Golden boy 3peat.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
2 gola, 170 tačnih dodavanja, još jedna fenomenalna partija na terenu. Iako ima 32 godine, ne bih se bunio da ga vidim u dresu Blaugrane.
Brko iz druge galaksije!
Bolji Biskvit
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
O postu dovoljno govori činjenica da ga ti smatraš pametnim.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Godisnjica.
Ima i na ovom forumu ozbiljnih kandidata.1921boy je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:11Da sumiramo, prema pisanjima medija, kandidati da zamijene Alemanya su sljedeći:
- Antonio Cordón (Villarreal, Monaco, Ecuador, Betis)
- Jesús Angoy (-)
- Deco (menadžerska agencija, D20 Sports)
- Fernando Carro (CEO, Bayer)
- Vítor Baía (Potpredsjednik, Porto)
Brko iz druge galaksije!
Zanimljivo kako svi malo bolji highlightsi igrača Barcelone dolaze u onim momentima kad imaju igrača više.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- numanumaye22
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.