FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
23%
2. Borbu za Evropu
81
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 163

Hulahopka

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hulahopka » 02 maj 2023, 23:19

perodeformero je napisao/la:
02 maj 2023, 23:15
Hulahopka je napisao/la:
02 maj 2023, 23:00
Cocalic je dečko za primjer, a samo osoba koja pojma nema o našim igracima ne bi trebala iznositi misljenje. Trener koji je bio na mater kaže da je opravdano, a ti koji si u krevetu imaš nešto da prigovoris Cocalicu. Presmijesno.
Rezultat je više nebitan. Nas je sudija iskasapio. To su činjenice. Samo mi navijaci nemamo muda..ovo što je po internetu, to ne ide na utakmice nego.iz kreveta piše,lijepo toplo, ne treba nam to. Čuj, ne treba nam to. :plac: treba da ne izadje s zapada,seljacina iz zenice klasična.
Ono nabadanje moze biti opravdano samo u Cevljanovicima, sudija je bio odlican, pa covjek je 4 minute produzio nakon isteka sud. vremena
Ocigledno da nisi gledao utakmicu. Vjerovatno ti je stopao strim. Aktivne igre u 2.pol od 54 min, bilo 13min. Svaki napad nam je prekinuo. Ofsajde koji s glave nisu bili. Faulovi na šesnaest, ništa nam nije svirao. Al sljedeći put nadji bolji stream.

Napadac
Kontakt:

Post Postao/la Napadac » 02 maj 2023, 23:20

Gledam Zelju preko 30 god nikad se u zivotu nisam jadnije osjecao.
Basicu ako ti je ovo dobro spakuj se odmah i mars s Grbavice.
Napadaci Krpic & com treba li ikakav komentar
Cocalicu cilj je dati vise golova a ne padati kao da imas epilepsiju bilo je bas smjesno
Sudije znamo da tu vec godinama prolazimo kao bisi oi trnju i pritisak na iste je bezpotreban.
Vodzi s Juga gospodine neznam ko te tu postavio kad se lomi rezultat idu zivlje pjesme a ne ilahije i kaside.
Kad rezultat nije dobar onda zovnes curice u plavim dresovima da ih skini veci od Krpica & com su primali samare a ne da preko megafona pravis ostale bidalom da je bilo dobro.
Da li si covjece uopste GLEDAO UTAKMICU

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 02 maj 2023, 23:21

:sick: :sick: :sick:
slika
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Zaxon
Kontakt:

Post Postao/la Zaxon » 02 maj 2023, 23:22

Istina me boli. Činjenice bole, Bole sviju nas. A činjenice su sljedeće:
Amaterska uprava (koja je sem što uništava klub, uništila i teren), amaterski treneri, amaterski igrači. Uništili su i omladinski pogon. Neka nam je Bog dragi na pomoći.
Samo Željo!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 maj 2023, 23:24

Sto se mene tice i ovaj Basic moze ****,1% napretka nema u bilo cemu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 02 maj 2023, 23:25

Ono sto je tesko ne primjetit zadnjih X utakmica na Grbavici...psujemo sudijama i igramo za goli qrac...

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 02 maj 2023, 23:26

Napadac je napisao/la:
02 maj 2023, 23:20
Gledam Zelju preko 30 god nikad se u zivotu nisam jadnije osjecao.
Basicu ako ti je ovo dobro spakuj se odmah i mars s Grbavice.
Napadaci Krpic & com treba li ikakav komentar
Cocalicu cilj je dati vise golova a ne padati kao da imas epilepsiju bilo je bas smjesno
Sudije znamo da tu vec godinama prolazimo kao bisi oi trnju i pritisak na iste je bezpotreban.
Vodzi s Juga gospodine neznam ko te tu postavio kad se lomi rezultat idu zivlje pjesme a ne ilahije i kaside.
Kad rezultat nije dobar onda zovnes curice u plavim dresovima da ih skini veci od Krpica & com su primali samare a ne da preko megafona pravis ostale bidalom da je bilo dobro.
Da li si covjece uopste GLEDAO UTAKMICU

