Ma jaemil02in je napisao/la: ↑03 maj 2023, 00:07Ko je da je zna se Sarajlije nisu sigurno!!!FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 maj 2023, 00:05Eto ti imaš muda ti si mu zapalio auto ne seri svega ti opraste više sa tom pričom

Ma jaemil02in je napisao/la: ↑03 maj 2023, 00:07Ko je da je zna se Sarajlije nisu sigurno!!!FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 maj 2023, 00:05Eto ti imaš muda ti si mu zapalio auto ne seri svega ti opraste više sa tom pričom
Svima je ove lige preko glave pa se ne zna kud se udara. Iz kola u kolo svjedočimo mešetarenjima i sudijskim morbidnim odlukama i onda se desi nešto ovako. Sabrijino suđenje je večeras bilo, osim par faulova koje je dosudio pred kraj u korist Igmana - korektno. Jednostavno su se kola slomila na nekome ko u ovom trenutku nema nikakve krivice osim te što je sudija u ovoj ligi(što je sasvim dovoljan razlog da ga se izdegeneči - samo ne ovako kao večeras).
Ja da sam Vico naredio bi Zelji da javno upute izvinjenje Sabriji na svim društvenim platformama i licno pisano.
Nemoj se brinuti za Zelju,mi cemo se izvuci uvjek,brini se malo za vas sta cete kad vico ode lako je sad on pere pare sa igracima a dodik daje pare od naroda u klub i tako u krug...da vam nije sudija bili 7 8 maks...upravu je Edis kad je rekao da borac ima zastitu...oke Zeljo sinoc nije iskoristiio sanse ali je bilo par faulova i prekida igre od strane Sabrije.....a znamo kako ste vi uzeli igman bruka i sramota....i ovo traje vec odavno mnoge ekipe se kartonirraju dok je borac zasticen itekako al haj sad vam ribari pa cete ispasti.....sanjam
Brt moi
Da bi gol bio poništen prvo mora biti priznat, s obzirom da sam gledao utakmicu ne sjecam se da su priznali ovaj gol na utakmici..
Nakon izjave od sinoć sam se sjetio ovog posta
To si ti mozda gledao na tv.
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Direktorcic, ELDIABLO20, Hrammm1921, TefalTava i 70 gostiju.