NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 05 maj 2023, 23:17

AllGunsBlazing je napisao/la:
05 maj 2023, 23:11
Zivi bili pa vidjeli. 240 miliona maraka dobiti zadnje dvije godine, ali je ove godine "kriza".

Poucen dosadasnjim iskustvom, dobiti 50000 od takvog mentalnog sklopa je premija. Znate li koliko se klub namucio za 10000 u jaknama?
Zato u prijedoru nema krize, nema u poljskoj, moze se i milionce za mital park izvalit :urnebes:

Bas sad kad ce se deblokirati racun kriza :urnebes:

Moze sw biti i generalni sponzor olimpijade u parizu 2024 u jeku najvece krize :urnebes:

Polako dizati pritisak na njih, tada sa jaknama je drugo vrijeme i daleko daleko losija pozicija kluba bila.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 maj 2023, 23:22

Pa da, to je bas ta prica. Krize nema u drugim jedinicama, ali ima u Zenici.

Drugo, pozicija kluba je bila drugacija, ali je i tu bilo milion prepreka od famoznih prijetnji do ispunjavanja kojekakvih uslova.

Ne razumijete taj mentalni sklop. 1700 radnika marke nije dobilo stimulacije, ostali jesu. Taj sklop gleda ustediti gdje god moze i izbjeci placanje koliko god moze.
Celik!3,2,2.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 05 maj 2023, 23:27

Zato im tih 1700 sprema kolektivnu tuzbu i nece im biti prvi put da izgube parnicu.

Nece, ne zele, ne mogu ? Napraviti masovne proteste uz najavu jedne gradjanske tuzbe za dvije decenije trovanja.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 maj 2023, 23:30

AllGunsBlazing je napisao/la:
05 maj 2023, 23:22
Pa da, to je bas ta prica. Krize nema u drugim jedinicama, ali ima u Zenici.

Drugo, pozicija kluba je bila drugacija, ali je i tu bilo milion prepreka od famoznih prijetnji do ispunjavanja kojekakvih uslova.

Ne razumijete taj mentalni sklop. 1700 radnika marke nije dobilo stimulacije, ostali jesu. Taj sklop gleda ustediti gdje god moze i izbjeci placanje koliko god moze.
Zato u Prijedoru "lahke" ruke, samo zagrabe koliko treba. Ima pencilin za ove kvazi regionalne menadzere, negativna kampanja i pritisak lokalne zajednice. Jako se potcjenjuju mediji i pritisak. Grad je "popustio" a i ovom se moze jako dobra kampanja spakovati.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 maj 2023, 23:32

chily-rz je napisao/la:
05 maj 2023, 23:27
Zato im tih 1700 sprema kolektivnu tuzbu i nece im biti prvi put da izgube parnicu.

Nece, ne zele, ne mogu ? Napraviti masovne proteste uz najavu jedne gradjanske tuzbe za dvije decenije trovanja.
:thumbup:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 maj 2023, 23:35

U Prijedoru AM ima 51% vlasnistva. U Zenici 92%. Koliko sam upoznat, u Prijedoru su ih preveslali da potpisu neki ugovor po kojem moraju biti sponzori prilikom preuzimanja rudnika.

Ja iskreno ni marke ne ocekujem. Volio bih da bude milion godisnje, ali treba biti realan pa znati s kim poslujes.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 maj 2023, 23:38

I ove druge dvije Almy 5M i Union 4M profita. Halo ljudine, nema reklame na Bilinom, pisate po simbolu grada u kojem ostvarujete milionske promete i profite :!: I to sve radi nekog sitnisa za vas od 20k KM godisnje :puke:

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 05 maj 2023, 23:39

Polako ljudi De da mi odbloiramo racun pa će i Mitall doci na red kad smo ostale pritisli i na kraju dobili sto smo htjeli i njih ćemo,pa onda idu i lijepe vijesti i za fanshop 😉

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 05 maj 2023, 23:46

Samo na kosti im leci i ne zadovoljavat se sicom. Imati ovakvu firmu u gradu i da ne bude sponzor, pa to u nju delhi nek ide pricat, ovdje im ne treba dopustiti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 06 maj 2023, 06:59

U kolko je danas utakmica? Valjalo bi da je u pola pet ili iza..

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 06 maj 2023, 07:33

FliX je napisao/la:
06 maj 2023, 06:59
17:00h
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 06 maj 2023, 08:41

Kad se račun odblokira ne zavisiš onda ni od kog! Nikog se tad ne moli,več ce se sami nuditi! Čelik če poslije deblokade računa sam sebi zaradjivati milion godišnje,kroz ulaznice,super fan shop,kafič,restoran,prodajom piča i hrane na utakmicama i svim drugim mogučnostima koje ti se nude a nisi mogao prije! Još samo 17000 km i hadzija si! Pa sad zamisli samo sad igraš baraž u junu imaš odblokiran račun,dodze ti 5000 ljudi minimum,prodaješ kafu pan pivu,pan sokove,hranu na stadionu! Pa sva raja prije tekme doči če na piče na stadion ili u poluvremenu če se osvježiti! Pa za takve uslove kad ti se stvore možeš na 5000 publike s kartama i pičem hladno po tekmi uzimat 40-50 milja,i da se moli ko da bude sponzir? Ko im ebe mater dolazit če oni sami pitat trebal šta.
::::SAMO ČELIK::::

