Ma nismo imali nijednu, nismo ni istrcali na teren prepali se strasnog velezaBalorda je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:18Ja ne govorim da smo bili bolji, govorim da je remi realan. Mi smo imali ove dvije šanse, vi niste ni to.

Ma nismo imali nijednu, nismo ni istrcali na teren prepali se strasnog velezaBalorda je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:18Ja ne govorim da smo bili bolji, govorim da je remi realan. Mi smo imali ove dvije šanse, vi niste ni to.
To vam vjerovatno pricaju svaki dan o nama Srbima. Razocaran sam, ali nisam nista drugo ni ocekivao.kanarinac je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:19Druze,meni ne pada na pamet,da se sa tobom ubjedjujem,kao ova djeca,svaka tebi cast na objektivnosti,druze imas ili abd ces imati djecu,vjeruj mi da ni tvoje dijete nece imati prosperiteta,sa ovakvim stvarima,jer nema napretka,vi Bosanski pravoslavci,puno gledate zadrugu,parove,jutarnje na pinku i happy,vjerujte gubite osjecaj za vrijednosti u zivotu,zaglupljuju vas ljudi,vi cete izgubiti svu mladost nece dugo proci,pusite spiku da ste ugrozeni,zenskoj djeci su vam idoli kurave,muskoj kriminalci,a vama lopovi,gladni ste prazni su vam stomaci,ali ste zaglupljeni,od strane milonera,druze otvorite oci,ako ti je dijete nekog nepravedno ostetilo naruzi ga,nedaj mu podrsku,desavat ce vam se grozne stvari i dalje
Jeste, par idiota bez grama mozga. Utisani, i svi osuduli.
Sta cete vi priznat, go.vna obicna. Likujete i radujete se sto vas je sudija pogurao veceras, nema veze sto svi vide da je faul. Zato kad vas podju klat sudije u narednim utakmicama bice lopovi i slinzomni je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:20Koliko cete puta ponavljati? Evo hajd potrudite se jos barem 30ak, mozda konacno i priznamo da jesmoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:18Kace ljiljane po tribinama i glume patriote neke, a skandiraju ime lika koji je ubijao njihove sunarodnike
Bravo momci![]()
![]()
Nadam se da je tako.KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:23Jeste, par idiota bez grama mozga. Utisani, i svi osuduli.
Majstore ja sam navijao za Borac kada smo ispadali 4 puta iz lige, navijao sam i kada je čitava Grbavica pljeskala šampionu, navijam i danas i boli me ona stvar i za Vicu i za dodika....Borac je bio i prije politike, bice i poslje politike, makar u 7 ligi ja cu navijati kao i svi moji vjerni Borčevci !nokee je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:18Procitaj prvo drugi dio svog posta pa onda se vrati na prvi dio. Ne podrzavam psovanje bilo kakve djece i s majki itd ali ovo s vama je postalo bolesno ba. Pa sta komentatisete vi s istoka? Jel vam normala navikati za takav klub politicki, nacionalisticki, klub na silu bukvalno? Jel komentarisete to izmedju sebe.letsgofighter je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:13Pazi ovo,na zadnjih 100 postova, brat bratu na 35 se pozivalo na silovanje Srpskih majki, update masakra nad djecom, **** majki četnikih, a bogami i mrtvih u grobovima...i sve je to ok, ali Bošnji je to normalno u odnosu na to što su tamo neki Srbi pjevali o Srbiji....u par navrata su grupe diletanata pokušale da pjevaju nedolične pjesme i odmah su ućutkani od starije gradske raje, ali to Bošnjo nije čuo, a i da je čuo naravno da bi prećutaošto se tiče tekme, Gigs na zadatku, na istoku opasni vicevi su sročeni na račun gospodina u crnom, sve u svemu šega
a i realno Sarajevo jako loše !
Bolan nama protiv Tuzle ponisti gol protivniku, mene stid je.bo ba to, nije to fudbal, daj da se igra normalno.
