Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako igrači Leotara na pogled padaju i nadaju se faulu, ne sudi vam Kazlagić mater vam je.bem poganu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kazes nije bilo dovoljno povlacenja za penal. A lik pada ,kao da ga je sijac pokosio. Klasicna simulacija za penal. Po pravilima se za to dobija zuti karton. Zuti karton ko kuca.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:11Peljto izgleda odlucio da slusa ponude pred kraj prvenstva.
U ovako vaznoj utakmici svirati ovakav crveni Leotaru, pretenciozno...povlacenja je bilo (nedoviljno za penal) i ovo je definitivno neka kompenzacija.
Vazna je utakmica i ovo se nije smjelo desiti tzv najboljem sudiji lige.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Pretpostavljam da je ovo tvoj intelektualni maksimum.
Cestitam.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Da se nije dešavalo sve što se nije smjelo desiti danas bi vi imali minimalno 15 bodova manje.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:11Peljto izgleda odlucio da slusa ponude pred kraj prvenstva.
U ovako vaznoj utakmici svirati ovakav crveni Leotaru, pretenciozno...povlacenja je bilo (nedoviljno za penal) i ovo je definitivno neka kompenzacija.
Jbg, ali se dešava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma dobro, Moses se bas bacio bez ikakvog kontakta.feniksptica je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:06De ba druze malo edukacije. Daje se zuti.. ne treba Peljto brinut je l prvi il drugi nego igrac sto je ispo glup.
U finalu FA Cupa Victor Moses dobio na isti fazon crveni karton. Eto da upamtis
Ali nisam se mogao sjetiti ni takve situacije, hvala.
Stucalo mu se koliko je bio spominjan

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Dobar dan covjece koji rece da Zeljo nije imao navlacenja, pa ga ucutkah sa samo nekoliko primjera koji mi ostase u glavi.Virtu4l je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:16Da se nije dešavalo sve što se nije smjelo desiti danas bi vi imali minimalno 15 bodova manje.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:11Peljto izgleda odlucio da slusa ponude pred kraj prvenstva.
Jbg, ali se dešava.
Cutanje je blago. Srecno u borbi za opstanak kluba.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
-
- Kontakt:
Mislili Peljto ce "okrecit" ko gigovic sto je u zadnjem susretu ove dvije ekipe. Samo crveni, pa nek se negdje drugo valjaju i padaju
Volim tebe, više od sebe
- feniksptica
- Kontakt:
I Logicno na par odgovora gdje vidi da pise glupost zazmiri i uhvati se samo na neki komentar slican njegovom po gluposti.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- prisonbreak
- Kontakt:
Igman najbolja ekipa od ovih sto se bore za opstanak. Ma idu van Leotar i Tuzla, mada je i Sloboda ocajna, al' izvuci ce se.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ovo danas je ništa naspram onog masakra od suđenja uZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:11Peljto izgleda odlucio da slusa ponude pred kraj prvenstva.
Trebinju protiv Igmana.

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
prisonbreak je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:18Igman najbolja ekipa od ovih sto se bore za opstanak. Ma idu van Leotar i Tuzla, mada je i Sloboda ocajna, al' izvuci ce se.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne, nego nisi dostojan rasprave.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:18Dobar dan covjece koji rece da Zeljo nije imao navlacenja, pa ga ucutkah sa samo nekoliko primjera koji mi ostase u glavi.
Cutanje je blago. Srecno u borbi za opstanak kluba.
A posebno nisi dostojan da komentarišeš Igman nakon onoga što im se desilo protiv Borca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jeste njegov maksimum nažalost.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:15Pretpostavljam da je ovo tvoj intelektualni maksimum.
Cestitam.
Nažalost navijamo za isti tim a ovako naziva druge navijace drugih klubova.
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 07 maj 2023, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nekoliko puta sam gledao Igman ove sezone i uvijek sam dojma da zasluzuju daleko vise bodova nego sto bi imali u tom trenutku na tabelii, dobro igraju a kad god pogledas bili bi medju zadnja dva
Don't believe the hype.
Bravo momci, potpuno zaslužena pobjeda i važna 3 boda u borbi za opstanak. 
Nadam se da će drugi putnik u niži rang biti Posušje, kad već ne može Sloga Doboj.

Nadam se da će drugi putnik u niži rang biti Posušje, kad već ne može Sloga Doboj.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- feniksptica
- Kontakt:
Ja mislim da je Peljto pito Handzu hoce l sutra kafu...
Ima Peljto para od Igmana dobio, moze on castit
Ima Peljto para od Igmana dobio, moze on castit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Pa da. Mislili da za gostujuci penal ipak treba minimalni kontakt, da ne moze bas tako ofirno. Samo sto nisu uzeli u obzir da nije giga tu.ZutiFKS je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:21Pa onda je onaj pao sam od sebeantisisoja1919 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 17:18Mislili Peljto ce "okrecit" ko gigovic sto je u zadnjem susretu ove dvije ekipe. Samo crveni, pa nek se negdje drugo valjaju i padaju![]()
Volim tebe, više od sebe
Sutevi 20-3.
Sto je najgore, opet ce Leotaru protiv Tuzle dodijeliti Gigovica ili nekog drugog kvazi sudiju koji sudi prema nacionalnim pobudama i eto ih u igri za opstanak.

Sto je najgore, opet ce Leotaru protiv Tuzle dodijeliti Gigovica ili nekog drugog kvazi sudiju koji sudi prema nacionalnim pobudama i eto ih u igri za opstanak.
Kad sudi normalan sudija sa normalnim kriterijem, ukupan broj prekršaja na utakmici 23
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, jurisicduska i 30 gostiju.