A nekada dva skoro bratska kluba, u Leotaru su se kalili Velezovi igraci.
Vidi se da ste Srbima oteli klub sto kaze Antipolitika, pa ste izgubili osjecaj za Leotar.

A nekada dva skoro bratska kluba, u Leotaru su se kalili Velezovi igraci.
I dan danas prilično dobri odnosi
Kad je posteno sudjenje znam da vama bude cudno. Cudbi ti sto je dao ovoj ublehi drugi zuti zbog simuliranja? Nakon svih lakrdija u vasoj reziji da su nase sudije normalne,svirale bi i pravili vam strasne lakrdije jer ste zasluzili i nadam se da ce doci do toga da vam sudije iz Federacije protiv vas sviraju penale na centru,za boljeg niste.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:11Peljto izgleda odlucio da slusa ponude pred kraj prvenstva.
U ovako vaznoj utakmici svirati ovakav crveni Leotaru, pretenciozno...povlacenja je bilo (nedoviljno za penal) i ovo je definitivno neka kompenzacija.
Vazna je utakmica i ovo se nije smjelo desiti tzv najboljem sudiji lige.
Nemoguce. Vec je odluceno da se igra za Slobodu i Igman. Ispada Leotar sigurno. Pitanje je samo da li sa Posusjem ili Tuzla Cityem.
Ono što mi je uvijek bilo zanimljivo je da se ljudi odazivaju na ustaša, balija i četnik.Alii je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:23Jeste njegov maksimum nažalost.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:15Pretpostavljam da je ovo tvoj intelektualni maksimum.
Cestitam.
Nažalost navijamo za isti tim a ovako naziva druge navijace drugih klubova.
Moj post nema veze sa mržnjom prema klubu, nego otpor prema nepravdi.
Nemaju svi isto mišljenje.
Pa i Posusje je isto uradilo, tek juce su montirali rasvjetu na stubove. I Leotar je blizu da to zavrsi.
Ali bukvalno je neobično kad sudija drži utakmicu pod kontrolom kao danas Peljto.
Čemu ta imena 2023 je prosao je rat davno fizicki.To sto političari žele opet pojedini i mediji (debili)guraju sve to i nas prave budale.Sve je isti princip ista tema sve je isto sem ljudi.Ado1922 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:30Ono što mi je uvijek bilo zanimljivo je da se ljudi odazivaju na ustaša, balija i četnik.Alii je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:23Jeste njegov maksimum nažalost.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:15
Pretpostavljam da je ovo tvoj intelektualni maksimum.
Cestitam.
Nažalost navijamo za isti tim a ovako naziva druge navijace drugih klubova.
Ko se ne osjeća pripadnikom jedne od 3 grupe uopće ne bi trebao obraćati pažnju kada neko spomene ova 3 naziva.
Nije svaki Srbin četnik, niti je svaki Hrvat ustaša ni Bošnjak balija.
Moj post nema veze sa mržnjom prema klubu, nego otpor prema nepravdi.
Na prevaru su ostali u ligi. Napravili fiktivni ugovor za izgradnju reflektora koje nikad nisu završili.
ajde bogati čovjek "jednom riječju" u množinu stavio da naglasi poentuTzBulevar87 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:40"Jednim rijeĆima"..
Jesi nepismen, yebo ti onog oca svog![]()
Cudan je Peljto! Iskali se uvijek na Igmanu i malim ekipama. Gledao sam utakmicu uzivo, garantujem da je kod oba zuta za simuliranje bio kontakt, ako je tako onda za to ne smije biti zuti karton!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Bing [Bot], CAZIN, CentarsutNaClanak921, delko, Direktorcic, gloryhunter, Hrammm1921, mnon46, mosarajvosa83, Rauber33, THEC, Venom, Zlatu075 i 101 gost.