E dobro ste ih usutkali, od Srbije do Kosova itd. Ratko vam je falio samo..
I kakav ba fudbal da komentarises ovdje, covjek ti neda da igras od 1 minute i onog "faula" na 16m. Stas igrati i komentarisati fudbal u BL
Ma jok, skorasnji dogadjaji su nesto drugo..a ne npr zbog uzora kriminalaca..a i ostale stvari su tacne. Kad za sebe mislis da si nebeski i da su svi protiv tebe nema tu pomociZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:22To vam vjerovatno pricaju svaki dan o nama Srbima. Razocaran sam, ali nisam nista drugo ni ocekivao.kanarinac je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:19Druze,meni ne pada na pamet,da se sa tobom ubjedjujem,kao ova djeca,svaka tebi cast na objektivnosti,druze imas ili abd ces imati djecu,vjeruj mi da ni tvoje dijete nece imati prosperiteta,sa ovakvim stvarima,jer nema napretka,vi Bosanski pravoslavci,puno gledate zadrugu,parove,jutarnje na pinku i happy,vjerujte gubite osjecaj za vrijednosti u zivotu,zaglupljuju vas ljudi,vi cete izgubiti svu mladost nece dugo proci,pusite spiku da ste ugrozeni,zenskoj djeci su vam idoli kurave,muskoj kriminalci,a vama lopovi,gladni ste prazni su vam stomaci,ali ste zaglupljeni,od strane milonera,druze otvorite oci,ako ti je dijete nekog nepravedno ostetilo naruzi ga,nedaj mu podrsku,desavat ce vam se grozne stvari i dalje
Znali smo vas karuckati i kad je usanovic bio nemoj tako dobri jaraneee. Veceras boli guza ali pavloviceva mast i proći ce do jutrafeniksptica je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:21Srbi da budu realni de ba.
Pa njima sva prica stane u to doslo nasih 5 minuta sa sudijama..kontaju valjda smak svijeta za godinu dana sta li.
TO su ljudi kojima je Borac ono ok klub jer im je daleko gledat CZ i Partizana pa im je i svejedno sta ce poslije bit.
Svejsno idu na to da uzivaju 4 godine i da poslije budu **** 10
I skandirat ćeš mladiću jel tako?letsgofighter je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:24Majstore ja sam navijao za Borac kada smo ispadali 4 puta iz lige, navijao sam i kada je čitava Grbavica pljeskala šampionu, navijam i danas i boli me ona stvar i za Vicu i za dodika....Borac je bio i prije politike, bice i poslje politike, makar u 7 ligi ja cu navijati kao i svi moji vjerni Borčevci !nokee je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:18Procitaj prvo drugi dio svog posta pa onda se vrati na prvi dio. Ne podrzavam psovanje bilo kakve djece i s majki itd ali ovo s vama je postalo bolesno ba. Pa sta komentatisete vi s istoka? Jel vam normala navikati za takav klub politicki, nacionalisticki, klub na silu bukvalno? Jel komentarisete to izmedju sebe.letsgofighter je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:13Pazi ovo,na zadnjih 100 postova, brat bratu na 35 se pozivalo na silovanje Srpskih majki, update masakra nad djecom, **** majki četnikih, a bogami i mrtvih u grobovima...i sve je to ok, ali Bošnji je to normalno u odnosu na to što su tamo neki Srbi pjevali o Srbiji....u par navrata su grupe diletanata pokušale da pjevaju nedolične pjesme i odmah su ućutkani od starije gradske raje, ali to Bošnjo nije čuo, a i da je čuo naravno da bi prećutaošto se tiče tekme, Gigs na zadatku, na istoku opasni vicevi su sročeni na račun gospodina u crnom, sve u svemu šega
Bolan nama protiv Tuzle ponisti gol protivniku, mene stid je.bo ba to, nije to fudbal, daj da se igra normalno.
