravi barem 2-3 šanse, ali za protivnika?
Ali nema veze, napadamo Europu, Igman iz Konjica, na Grbavici prema sastavu forumaša hahaha .. i trener nam je isto sa foruma, pa sta ima veze ajde, može kod nas sve ..![]()
Šta li bi ti i drug Hulahopka radili u životu da nije ovog foruma?
Jeli vam ovo najveći uspjeh u životu, da kontrirajte svakoj ideji drugih forumaša?
-
- Kontakt:
Ja radim kao i vi .. sve isto, samo je razlika što nikoga ne vrijeđam, a uz to pišem istinu, i činjenice.
Daj Bože da dobijemo večeras, da se podignemo, ali samo da se ne desi “Igman nas zgazio” ..
Dosta ja pomažem klubu, što novcem, što savjetima, koje oni svakodnevno uzimaju, i koriste što i treba. Još da ne banaju kad im napišeš ideje, i još da mi pošalju člansku koju evo čekam 3 mjeseca bilo bi idealno ..

Hocemo se istrest na Igmanu vcs zao mi ih
Na ovom acc nemam život, a s drugog sam ti već odgovorio. Joj mama.
Ovdje sve ima samo nema diskusije. Ako je tebi diskusija, kuhar,honaj,kamatar,.i tako meni nije. Joj mama.
Kad budeš citirao ove sto pišu honaj,kuhar,kamatar i ostale degenezime onda možemo nešto normalno diskutovati. Dok oni na ovoj temi orgijaju godinama s svojim pljuvanjem,vrijedjanjem, što se njima ne bi neko suprotstavio. Malo se sprdati s ovim što su ovdje pustili korijene a dok.utakmice traju oni traže linkove da gledaju i slično. Takvi mazlumi ovdje imaju priliku da vrijeđaju sve redom. A mi nemamo priliku da vrijedjamo njih da su livadasi i branimo ljude koji su pola života uz klub, dok su oni sijeno po livadama vukli.
Boljeg štopera od Kosorića nemamo, kao ni boljeg beka od Šehića. O napadačima ne treba trošiti puno riječi...sanjinlego je napisao/la: ↑02 maj 2023, 13:03Kosoric, Sehic i Hodzic jooooooooooooooooj ..lakilone je napisao/la: ↑02 maj 2023, 11:52----------------Muftić-----------------
Ali nema veze, napadamo Europu, Igman iz Konjica, na Grbavici prema sastavu forumaša hahaha .. i trener nam je isto sa foruma, pa sta ima veze ajde, može kod nas sve ..![]()
HAHHAHAHAHHAH SAVJETIMA, sto bi jedan papak rekao CUDO NEVIDJENO.sanjinlego je napisao/la: ↑02 maj 2023, 13:29Ja radim kao i vi .. sve isto, samo je razlika što nikoga ne vrijeđam, a uz to pišem istinu, i činjenice.
Daj Bože da dobijemo večeras, da se podignemo, ali samo da se ne desi “Igman nas zgazio” ..
Dosta ja pomažem klubu, što novcem, što savjetima, koje oni svakodnevno uzimaju, i koriste što i treba. Još da ne banaju kad im napišeš ideje, i još da mi pošalju člansku koju evo čekam 3 mjeseca bilo bi idealno ..![]()
IGRAJ ZELJO HRABRO BORI SE!
- MocMahale444
Muftić, Hajdarević, Cocalić, Galić, Drina, Štilić, Šehić, Krpić, Mekić, Santos, Amoah.
Na klupi su:
Bender, Kosorić, Haračić, Bekrić, Gasal, Drljo, Beganović, Jašarević, Hodžić.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Pablo11 i 61 gost.