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 06 maj 2023, 09:04

Convicts je napisao/la:
05 maj 2023, 14:45
Čerim nam je nervozan
Kako ne bi i bio. Dobro je da nisu i pukli skroz. Za ovo što rade samo ljubav može biti motiv i dati snagu, inače niko ovo ne bi izdržao. Zato jedan ogromniiiii naklon do poda!!! Zamislite samo prototip jednog prosječnog zeničkog gazde i zamislite da se nešto s jednin takvim trebate dogovoriti oko para (čast rijetkim izuzecima, a oni obično nisu ni blokirali), hej, a oni su sa 36 njih dogovorili za kratko vrijeme. Ja kad samo na to pomislim muka me u stomaku uhvati. I zaista, ko ne osjeti ovu iskrenu borbu i ljubav od strane naše uprave i ne kupi najmanje 5-6 karti pred svaku tekmu, ja više ne znam šta treba.

A onog kakanjskog prevoznika što je prvo pristao na sporazum, a nakon uplate od grada se predomislio te tražio i kamate, nabijem na jednu veliku zeničku qurčinu!!!!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 06 maj 2023, 09:09

limvolikce1945 je napisao/la:
06 maj 2023, 09:04
Convicts je napisao/la:
Čerim nam je nervozan
Kako ne bi i bio. Dobro je da nisu i pukli skroz. Za ovo što rade samo ljubav može biti motiv i dati snagu, inače niko ovo ne bi izdržao. Zato jedan ogromniiiii naklon do poda!!! Zamislite samo prototip jednog prosječnog zeničkog gazde i zamislite da se nešto s jednin takvim trebate dogovoriti oko para (čast rijetkim izuzecima, a oni obično nisu ni blokirali), hej, a oni su sa 36 njih dogovorili za kratko vrijeme. Ja kad samo na to pomislim muka me u stomaku uhvati. I zaista, ko ne osjeti ovu iskrenu borbu i ljubav od strane naše uprave i ne kupi najmanje 5-6 karti pred svaku tekmu, ja više ne znam šta treba.

A onog kakanjskog prevoznika što je prvo pristao na sporazum, a nakon uplate od grada se predomislio te tražio i kamate, nabijem na jednu veliku zeničku qurčinu!!!!
Ma zapamtit ****, doci ce cica na kolica. Zamisli koje djubre moras biti, dogovoriti sve i onda promijeniti pricu. Postenije mi je na pocetku odmah reci, hocu sve i to je to.

Ko je uopste taj lik?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 06 maj 2023, 09:40

redbull93 je napisao/la:
06 maj 2023, 09:09
limvolikce1945 je napisao/la:
06 maj 2023, 09:04
Convicts je napisao/la:
Čerim nam je nervozan

Ma zapamtit ****, doci ce cica na kolica. Zamisli koje djubre moras biti, dogovoriti sve i onda promijeniti pricu. Postenije mi je na pocetku odmah reci, hocu sve i to je to.

Ko je uopste taj lik?
Ešefa Grahić je vlasnik

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 06 maj 2023, 09:55

Još jedan pošteni SDA postratni tajkun.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 06 maj 2023, 10:14

Convicts je napisao/la:
06 maj 2023, 07:33
FliX je napisao/la:
06 maj 2023, 06:59
17:00h
Odlicno. Hvala.

Edit : U vezi ove prodaje na stadionu, koliko mi je poznato savez je zabranio konzumiranje alkoholni pica na stadionu.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 06 maj 2023, 11:04

Navijaci/simpatizeri moraju da pruzaju mnogo jacu podrsku u buducnosti ovom rukovodstvu i ljudima sto daju sebe bezuslovno u ovolikoj mjeri za nas klub, prvenstveno dolaskom na Bp i kupovinom ulaznice.Ljudi moraju da shvate da si navijac kluba ako tom svom klubu dajes koliko si u mogucnosti. Statusi slike ovo ono te ne prave navijacem.
btw . Robijašima naklon do poda !

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 06 maj 2023, 12:05

Od naredne utakmice otvaramo više ulaza na stadion Bilino polje! 🏟

Zbog akumulacije velikog broja navijača ispred barijera na prethodnoj utakmici, te činjenice da veliki broj navijača nije dočekao početak utakmice na svojim sjedištima, klub će od sutrašnje utakmice otvoriti više ulaza na zapadnoj tribini.

Klub u svakom segmentu nastoji pratiti međunarodni sportski trend u skladu sa svojim mogućnostima, pa tako i u organizaciji utakmica. Stoga, od naredne utakmice sve ulaznice će biti opredijeljene za posebne ulaze (gejtove).

▶️ Detaljno: na zapadnoj tribini na sutrašnjoj utakmici bit će otvoreni ulazi A/B i C/D, odnosno dvije kapije, te pojedinačna ulaznica će važiti samo za jednu od navedenih ulaza. Dakle, ukoliko na ulaznici bude naznačen sektor A/B, ista ulaznica će važiti samo za taj sektor (ulaz), te s njom neće biti omogućen ulaz na sektor C/D i obratno.

Navijače molimo da prate upute jer samo na ovaj način možemo osigurati efikasan ulazak kroz barijere. 🙌

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 06 maj 2023, 12:26

Gdje se nalazi sektor A/B, a gdje C/D ?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.