Pa znaš našu ekipu debila koja o tome odlučuje, Sve ti je jasno...antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 16:56I meni nije jasno kako smo se olako odrekli Rame. Bas zahvalan igrac i ljudina.Sky9 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 16:53Kako mi je bilo žao kad nas je napustio. Istog trenutka sam rekao da je to velika greška. Sad mi je još i više žao...antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 16:51Ramic je igracina
Osjecaj za gol i pozicioniranje koje slabo koji spic ima
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Drugi žuti za igrača Leotara je prestrog
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Leotar je sa porazom jednom nogom u prvoj ligi RS.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Zato i jesmo na ovoj poziciji trenutno, zbog takvih invalida.Sky9 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 16:57Pa znaš našu ekipu debila koja o tome odlučuje, Sve ti je jasno...antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 16:56I meni nije jasno kako smo se olako odrekli Rame. Bas zahvalan igrac i ljudina.
Volim tebe, više od sebe
Da...antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:00Zato i jesmo na ovoj poziciji trenutno, zbog takvih invalida.Sky9 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 16:57Pa znaš našu ekipu debila koja o tome odlučuje, Sve ti je jasno...antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 16:56
I meni nije jasno kako smo se olako odrekli Rame. Bas zahvalan igrac i ljudina.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kad Laktaši ne dobiju licencu ostaje Leotar

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ulazi Krupa, ne znam otkud ti to?mk1008 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 16:54Bit ce borba izmedju zvijezde 09 i Laktaša...feniksptica je napisao/la: ↑07 maj 2023, 16:53Hoce l ko uc iz prve RS ?? Mozda i tu bude kavih malverzacija
Posto Krupa opet nece uci ulazi drugoplasirani
Jel se daje inace drugi zuti karton za simuliranje? Ne pamtim kad sam to vidio, malo supacki od Peljte, s obzirom da je bilo kontakta, mogao je samo ignorisati.
-
- Kontakt:
Prestrogo jest, al nista u odnosu na ono sto se desavalo na utakmici Leotar-Igman. Tako da, otprilike, pravda je zadovoljena
Volim tebe, više od sebe
Da ne bude da imam nesto protiv Peljte .
Covjeka treba ustat pa spomenut u odnosu na ove ostale sudije...
Medjutim imam neki dojam da cak i da pogrijesi ( a moze pogrijesit i on je covjek kao i svi ostali), mislim da bi mnogi sutili i ne bi priznali tu gresku jer je jedan od najboljih sudija .
Covjeka treba ustat pa spomenut u odnosu na ove ostale sudije...
Medjutim imam neki dojam da cak i da pogrijesi ( a moze pogrijesit i on je covjek kao i svi ostali), mislim da bi mnogi sutili i ne bi priznali tu gresku jer je jedan od najboljih sudija .
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Neće, Leotar nisu gurali ove sezone, izgleda da je i Banja Luci u interesu da ispadnu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Klasicno vracanje Igmanu za neke stvari sa drugim klubovima iz vrha. Svi siti i sve ovce na broju.
- feniksptica
- Kontakt:
De ba druze malo edukacije. Daje se zuti.. ne treba Peljto brinut je l prvi il drugi nego igrac sto je ispo glup.Suvorov je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:02Ulazi Krupa, ne znam otkud ti to?mk1008 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 16:54Bit ce borba izmedju zvijezde 09 i Laktaša...feniksptica je napisao/la: ↑07 maj 2023, 16:53Hoce l ko uc iz prve RS ?? Mozda i tu bude kavih malverzacija
Posto Krupa opet nece uci ulazi drugoplasirani
Jel se daje inace drugi zuti karton za simuliranje? Ne pamtim kad sam to vidio, malo supacki od Peljte, s obzirom da je bilo kontakta, mogao je samo ignorisati.
U finalu FA Cupa Victor Moses dobio na isti fazon crveni karton. Eto da upamtis
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ide Igman, ide Konjic
Slo

Slo

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Peljto izgleda odlucio da slusa ponude pred kraj prvenstva.
U ovako vaznoj utakmici svirati ovakav crveni Leotaru, pretenciozno...povlacenja je bilo (nedoviljno za penal) i ovo je definitivno neka kompenzacija.
Vazna je utakmica i ovo se nije smjelo desiti tzv najboljem sudiji lige.
U ovako vaznoj utakmici svirati ovakav crveni Leotaru, pretenciozno...povlacenja je bilo (nedoviljno za penal) i ovo je definitivno neka kompenzacija.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
-
- Kontakt:
Bravo Peljto, ispravna odluka. Nek sad simulira u drugoj ligi, navikla g.ovna da im se svira sve i svasta pa mislili moze i danas
Vozdra
Vozdra
- feniksptica
- Kontakt:
Kod vas sve tzvZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:11Peljto izgleda odlucio da slusa ponude pred kraj prvenstva.
Sam je kriv sto je ovo uradio a znao je da ima karton.
Sumnjam da njemu mogu dat i nadoknaddit onoliko koliko bi izgubio da ne sudi evropska takmicenja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zasluzeno ispadaju. Ko bi mogao biti drugi putnik?
Evo da pitam jednog forumskog maga. @Truhlo sta ti mislis?

Evo da pitam jednog forumskog maga. @Truhlo sta ti mislis?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
17 golova za ekipu koja se bori za opstanak je neviđeno (?) za ovu ligu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Gdje si ti čovječe, spominjao sam te maloprije:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, TylerBurey i 18 gostiju.