Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Goalgetter » 22 feb 2011, 14:43

Opet sjednica zakazana u 5 do 12, 29. marta, 2 dana prije isteka FIFA-nog roka.
Ne ocekujem bas nekakvo rijesenje, jer teskoo da se u roku od par sata ovi debili dogovore.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 23 feb 2011, 00:16

Goalgetter je napisao/la:Opet sjednica zakazana u 5 do 12, 29. marta, 2 dana prije isteka FIFA-nog roka.
Ne ocekujem bas nekakvo rijesenje, jer teskoo da se u roku od par sata ovi debili dogovore.
Pa normalno da se nece dogovoriti nista.Oni su isti ko i mi!
Ko sto se mi nismo u stanju dogovoriti da protestujemo tako i oni nisu u stanju da donesu neku odluku.I ne krivim ih..

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 23 feb 2011, 13:59

delija je napisao/la: Goalgetter je napisao/la:Opet sjednica zakazana u 5 do 12, 29. marta, 2 dana prije isteka FIFA-nog roka.

Pa normalno da se nece dogovoriti nista.Oni su isti ko i mi!
Ko sto se mi nismo u stanju dogovoriti da protestujemo tako i oni nisu u stanju da donesu neku odluku.I ne krivim ih..
Sramota savez a to je nista novo.
Upravo si! Mi smo letargican, mazohisticki, blesav, primitivan narod... ;) isto ko nasi autoriteti! Samo sto od ti niko ne gladuje i boli i kitice... ;)

Tunis, Egipat, Libija, Italia, Kina, Bahrein, Sirija,......???

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 23 feb 2011, 20:20

Evo sta kaze Rodoljub Petkovic:(majka ne rodila nikad slicnog)

- Učinit ćemo sve da izbjegnemo imenovanje jednog predsjednika. Kad može Olimpijski komitet funkcionisati sa tri predsjednika, zašto ne bi i mi mogli?

Sto automatski znaci suspenzija.
RIP SALE VILENJAK

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 feb 2011, 20:22

Goalgetter je napisao/la:Opet sjednica zakazana u 5 do 12, 29. marta, 2 dana prije isteka FIFA-nog roka.
Sta god da se kaze ili pokusa dogovorit ovi iz RS ce odbit, kraj price.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 25 feb 2011, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2011, 20:29

Hrvatska nema entiteta ali opet imaju dva predsjednika.
Ako se suspenduju oni i mi cemo.
Iako u UEFI ,FIFI i tim kurcicima rekose da nema govora od tome.
Ebiga Hrvatskoj je glavni takmac Grcka u grupi,kod nas Platinijeva Francuska.Mozda samo slucajnost. :roll:
Petkovic je klonirani traktorista sto se tice fudbala i sporta uopste na nasim prostorima.To barem nije tesko uociti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 23 feb 2011, 22:53

braco bosnjaci nedajmo bosnu srbima...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 feb 2011, 22:26

Ovi is saveza RS ce nas glave kostati ...

" I sami klubovi iz Republike Srpske, koji igraju u Premijer ligi pismenim putem su se izjasnili protiv ukidanja Predsjedništva. Sve ovo jasno ukazuje da će Skupštine FS RS u subotu odbiti izmjene koje predviđaju ukidanje statuta. "
:roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 28 feb 2011, 22:36

Ma neka nas suspenduju, neće ni Borac onda moći nastupati. Mada to ne vodi ničemu, ali kad su tako zadrti, neka i oni osjete izolaciju. Opet iza svega toga stoji antibosanska politika, daj da paralizujemo sport u BiH.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 feb 2011, 22:40

Nista, metak u celo i gotovo.