1000% tacno za Manijake, podsjeca me na period sa Amarom kad smo kiksali zaredom par utakmica a oni samo sutili. Ne mogu da vjerujem da se sve ovo tolerise ovako. Jos na kraju utakmice pjevali saveze stidi se, nigdje veze sa vezom. Nije nam savez kriv sto niko gola ne zna zabiti, vec igraci koji nose ime grupe na dresu a toliko puta su ga obrukali :tokralju: :tokralju:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 maj 2023, 23:26

Trebalo je ostaviti Hareta do kraja sezone ili mozda bolje ipak Edisa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 02 maj 2023, 23:28

Ocigledno da nisi gledao utakmicu. Vjerovatno ti je stopao strim. Aktivne igre u 2.pol od 54 min, bilo 13min. Svaki napad nam je prekinuo. Ofsajde koji s glave nisu bili. Faulovi na šesnaest, ništa nam nije svirao. Al sljedeći put nadji bolji stream.
Ne brukaj se zivota ti

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 02 maj 2023, 23:31

Jos 4 finala

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 02 maj 2023, 23:33

Ali kakav faul ne svira nad Jašarevićem negdje oko 75 minute..pa ja ono u životu vidio nisam.
Pokupi ga frajer s leđa u izglednoj poziciji da fino nanišani i centrira..

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 02 maj 2023, 23:37

ma nek ide sve u pi*ku materinu vise
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 maj 2023, 23:41

let3 je napisao/la:
02 maj 2023, 23:15
Ogromni kiksevi protiv Leotara,Tuzle i Igmana :thumbdown: jednostavno nedopustivo.
Cocalić na kraju glumi nekog kabadahiju, zalijeće se nešto, bolje bi mu bilo da pogleda koliko loše je odigrao utakmicu. Zapravo, loš zadnjih 5 utakmica.
Iskreno, čudim se koliko manijaci tolerišu one manekene na terenu, iz kola u kolo. Daju maksimalnu podršku, finansijski i svaku moguću, guraju klub već tri godine rukama i nogama, a igrači na terenu im se zahvale tako što odigraju ko zadnji jadovi...bez lidera, bez karaktera, bez borbe, ljigavci obični :thumbdown:
Ma šta ćeš im brate, možeš ih udarati svaki dan al' od toga neće postati bolji. Da se to tako radi bio bi to onda standard i u najboljim evropskim klubovima, al' nema od toga ništa, to su samo potezi iz revolta i nemoći.

Okej, kontam ja da ti možda misliš da ih treba malo ukoriti, očitati im bukvicu al' i sam znaš da ni to ne pomaže. Ne može jednostavno, ja, ti, ili bilo koji navijač Želje ne može od njih napraviti bolje igrače šta god da uradi.

Sa druge strane, ja ću opet ponoviti nešto što sam rekao i poslije prve tekme Kupa u Mostaru (dok je još Edis bio na klupi), ja ne vidim da se igrači ne trude, da ne žele ili nešto slično.

Jednostavno nemaju kvalitet, nemaju vica u igri, pa na kraju krajeva pojedincima fali i fudbalske inteligencije (da ne kažem inteligencije generalno).

Doveo si i drugog trenera koji teži ka nekoj drugačijoj filozofiji fudbala u odnosu na prošlog trenera, ali ni to ništa nije promijenilo. Nije promijenilo u konačnici, na to mislim.

