Ma uzvracam trolleru istom mjerom. Ne znaju ljudi diskutovati.Sky9 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:49IndoMie je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:43Ma sumnjam da bi se Modric vratio u bh.nogomet. Nikad ne reci nikad, ali da se vrati u klub u kojem je procvjetao kao igrac, tesko.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:40
U Blacku si mogao samo piti KAVU !
A jesi čuo ista o Ronaldu i Modriću ? Kad dolaze ?![]()
Dobro, sad mi je jasnije ko nam prenosi "insajderske" informacije...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Normalno, svi se raspišete ovdje kad igra fudbalski klub najvećeg radničko sportskog društva u državiferroviere87 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:02Inače sve bruji kad igra komunističko-sdp prćija s Tušnja![]()

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Zar igramo? Jel to prijateljska u Butmiru?
-
- Kontakt:
Ogromna si Slobodosenjak075 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:04Normalno, svi se raspišete ovdje kad igra fudbalski klub najvećeg radničko sportskog društva u državiferroviere87 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:02Inače sve bruji kad igra komunističko-sdp prćija s Tušnja![]()
![]()

-
- Kontakt:
Lesinari juce isto neka eskurzija 

-
- Kontakt:
Nisam rekao najveći udbaški klub u BiH, nego samo najveći

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Najveći po čemu? Po dugovanjima?ferroviere87 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:06Nisam rekao najveći udbaški klub u BiH, nego samo najveći![]()

Dok je Sloboda bila u federalnoj, ja nisam ukupno pogledao tabelu PL onoliko puta koliko ovi zenićani svaki dan napisu postova ovdje. Mislim da iz tih sezona nisam ni znao ko je prvak.
Svakako im sretno protiv Donjeg Rahica i da sto prije dodju u PL. Mozda ih prodju kompleksi do tad.
Svakako im sretno protiv Donjeg Rahica i da sto prije dodju u PL. Mozda ih prodju kompleksi do tad.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Eto vidiš kako znaš.ferroviere87 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:05Ogromna si Slobodosenjak075 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:04Normalno, svi se raspišete ovdje kad igra fudbalski klub najvećeg radničko sportskog društva u državiferroviere87 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:02
Inače sve bruji kad igra komunističko-sdp prćija s Tušnja![]()
![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
FKSDoGroba je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:08Najveći po čemu? Po dugovanjima?ferroviere87 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:06Nisam rekao najveći udbaški klub u BiH, nego samo najveći![]()
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Uživajte u PL dok još možete, onda slijedi najgora liga na svijetuMadal je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:32Dok je Sloboda bila u federalnoj, ja nisam ukupno pogledao tabelu PL onoliko puta koliko ovi zenićani svaki dan napisu postova ovdje. Mislim da iz tih sezona nisam ni znao ko je prvak.

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Bukvalno.Madal je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:32Dok je Sloboda bila u federalnoj, ja nisam ukupno pogledao tabelu PL onoliko puta koliko ovi zenićani svaki dan napisu postova ovdje. Mislim da iz tih sezona nisam ni znao ko je prvak.
PL sam pratio tad, kao što sad pratim Federalnu. Nikako.
Jedino priznajem da sam znao pogledati neku tekmu Čelika zbog naših Mešanovića i Gojkovića...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
FKSDoGroba je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:08Najveći po čemu? Po dugovanjima?ferroviere87 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:06Nisam rekao najveći udbaški klub u BiH, nego samo najveći![]()
![]()

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Druze i ti i ovi umobolnici ste bolesni u glavu, udjem da vidim imal sta za tekmu vcrs, sastavi, gdje je prenos i sl vi se izdrkavate ovdje ko djeca neka, a vjerovatno i jesteConvicts je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:45Uživajte u PL dok još možete, onda slijedi najgora liga na svijetuMadal je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:32Dok je Sloboda bila u federalnoj, ja nisam ukupno pogledao tabelu PL onoliko puta koliko ovi zenićani svaki dan napisu postova ovdje. Mislim da iz tih sezona nisam ni znao ko je prvak.
Svakako im sretno protiv Donjeg Rahica i da sto prije dodju u PL. Mozda ih prodju kompleksi do tad.![]()
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Samo kažemMadal je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:47Druze i ti i ovi umobolnici ste bolesni u glavu, udjem da vidim imal sta za tekmu vcrs, sastavi, gdje je prenos i sl vi se izdrkavate ovdje ko djeca neka, a vjerovatno i jesteConvicts je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:45Uživajte u PL dok još možete, onda slijedi najgora liga na svijetuMadal je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:32Dok je Sloboda bila u federalnoj, ja nisam ukupno pogledao tabelu PL onoliko puta koliko ovi zenićani svaki dan napisu postova ovdje. Mislim da iz tih sezona nisam ni znao ko je prvak.
Svakako im sretno protiv Donjeg Rahica i da sto prije dodju u PL. Mozda ih prodju kompleksi do tad.![]()

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
molim da se odstrane černobilci
otvorite im temu pa nek ćaskaju sa navijačima iz vitkovića
otvorite im temu pa nek ćaskaju sa navijačima iz vitkovića
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Pa reci sta fali, valjda ti drago sto si dovoljno inteligentan da pricas pa da nam se pohvalis. Evo ja ti cestitam.
A i federalna i kantonalna je za ljude, ove sezone da moze kako ispast 6 klubova to bi bilo najpostenije ali jbg samo 2 ispadaju. Ko god od nas opstane s dna tabele je poraz fudbala. A aBd da se PL napuni sa najvecim klubovima koji ce biti stabilni tu a ne kraj s krajem da nas pola sastavlja.
A i federalna i kantonalna je za ljude, ove sezone da moze kako ispast 6 klubova to bi bilo najpostenije ali jbg samo 2 ispadaju. Ko god od nas opstane s dna tabele je poraz fudbala. A aBd da se PL napuni sa najvecim klubovima koji ce biti stabilni tu a ne kraj s krajem da nas pola sastavlja.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 02 maj 2023, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Giuseppe1, NeSamSafetee i 18 gostiju.