Vidjet cemo sta ce bit ako nas suspenduju. Bit ce onda 3 mjeseca do sljedece tekme skoro. Ne vidim sto ne mozemo bagru izbacit iz saveza. Ko hoce da se udruzi, bujrum, ko nece neka odyebe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 28 feb 2011, 22:41

Upravo su ovi iz "RS", hoce tako i ostace tako. Pa neka jednom vise ovo sve ide u pi ma !!! :twisted:

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 28 feb 2011, 22:46

No sikiriki,ta ce nasi klubovi u evropi ta samo se sramotimo,jel se bolje "krkati" međusobno ,evropa je za nas nedostizna,Zelji evropa ne treba ionako je zaradio od Dzeke za iduce dvije godine! :lol:
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 01 mar 2011, 11:45

Meni ne smeta ukidanje troclanog predsjednistva.Ali naravno da se na celo postavi,strucnjak koji je citav zivot povezan sa sportom,fudbalom,koji razumije probleme,i koji ce sve dati da ih rijesi.Koji ce postovati pravila,i koji nece imati miljenike,koji nece imati dvostruke arsine,kojem ce svi klubovi u Premijer Ligi BiH biti jednaki.Jednostavno,covjek koji ce od ovog cirkusa,napraviti normalnu ligu.

Ne zanima me da li je Srbin,Hrvat ili Bosnjak,neka bude 5 godina za redom Bosnjak,ali ako ce raditi dobar posao,i voditi fudbal naprijed prema svjetlu.

Tacno nekad dodje da se sve navijacke grupe u ovoj zemlji udruze,bez obzira na nacionalnost,vjeru i ostalo,i upadnu u onaj savez i tako izdegenece sve one kriminalcice i guzonjice,da im nikad vise ne padne na pamet da guraju nos u fudbal.

Ja sam iz RS,da ne bude zabune.Nismo bas svi tako zadrti kao sto kazete,i vjerujte da vecinu boli briga koliko ce biti predsjednika.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 01 mar 2011, 12:09

Cartman je napisao/la:Nista, metak u celo i gotovo.

Vidjet cemo sta ce bit ako nas suspenduju. Bit ce onda 3 mjeseca do sljedece tekme skoro. Ne vidim sto ne mozemo bagru izbacit iz saveza. Ko hoce da se udruzi, bujrum, ko nece neka odyebe.
E baš je više došlo do toga.Neka budu dva za svaki slučaj :twisted: :evil: Kada nema razuma ,šta preostaje mamu li im nihovu.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 01 mar 2011, 12:23

ovo je zaista nevjerovatno sta banda u savezu radi pored legendi bh.nogometa mi u savezu imamo ljude koji ne znaju koliko igraca igra ne jednoj utakmici i ljude kojima su licni interesi bitniji od reprezentacije tome neko treba stati na kraj...pretjerali su svaku mogucu mjeru i najbolje rijesenje je osnivanje paralelnog saveza sa bh.legendama na celu saveza kojeg bi i fifa i uefa priznali u to sam siguran...
j*b*m im mater (oprosite na izrazavanju)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 mar 2011, 12:50

jubitubi je napisao/la:Meni ne smeta ukidanje troclanog predsjednistva.Ali naravno da se na celo postavi,strucnjak koji je citav zivot povezan sa sportom,fudbalom,koji razumije probleme,i koji ce sve dati da ih rijesi.Koji ce postovati pravila,i koji nece imati miljenike,koji nece imati dvostruke arsine,kojem ce svi klubovi u Premijer Ligi BiH biti jednaki.Jednostavno,covjek koji ce od ovog cirkusa,napraviti normalnu ligu.

Ne zanima me da li je Srbin,Hrvat ili Bosnjak,neka bude 5 godina za redom Bosnjak,ali ako ce raditi dobar posao,i voditi fudbal naprijed prema svjetlu.

Tacno nekad dodje da se sve navijacke grupe u ovoj zemlji udruze,bez obzira na nacionalnost,vjeru i ostalo,i upadnu u onaj savez i tako izdegenece sve one kriminalcice i guzonjice,da im nikad vise ne padne na pamet da guraju nos u fudbal.

Ja sam iz RS,da ne bude zabune.Nismo bas svi tako zadrti kao sto kazete,i vjerujte da vecinu boli briga koliko ce biti predsjednika.
Svaka cast za post. Stvar je u tome, da u ovom slucaju vecina ljudi tako misli. Ali ta vecina ima problem sa tim udruzavanjem i zato je vuce za nos ko hoce. Meni je licno totalno svejedno ko ce na celo predsjednika, ako je strucnjak i castna osoba.