Sad što mi možda u nekom periodu meča igramo bolje i smislenije ili makar težimo ka tome, za razliku od igre pod Edisom, ne mijenja ništa jer krajni rezultat je isti kao i kod Edisa, statistički gledano vjerovatno i gori.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 02 maj 2023, 23:45

Bašić je jedan mlad i suvremen trener. Ima znanje u malome prstu, samo ga ne umije iskoristit. Ima viziju na treningu ali je ne zna pretočiti u taktiku na utakmici.
Fudbal je takav, nekada dobiješ a nekad izgubiš
Nekad malo više.
Ovdje svi očekuju uspjeh preko noći, a {niko nema strpljenja ni za šta.
Zar je toliki problem istrpiti lika nekoliko sezona pa da se nekad opet uključimo u borbu za Evropu.
Puna podrška stručnom štabu i mladom stručnjaku.

;

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 maj 2023, 23:46

Raonffa je napisao/la:
02 maj 2023, 23:41
Ma šta ćeš im brate, možeš ih udarati svaki dan al' od toga neće postati bolji. Da se to tako radi bio bi to onda standard i u najboljim evropskim klubovima, al' nema od toga ništa, to su samo potezi iz revolta i nemoći.

Okej, kontam ja da ti možda misliš da ih treba malo ukoriti, očitati im bukvicu al' i sam znaš da ni to ne pomaže. Ne može jednostavno, ja, ti, ili bilo koji navijač Želje ne može od njih napraviti bolje igrače šta god da uradi.
Ocitala im se 'bukvica' nakon Tuzle, nazvani su i manekenima. Je li nesto pomoglo? Nije.

Pomoglo bi mozda da oni nece, ali nije ovdje problem u zalaganju. Ja ne mogu jednog nabrojati da 'nece'. Jednostavno ne znaju ili ne mogu zbog godina i slicno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 02 maj 2023, 23:47

ExBlueone je napisao/la:
02 maj 2023, 23:45
Bašić je jedan mlad i suvremen trener. Ima znanje u malome prstu, samo ga ne umije iskoristit. Ima viziju na treningu ali je ne zna pretočiti u taktiku na utakmici.
Nekad malo više.
Zar je toliki problem istrpiti lika nekoliko sezona pa da se nekad opet uključimo u borbu za Evropu.

;
Slažem se brate.
Mislim da nam on može puno dati u dužem vremenskom periodu.

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 02 maj 2023, 23:49

Besparica i nemoc je ovo, ko ne vidi , fakat je lud i budala. Gdje su mu.da u Banja Luci i ovakve izjave? Presmijesno je sto se kuka na sudiju koji je korektno odradio svoj posao, uz par gresaka. Basic je zalutao, nije rang Želje i tacka

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 maj 2023, 23:50

Podrska Basicu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 02 maj 2023, 23:51

Sve u svemu, pravili smo prilike, nismo zabili drugi gol i idemo dalje. Loš niz, bodovi na infuziju.
Santos koliko nam je bodova donio, mislim da ih je još više prosuo svojim promašajima. Večeras 3 odlične prilike, 2x 1 na 1 i jedan volej, loše. Mislim da je ovaj igrač odigrao svoj "vrhunac" kod Edisa.
Krpić, "najbolja" utakmica do sada, napokon se počeo kretati i trčati po terenu.
Hajdarević ubjedljivo najbolji. Odlično čitanje igre, hoće povući loptu, finih proigravanja.
Vedo, bez obzira na primljen gol dobar.
Jašarević, Coca, Drina, uzas.

Vidi se napredak u igri, ekipa je još poljuljana. Bašić nema rezultat, ali volio bih da sa njim krenemo u novu sezonu, bez obzira na Evropu.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 02 maj 2023, 23:52

avalPacidoroP je napisao/la:
02 maj 2023, 23:47
ExBlueone je napisao/la:
02 maj 2023, 23:45
Nekad malo više.

;
Slažem se brate.
Mislim da nam on može puno dati u dužem vremenskom periodu.

Potpisujemm, neka covjeka. Nek radi sta hoce i nek ima svoju viziju. Dvije tri godine minimalno, bolje nego promijenit 6 trenera za tri godine. Ovako s jednim mozes na dugorocno nesto planirat. Sigurno da ce napravit nesto :-D

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987 i 11 gostiju.