Vidite da nije teško priznati
@antipolitika
@rigoletto
@tutankamon
@rondo
@cesc
@gradkamena
@crocop
Teško da ce to biti izmedju njih,na nož su oni svi izmedju sebe nekako.Siroki sa Zrinjskim klanje,Siroki sa Posusjem,vidio si i Zrinjski proslo kolo uze lagano dole,I veceras su se "krvili" fino.
Postoji originalan snimak koji traje oko 30min.Beli98 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:08![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Majke ti, jel to "najpametnije" što si mogao smisliti?
Grohotom se smijem !Beli98 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:26Ma kakva rasprava, odavno sam prestao ulaziti u dublje razgovore sa ovakvim pacijentima. Samo mi nekad izvuku živce pa im se nagovorim. A ovom "liku" sam se pošteno ismijao na ovaj komentar. Pazi ti mozga, "jel srušen na ovom snimku", pa u **** materinu glupu, to ne vidi dalje od nosa.
Ps: Vidim iz Jab si, znači sugrađani ali na suprotnim stranama![]()
Truba1905burazeru je napisao/la: ↑06 maj 2023, 20:14Grohotom se smijem !Beli98 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:26Ma kakva rasprava, odavno sam prestao ulaziti u dublje razgovore sa ovakvim pacijentima. Samo mi nekad izvuku živce pa im se nagovorim. A ovom "liku" sam se pošteno ismijao na ovaj komentar. Pazi ti mozga, "jel srušen na ovom snimku", pa u **** materinu glupu, to ne vidi dalje od nosa.
Pa odgovori na pitanje !? Budući na u postu iznad videa pise jedna stvar a na videu druga stvar !
Ovaj snimak će obradovati onih par poremećenih spodobica iz plavog tabora (kao i iz shizopitarskog tabora onomad) koji prizivaju ponovno rušenje.
Ti se debilu ubij.
Znači može krenut fešta u dolini ćupova?
Rece bajo koji je predlagao da se stadion Grbavica nazove po Senadu MisimovicuVirtu4l je napisao/la: ↑06 maj 2023, 20:05Priča sa investitorom je ubleha i populizam za mase.
Investitor je neko ko uloži novac i očekuje povrat sa dobitkom. Mi taj povrat (i dobit) ne možemo obezbijediti. Sve ostalo je prodaja magle.
Druga opcija je prodaja kluba privatniku, a to se nikada neće desiti. Nismo mi Sarajevo pa da se nekome predaju upravljačka prava za pet maraka, mi imamo ogromnu tržišnu vrijednost.
Svako ko se nada da će se pojaviti budala sa pet miliona maraka i da će kao nešto uložiti, grdno se vara.
Čuj ovoga sa Kobilje Glave.
Tebi se nema šta odgovarati ako vlastitim očima ne vidiš ono što je cijeli svijet vidio.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑06 maj 2023, 20:14Grohotom se smijem !Beli98 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:26Ma kakva rasprava, odavno sam prestao ulaziti u dublje razgovore sa ovakvim pacijentima. Samo mi nekad izvuku živce pa im se nagovorim. A ovom "liku" sam se pošteno ismijao na ovaj komentar. Pazi ti mozga, "jel srušen na ovom snimku", pa u **** materinu glupu, to ne vidi dalje od nosa.
Pa odgovori na pitanje !? Budući na u postu iznad videa pise jedna stvar a na videu druga stvar !
Što majstore, zna se kome je upućeno. Nema nikakvog razloga da se iko drugi osjeća prozvanim, osim upravo onih koji su pisali takve stvari. Zato samo opušteno, sve po zasluzi.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 maj 2023, 20:41De drug, sta ti je. Nemoj takve stvari pisati.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, invincible1921, laszlo i 29 gostiju.