Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
prejak spot.
Nista bez Sinana.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Joj užasa u Beogradu. Momak uletio u osnovnu školu sa pištoljem i krenuo pucati. Osmero djece ubio i čuvara

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sad baš čitam o tome. Osmero djece mrtvo, čuvar ubijen i još 13 djece bilo bez svijesti kada je hitna došla. Pištolj od oca uzeoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:31Joj užasa u Beogradu. Momak uletio u osnovnu školu sa pištoljem i krenuo pucati. Osmero djece ubio i čuvara![]()
![]()
- Marsal
- Kontakt:
Kako je uspio napraviti toliko sranje s pištoljem bokte?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Užas.FoSte95 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:34Sad baš čitam o tome. Osmero djece mrtvo, čuvar ubijen i još 13 djece bilo bez svijesti kada je hitna došla. Pištolj od oca uzeoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:31Joj užasa u Beogradu. Momak uletio u osnovnu školu sa pištoljem i krenuo pucati. Osmero djece ubio i čuvara![]()
![]()
Nažalost, očigledno će i kod nas krenuti veoma brzo ova masovna pucanja ko u Americi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Je.bem ja tu naciju gdje je Južni Vjetar neko umjetničko djelo i Kristijan Golubović osoba za divljenje. Kakav retardiran i poremećen narativ stvaraju sami sebi, pa ne znam hoće li ikad biti svjesni toga. Čast izuzecima. Ko će sada vratiti nevine živote djece roditeljima? Nažalost nismo ni mi ništa daleko od ovog, ali ovoliko zatrovani nismo. Fuj !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa isti smo, svi smo u istim gofnima, nema potrebe da nešto umišljamo da smo bolji kad nismo, radim sa djecom direktno i vidim svaki dan gdje smo i šta smo.Poligon10 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:40Je.bem ja tu naciju gdje je Južni Vjetar neko umjetničko djelo i Kristijan Golubović osoba za divljenje. Kakav retardiran i poremećen narativ stvaraju sami sebi, pa ne znam hoće li ikad biti svjesni toga. Čast izuzecima. Ko će sada vratiti nevine živote djece roditeljima? Nažalost nismo ni mi ništa daleko od ovog, ali ovoliko zatrovani nismo. Fuj !
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Pa dobro sta je onda uzrok u SAD-u ovakvih slučajeva?Poligon10 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:40Je.bem ja tu naciju gdje je Južni Vjetar neko umjetničko djelo i Kristijan Golubović osoba za divljenje. Kakav retardiran i poremećen narativ stvaraju sami sebi, pa ne znam hoće li ikad biti svjesni toga. Čast izuzecima. Ko će sada vratiti nevine živote djece roditeljima? Nažalost nismo ni mi ništa daleko od ovog, ali ovoliko zatrovani nismo. Fuj !
TikTok, Kristijan Golubovic, Zadruga, Juzni Vetar itd.
Djevojke u sve ranijim godinama postaju raveku, momci pucaju po skolama i ubijaju neduzne. Najzatucanija nacija na planeti.
Djevojke u sve ranijim godinama postaju raveku, momci pucaju po skolama i ubijaju neduzne. Najzatucanija nacija na planeti.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Krivi su roditelji, djeca od 12-13god svakako ne bi trebali gledati takav sadrzaj.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ne koristite ovo za nacionalne porive, to je isto kao kad savakog pripadnika islamske vjeroispovjesti poistevjećuju sa onim vehabijom sto je ubio one momke.
Momak sve petice imao, miran u tih momak bio a okidač bila jedinica iz istorije a evo podgleda i nastavnica istorije koju je ranio
-
- Kontakt:
Nije tu okidac jedinica iz historije. To je samo jedan od "okidaca". Moguce da je bio neki nasilnik u razredu, moguce da ima problema kod kuce. Sve to se nakupi i ovako se desi. Roditelji su najvise krivi kao i svi nasi roditelji, prije bi istukli dijete nego ga odveli psihologu jer to ne daj boze ko da cuje.
Ovo je nesto najstrasnije sto se desilo na nasim prostorima u zadnjih 20 godina i kulminacija kompletne kulture nasilja koja se njeguje preko TV-a i interneta. Doslo je do toga da su danas mafijasi i ubice lokalni heroiji i redovno dobijaju prostor u javnosti.
-
- Kontakt:
Meni se čini da se ovaj vise ugledao na americki psihopate. Miran, tih i povučem koji je zbog sitnice pukao.Epidaurus je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:54Ovo je nesto najstrasnije sto se desilo na nasim prostorima u zadnjih 20 godina i kulminacija kompletne kulture nasilja koja se njeguje preko TV-a i interneta. Doslo je do toga da su danas mafijasi i ubice lokalni heroiji i redovno dobijaju prostor u javnosti.
- bavariapivo
- Kontakt: