FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

samirr
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la samirr » 07 maj 2023, 15:35

mk1008 je napisao/la:
07 maj 2023, 15:17
Al ne mogu vjerovati da opet Zeljo zadnje kolo, i opet nam oni prave tu neku prevagu kao i 2012...
Tacno smo baksuzi s njima Bgm
Bas ovako kako ovi pojedinci po forumu mrze nas, tako je meni Zeljo najmrzi klub u drzavi jos od one 2012..
Samo da ne bude utakmica koja ce odlucit njima evropa ili nama ispadanje . Tu bi bilo svega ..
Volio bi da bude bitna utakmica i njima i nama ko ce slusati njihove price da su nas pustili..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 maj 2023, 15:52

Ljudi vjerujte da mi nismo ni u kakvim kombinacijama i dogovorima. Sve te price tipa pustice nas Siroki, Zeljo nece zatezat ti plasiraju upravo oni ljudi iz kluba koji zele da kupe neki mir i da ga drze tako sto duze
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 07 maj 2023, 16:29

Stvarno je luda borba za opstanak. Doboj je definitiivno najsigurniji, ostalo je totalno nepredvidivo.

Ali ja vjerujem našem bratu simonu, koji me nikad nije iznevjerio, da mi ostajemo. :ljepota:

Ko ne vjeruje, ima pravo na to. A i ja imam pravo da vjerujem, zar ne?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 maj 2023, 16:32

Sky9 je napisao/la:
07 maj 2023, 16:29
Stvarno je luda borba za opstanak. Doboj je definitiivno najsigurniji, ostalo je totalno nepredvidivo.

Ali ja vjerujem našem bratu simonu, koji me nikad nije iznevjerio, da mi ostajemo. :ljepota:

Vjerujem i ja u opstanak al ne iz razloga što je to Simon rekao, nego što mislim da mozemo uzeti 6 bodova kuci
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 07 maj 2023, 16:34

samirr je napisao/la:
07 maj 2023, 15:35
mk1008 je napisao/la:
Al ne mogu vjerovati da opet Zeljo zadnje kolo, i opet nam oni prave tu neku prevagu kao i 2012...
Bas ovako kako ovi pojedinci po forumu mrze nas, tako je meni Zeljo najmrzi klub u drzavi jos od one 2012..
Samo da ne bude utakmica koja ce odlucit njima evropa ili nama ispadanje . Tu bi bilo svega ..
Volio bi da bude bitna utakmica i njima i nama ko ce slusati njihove price da su nas pustili..
ma ni slučajno. Kad god je bilo ili biti ili ne mi smo bili donji. Od finala silnih kupova do istocnog sarajva. A ovi smradovi sto su dozvolili da budrmo tu gdje jesmo su posebna priča. Čuj leotar nema platu ali igra. Kolike su to plate kod sloge...
& $ ?

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 maj 2023, 16:46

samirr je napisao/la:
07 maj 2023, 16:32
Sky9 je napisao/la:

Vjerujem i ja u opstanak al ne iz razloga što je to Simon rekao, nego što mislim da mozemo uzeti 6 bodova kuci
Iz istog razloga govorim da ćemo opstati.

Apsolutno nikakvih mutnih radnji nemamo. :)
Ni sa kim nismo u dogovoru, niti u nekim kontaktima da se neka utakmica pusti ili proda. Samo vjerujemo u svoju ekipu jer 3 4 ekipe imaju dosta teže utakmice, sve je u našim rukama.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 07 maj 2023, 16:52

simonknows je napisao/la:
07 maj 2023, 16:46
samirr je napisao/la:
07 maj 2023, 16:32
Sky9 je napisao/la:

Ni sa kim nismo u dogovoru, niti u nekim kontaktima da se neka utakmica pusti ili proda. Samo vjerujemo u svoju ekipu jer 3 4 ekipe imaju dosta teže utakmice, sve je u našim rukama.
:thumbup:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 maj 2023, 16:54

klma1 je napisao/la:
07 maj 2023, 16:34
samirr je napisao/la:
07 maj 2023, 15:35
mk1008 je napisao/la:
ma ni slučajno. Kad god je bilo ili biti ili ne mi smo bili donji. Od finala silnih kupova do istocnog sarajva. A ovi smradovi sto su dozvolili da budrmo tu gdje jesmo su posebna priča. Čuj leotar nema platu ali igra. Kolike su to plate kod sloge...
Ma slicno ko kod Leotara. Znam da je Maksimovic rekao da oni (Leotar) mogu dovesti 3 igraca ko mi jednog (Pervana). 3 puta vecu ima platu on. Sad ne znam koliko tacno Leotar daje, al tu su negdje oni i Sloga.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 07 maj 2023, 17:01

Posto Leotar skoro pa sigurno ispada ne bi bilo lose pogledati neke njihove igrace kao sto su Sipovac,Stanojevic,Stojkovic i Cubrilo.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 07 maj 2023, 17:14

Svaka cast vama na optimizmu, al ono sto u zadnje vrijeme gledamo na terenu od nase ekipe, za nas nema lagane utakmice ni bodova. Od Sloge smo kuci izgubili, ne znam kako mozemo Sirokom i Zelji uzet po 3 boda.
Volim tebe, više od sebe

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 maj 2023, 17:18

admirrx je napisao/la:
07 maj 2023, 17:01
Posto Leotar skoro pa sigurno ispada ne bi bilo lose pogledati neke njihove igrace kao sto su Sipovac,Stanojevic,Stojkovic i Cubrilo.
Da mi prvo ostanemo.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 07 maj 2023, 17:24

Simonee jel i dalje smatras da ostajemo ? Nema nekih promjena ? I dalje si istog misljenja?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 maj 2023, 17:25

mk1008 je napisao/la:
07 maj 2023, 17:24
Simonee jel i dalje smatras da ostajemo ? Nema nekih promjena ? I dalje si istog misljenja?
Kao što rekoh i u januaru, i u martu, i u aprilu, ostajemo bez promila sumnje!
Ali da mi to zvanično potvrdimo, ako sad krenemo sklapati ekipu sa pričom "lako ćemo", nećemo. Ekipa se treba početi sklapati rano, ali sad je PRErano.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 07 maj 2023, 17:27

Ima još da se igra, možda čak i tyebinje ostane, nikad se ne zna... Sve dok postoje teoretske šanse, i oni su u igri...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 07 maj 2023, 17:34

Prvo da opstanemo, trebat ce nam jos bolja igra nego protiv TC i jos veca borba.
Vjerovatno je karacic rekao i treneru sirokog pobijedite Slobodu hinjo jedan.

Idemo hrabro, muski odigrati i dati sve od sebe da pobijedimo.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 maj 2023, 18:03

Vjerovatno i nismo ni sa kim u dogovoru jer skim se ovi i mogu dogovoriti kad ih ne yebe niko ni 2%, totalni fudbalski patuljci, UO.......vi vjerujete od pocetka u ekipu i trenera, velikog Jahu koga ste nazvali cak i yebeni Celicni......reci ljudima da Azmir seli Simin Han u federalnu i to je jedini yebeni nacin da ove fukare sto vode klub ostanu......cijelo vrijeme gradis pricu o opstanku jer je yebeni Nino rekao da necemo ispasti......a necemo jer Azmir ima dogovor sa kim, to ne znam, da Sloboda ostane u zamjenu da Simin Han ide u federalnu, a to ljudi i rade. Nino, Secer Jr. i ovi fudbalski giganti ne bi mogli dobiti ni Stupcanicu u gostima....
🔴⚫️

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 maj 2023, 18:26

Skver je napisao/la:
07 maj 2023, 18:03

Vjerovatno i nismo ni sa kim u dogovoru jer skim se ovi i mogu dogovoriti kad ih ne yebe niko ni 2%, totalni fudbalski patuljci, UO.......vi vjerujete od pocetka u ekipu i trenera, velikog Jahu koga ste nazvali cak i yebeni Celicni......reci ljudima da Azmir seli Simin Han u federalnu i to je jedini yebeni nacin da ove fukare sto vode klub ostanu......cijelo vrijeme gradis pricu o opstanku jer je yebeni Nino rekao da necemo ispasti......a necemo jer Azmir ima dogovor sa kim, to ne znam, da Sloboda ostane u zamjenu da Simin Han ide u federalnu, a to ljudi i rade. Nino, Secer Jr. i ovi fudbalski giganti ne bi mogli dobiti ni Stupcanicu u gostima....
:rol: :rol:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 maj 2023, 18:30

Vjerovali ste i u Celicnog.....jako smijesno.....ybt. ko vam je diler da i mi obicni navijaci nabavimo robu pa da budemo rahat.....IN NINO WE TRUST :thumbdown:

EDIT: Vecih klosara i smradova u UO nije bilo u Slobodinoj stogogodisnjoj istoriji........
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 maj 2023, 18:48

Dobro je Beduin napisao, ovdje bacis insajdesrsku i pojedinci svrsavaju.....kupovanje vremena od strane UO preko nekih insajdera.....

P.S. Ko je ovdje jedini pisao sta je Nino rekao i koga Nino placa? :rol: :rol:
🔴⚫️

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 07 maj 2023, 18:54

Skver legendo, takvi postovi bi imali smisla 29. maja 2023. godine, tj. kad se završi sezona. Nisu se još 3 kola odigrala, tako da...

I da, momak je i Ninu napadao, kao i druge iz UO. Nemojte da se ovdje svađamo.

Malo smo svi na ivici zbog usrane situacije u kojoj se klub nalazi.

Ne želim biti advokat ničiji, ali ovo je realno mišljenje...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.