Ove sto znam uzivo ne bi ni u ludilu sto posto. Ti ne bi, znam po tvojim postovima. Ostali forumasi nije da bi ne znam ti koliko navijali, nego bi jedva docekali da izgubimo da napisu svoje nesto. Mozda sam pretjero jbg sorry, nagledao sam se dosta zabrinjavajucih postova, razumijem da to ne treba bit mjerilo. Da mogu naci sad takvih postova poslao bih ti porukom. Ima i medju nama svacega naravno, ali sto se mene tice ja navijam uvijek kako Zelji odgovara. Izuzetak su bile evropske utakmice kad nisam trebao navijati za klubove iz PLBiH zbog finansijske razlike koja bi se napravila u slucaju prolaza u grupnu, ali sam opet prizeljkivao da sto dalje dogurate i vi i Zrinjski i Tuzla, cisto da vidimo nesto novo.nekoIzMostara je napisao/la: ↑05 maj 2023, 20:40Nema sanse, 98% koji navijaju za Velez ne bi navijalo sa Zrinjski, znaci teorije nema, ovih 2% je moguce,al 98% ne bi navijalo za njih protiv vas ili sta ja znam koga vec.
Svakako nece pobjedit onaj za koga navijas nego ko je bolji i kome je dan bolji. Od mene da cujes neke provokacije u slucaju da izgubite od Zrinjskog ili u Evropi ili od nekoga drugog, to nema sanse. To mozda nekad davno "da vratim za provokacije", ali sad sigurno ne.