Prošle godine ono na Cetinju, sada ovo znači bože sačuvajEpidaurus je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:54Ovo je nesto najstrasnije sto se desilo na nasim prostorima u zadnjih 20 godina i kulminacija kompletne kulture nasilja koja se njeguje preko TV-a i interneta. Doslo je do toga da su danas mafijasi i ubice lokalni heroiji i redovno dobijaju prostor u javnosti.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
-
- Kontakt:
Na Cetinju je od deset mrtvih, bilo troje djece?
Da ona čitava porodica što je pobijena, žena i dvoje djece
Prosvjeta ce se morati osposobljavati za upotrebu oruzja, odmah nakon polaganja strucnog.
Crno trziste je neukrotljivo. Vec danas npr. u HNK dok pijes kafu, okrenes broj, za satak vremena mozes zbaviti malo koristen Glock 43 9mm za nekih 800 KM, sitan, neprimjetan, a sarzer 6 metaka.
Mozda ce djelovati grubo, ali treba biti obucen i spreman na odbranu, koja je naravno srazmjerna napadu, sto je uokvirno u Krivicnom zakonu.
To sto je kod Amera svakodenvnica za kljucni uzrok ima prekomjernu upotrebu droge.
Tuzno je gledati ovakve slike a jos tuznije kad vidis da stradaju djeca.
Crno trziste je neukrotljivo. Vec danas npr. u HNK dok pijes kafu, okrenes broj, za satak vremena mozes zbaviti malo koristen Glock 43 9mm za nekih 800 KM, sitan, neprimjetan, a sarzer 6 metaka.
Mozda ce djelovati grubo, ali treba biti obucen i spreman na odbranu, koja je naravno srazmjerna napadu, sto je uokvirno u Krivicnom zakonu.
To sto je kod Amera svakodenvnica za kljucni uzrok ima prekomjernu upotrebu droge.
Tuzno je gledati ovakve slike a jos tuznije kad vidis da stradaju djeca.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 03 maj 2023, 11:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Yebo majku ovi srbijanski portali prenijeli da jenismero djece mrtvo sad ispade da nisu mrtvi već teško ranjeni
Samo sto se ti u Americi ili ubiju ili zaglave dozivotnu, a ovaj ce dobiti po par godina maloljetnickog i par godina pravog zatvora.. Ako ga uopste mogu krivicno goniti?BIHpatriota je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:57Meni se čini da se ovaj vise ugledao na americki psihopate. Miran, tih i povučem koji je zbog sitnice pukao.Epidaurus je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:54Ovo je nesto najstrasnije sto se desilo na nasim prostorima u zadnjih 20 godina i kulminacija kompletne kulture nasilja koja se njeguje preko TV-a i interneta. Doslo je do toga da su danas mafijasi i ubice lokalni heroiji i redovno dobijaju prostor u javnosti.
Neko ko je u stanju to uraditi ne zasluzuje zivjeti. Ako ti se ubija, ubij sebe, a ne neduzne vrsnjake kojima je do zivota.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja gledam i dalje isto piše?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ima manje od 14 godina (tj nepunih 14) i zakonski ga se ne moze krivicno goniti.dscile je napisao/la: ↑03 maj 2023, 11:12Samo sto se ti u Americi ili ubiju ili zaglave dozivotnu, a ovaj ce dobiti po par godina maloljetnickog i par godina pravog zatvora.. Ako ga uopste mogu krivicno goniti?BIHpatriota je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:57Meni se čini da se ovaj vise ugledao na americki psihopate. Miran, tih i povučem koji je zbog sitnice pukao.Epidaurus je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:54Ovo je nesto najstrasnije sto se desilo na nasim prostorima u zadnjih 20 godina i kulminacija kompletne kulture nasilja koja se njeguje preko TV-a i interneta. Doslo je do toga da su danas mafijasi i ubice lokalni heroiji i redovno dobijaju prostor u javnosti.
Neko ko je u stanju to uraditi ne zasluzuje zivjeti. Ako ti se ubija, ubij sebe, a ne neduzne vrsnjake kojima je do zivota.
Na orvoj tv u jutarnjem govore da su teško ranjeni a da su samo čuvar i profesorica podlegli
-
- Kontakt:
Dobro, koliko je ubio djece?
Ne zna se, sad se bombarduje informacijama sa svih strana
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni ovako piše
Policija je iz osnovne škole odvela Kostu Kecmanovića (14) koji je jutros oko 8 sati iz očevog pištolja ubio najmanje osmoro dece, čuvara i teško ranio nastavnicu istorije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
I dalje nemogu da shvatim kako je jedno mirno dijete od 14 godina, uspio sa jednim pistoljem toliko ljudi da pogodi. Nema šanse da mu je prvi put da rukuje sa oruzijem.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jbt, odes na posao, ili u skolsku klupu, i balavi majmun te ubije. Mozes zamislit sok kad se njihovim porodicama javi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Upravo to krenuh napisati, morao je prije (u prošlosti) sigurno pucati i to nekoliko puta, ako je istina informacija o 8 ubijenih i 15 ranjenih.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Problem je sto teske psihopate mogu dugo da ne pokazuju nikakve znake, naprotiv čine se kao najuzorniji ljudi u nekom drustvu. Vrlo je teško takve prepoznati kao potencijalne ludake.
Samo da se i od ovog ne napravi kult i mit ko od one dvojice debila iz Columbinea.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Ne moraš bit paihopata da ovo uradiš, dovoljno je samo da dugo trpiš nasilje i šta ne i onda kad pukneš gotovo je.BIHpatriota je napisao/la: ↑03 maj 2023, 11:27Problem je sto teske psihopate mogu dugo da ne pokazuju nikakve znake, naprotiv čine se kao najuzorniji ljudi u nekom drustvu. Vrlo je teško takve prepoznati kao potencijalne ludake.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Policajci su mu rekli da spusti oružje i stavi ruke na glavu i da legne na pod. On je bez opiranja poslušao njihove naredbe.
On je prilikom hapšenja izustio samo jednu rečenicu:
- Pucao sam zato što sam psihopata - rekao je on.
On je prilikom hapšenja izustio samo jednu rečenicu:
- Pucao sam zato što sam psihopata - rekao je on.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Strašno i za pomisliti koliko je života jutros uništeno. Posljedice ovoga će biti neizmjerne za bilo koga ko je na bilo koji način povezan sa ovim slučajem.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.