E dobro ste ih usutkali, od Srbije do Kosova itd. Ratko vam je falio samo..
I kakav ba fudbal da komentarises ovdje, covjek ti neda da igras od 1 minute i onog "faula" na 16m. Stas igrati i komentarisati fudbal u BL
Moram te ja učiti kad te tvoj nije učio ako znaš ko ti je otac uopšteZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:19Al sta kaze zacepi da te nisam cuoletsgofighter je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:16Opasan neki pripadnik FGRH8Z7 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:15
Ko si ba ti da govoriš kad se priča završava? Sad ć ispasti kako je za nas sudija navlačio i nama pomagao ali me ne bi čudilo kad vi drugo i ne znate osim smišljati laži. Što ne pričaš o faulu nad Mariom, nad Musom, izmišljenom faul Varešanovića kad je krenuo u kontru? Začepi da te više nisam čuo.![]()
![]()
To nek ti tata govori poslije roditeljskog sastanka djecace.
Ko vas ne zna skupo bi vas platio. Na vasik forumima sve lale i ciklame,bolje da ih ne citiram. Cudo vam daju da pisete ovdje posto vi bosnje banujete odma bez da uvrijede ikogletsgofighter je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:13Pazi ovo,na zadnjih 100 postova, brat bratu na 35 se pozivalo na silovanje Srpskih majki, update masakra nad djecom, **** majki četnikih, a bogami i mrtvih u grobovima...i sve je to ok, ali Bošnji je to normalno u odnosu na to što su tamo neki Srbi pjevali o Srbiji....u par navrata su grupe diletanata pokušale da pjevaju nedolične pjesme i odmah su ućutkani od starije gradske raje, ali to Bošnjo nije čuo, a i da je čuo naravno da bi prećutaošto se tiče tekme, Gigs na zadatku, na istoku opasni vicevi su sročeni na račun gospodina u crnom, sve u svemu šega
Sta se ti provaljujes. Zrinjski je tri nivoa iznad ostalih ekipa zato i ne mogu sudije nista. Problem je sto je ostatak timova dosta izjednacen tako da jedna sudijska moze odrediti ishod utakmice a kamoli ove lakrdijeIndoMie je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:22Na uvrede, provokacije i psovke necu odgovoriti. Jer sam odgojen, kulturan i normalan covjek. Samo cu pitati kako to da su vama uvijek drugi krivi? Kako to da jedan Zrinjski pobjedi u Banja Luci, a Sarajevo, Zeljeznicar ili Velez ne mogu? Kako to da Zrinjski svake sezone uzima titulu? A da Borac zavrsava kao drugi i predstavlja drzavu u Evropi? Razmislite malo. Ne znate loptati. Ne znate igrati. Sarajevo, Velez, Zeljeznicar. Ma svi. Ne znate ovu igru igrati. Kako to da BiH ne moze nikad ni na jedno prvenstvo otici? Kako to da Hrvatska bude srebrna i broncana? A da BiH ispada od Irske, Rumunije,Slovacke i koga vec ne? Odgovor je jasan. Nije zvaka za seljaka. I nije do sudija niti ce ikada biti. Borac veceras slavio zasluzeno. Sarajevo centra nije preslo. Isli su na kartu svadje i ciganluka da zakuhaju i da izvuku crveni karton za nekog od Borcevih igraca. Ali najbolji sudija u drzavi, popularni Giga, ne puca pod pritiskom. Svaka cast na dobroj i kvalitetnoj predstavi.![]()
ledesma je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:24Ne mogu da vjerujem da gurbeti i dalje govore da je regularan gol, velika je razlika u Sarajevu i smradovima sa šugavice,
Jbt kad su ponistili tc go cist mi na sav glas govorili za suđenje kako loše, a sta ce jadnici to im je jedina slamka.spasa da se ne ugase
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Vanja8 i 44 gosta.