Ali realnost je, da se preko ovoga saveza politika, kriminal i drugi interesi obrcu sa strane ljudi koji veze sa sportom nemaju. Vjerovatno sebi misle kad mogu politicari u BiH prodavati istu foru godinama, dok sve drugo propada, mogu i ovi u savezu. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 01 mar 2011, 18:49

Ono sto meni nije jasno,zasto se digla tolika frka oko tog ukidanja troclanog predsjednistva?Moje misljenje je da i UEFA i FIFA,da prostite,malo kake.Ako je savez ovakav kakav jeste,mogao funkcionisati uspjesno sve ove godine,ne vidim razlog da ga sad tu mjenjaju na silu,i da prijete i svasta nesta.No medjutim,ajde sad da ne ulazimo u duboke diskusije,tako je kako je,trazi se postavljanje samo jednog predsjednika na celo,ali ne razumijem sta su se ovi nasi iz FSRS sad tu kao nesto digli,kao stite nesto nase interese,pa sta i da bude jedan predsjednik?!Pa sunce mu,nece on biti diktator,nece biti Hitler,da kako kaze tako bude.On ce biti obicna ikebana,koja ce igrati kako upravni odbor,skupstina,kako li se to vec zove,svira.Predsjednik ce imati najmanje ovlasti,sto je najsmjesnije.A toliko se frka digla.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 mar 2011, 18:58

jubitubi je napisao/la:Ono sto meni nije jasno,zasto se digla tolika frka oko tog ukidanja troclanog predsjednistva?Moje misljenje je da i UEFA i FIFA,da prostite,malo kake.Ako je savez ovakav kakav jeste,mogao funkcionisati uspjesno sve ove godine,ne vidim razlog da ga sad tu mjenjaju na silu,i da prijete i svasta nesta.No medjutim,ajde sad da ne ulazimo u duboke diskusije,tako je kako je,trazi se postavljanje samo jednog predsjednika na celo,ali ne razumijem sta su se ovi nasi iz FSRS sad tu kao nesto digli,kao stite nesto nase interese,pa sta i da bude jedan predsjednik?!Pa sunce mu,nece on biti diktator,nece biti Hitler,da kako kaze tako bude.On ce biti obicna ikebana,koja ce igrati kako upravni odbor,skupstina,kako li se to vec zove,svira.Predsjednik ce imati najmanje ovlasti,sto je najsmjesnije.A toliko se frka digla.
Potpis.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 01 mar 2011, 19:08

jubitubi vidim da su tvoji motivi sportski medzutim motivi dodikovih ljudi u bh savezu su iskljucivo politicki radi se o pokusaju unistavanja svega sto imalo lici na to da bih ovakva kakva je funkcionise..to je dodiku jos nista drugo do korak naprijed ka nezavisnosti rs i ovi vasi u savezu samo rade ono sto im dodik naredi..pogledaj samo koga poredlazu za selektore omladinskih repki(tulic i nikic)...haloooo pa dok su oni bili na kormilu nas je pobjedzivao luxemburg i malta...hajd da oni predloze nekog strucnog covjeka to ni nebi bio nikakav problem..ali sa predlaganjem ove dvojice krkana samo potvrdzuju ovo sto sam u uvodu ovog posta napisao...motivi muslimanskih(namjerno necu da napisem bosnjackih jer oni to nisu) predstavnika u savezu je punjenje vlastitog dzepa i samo to...oni za razliku od vasih nemaju ama bas nikakav politicki motiv a o sportskom da ne govorimo...za njih je fudbal misaona imenica i sto je najgore nemozes im nista ma koliko oni nepismeni zvucali na tveu..covjece pogledaj samo koliko se muslimanskih ratnih profitera,kamatara i cega vec ne okuplja oko saveza i na pripremama i tekmama reprezentacije...oni druze nekog u savezu stite a taj neko im placa kamatu i to dobru...o kome govorim nije tesko zakljuciti,,,

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 mar 2011, 17:07

Citam zabava u savezu opet pocinje.
Cenim da bi zbog ove novonastale situacije oko Usanovica i Kuresa,Uefa mogla malo po dzepu da ih opali. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem, Iceplayer, Muumii i 33 gosta.