Premijer liga BiH - aktuelno

godrina
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la godrina » 07 maj 2023, 22:22

Balorda je napisao/la:
07 maj 2023, 22:18
godrina je napisao/la:
07 maj 2023, 22:17
Balorda je napisao/la:
07 maj 2023, 22:06

Haskić zicer i Wallace odličan šut. To je sigurno više od onoga što ste vi napravili, ali kako rekoh remi je mjera.
Ma svako ce govorit za svoju ekipu da je bolja ali vi osim toga sto ste nabrojali nista niste imali.
Potucite se sa pitarima olaksajte nam i do sledece sezone pozdrav.
Ja ne govorim da smo bili bolji, govorim da je remi realan. Mi smo imali ove dvije šanse, vi niste ni to.
Ma nismo imali nijednu, nismo ni istrcali na teren prepali se strasnog veleza :bow:
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

IndoMie
Kontakt:

Post Postao/la IndoMie » 07 maj 2023, 22:22

Na uvrede, provokacije i psovke necu odgovoriti. Jer sam odgojen, kulturan i normalan covjek. Samo cu pitati kako to da su vama uvijek drugi krivi? Kako to da jedan Zrinjski pobjedi u Banja Luci, a Sarajevo, Zeljeznicar ili Velez ne mogu? Kako to da Zrinjski svake sezone uzima titulu? A da Borac zavrsava kao drugi i predstavlja drzavu u Evropi? Razmislite malo. Ne znate loptati. Ne znate igrati. Sarajevo, Velez, Zeljeznicar. Ma svi. Ne znate ovu igru igrati. Kako to da BiH ne moze nikad ni na jedno prvenstvo otici? Kako to da Hrvatska bude srebrna i broncana? A da BiH ispada od Irske, Rumunije,Slovacke i koga vec ne? Odgovor je jasan. Nije zvaka za seljaka. I nije do sudija niti ce ikada biti. Borac veceras slavio zasluzeno. Sarajevo centra nije preslo. Isli su na kartu svadje i ciganluka da zakuhaju i da izvuku crveni karton za nekog od Borcevih igraca. Ali najbolji sudija u drzavi, popularni Giga, ne puca pod pritiskom. Svaka cast na dobroj i kvalitetnoj predstavi. :salut:
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 07 maj 2023, 22:22

kanarinac je napisao/la:
07 maj 2023, 22:19
Druze,meni ne pada na pamet,da se sa tobom ubjedjujem,kao ova djeca,svaka tebi cast na objektivnosti,druze imas ili abd ces imati djecu,vjeruj mi da ni tvoje dijete nece imati prosperiteta,sa ovakvim stvarima,jer nema napretka,vi Bosanski pravoslavci,puno gledate zadrugu,parove,jutarnje na pinku i happy,vjerujte gubite osjecaj za vrijednosti u zivotu,zaglupljuju vas ljudi,vi cete izgubiti svu mladost nece dugo proci,pusite spiku da ste ugrozeni,zenskoj djeci su vam idoli kurave,muskoj kriminalci,a vama lopovi,gladni ste prazni su vam stomaci,ali ste zaglupljeni,od strane milonera,druze otvorite oci,ako ti je dijete nekog nepravedno ostetilo naruzi ga,nedaj mu podrsku,desavat ce vam se grozne stvari i dalje
To vam vjerovatno pricaju svaki dan o nama Srbima. Razocaran sam, ali nisam nista drugo ni ocekivao.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 07 maj 2023, 22:23

Balorda je napisao/la:
07 maj 2023, 22:21
Samo da ostane zabilježeno:

U Zenici je skandirano o Markalama.

Na Grbavici je skandirano ratnom zločincu Slobodanu Praljku.

Toliko o tome.
Jeste, par idiota bez grama mozga. Utisani, i svi osuduli.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 07 maj 2023, 22:23

inzomni je napisao/la:
07 maj 2023, 22:20
Mostarwolf1981 je napisao/la:
Kace ljiljane po tribinama i glume patriote neke, a skandiraju ime lika koji je ubijao njihove sunarodnike
Bravo momci :bih:
Koliko cete puta ponavljati? Evo hajd potrudite se jos barem 30ak, mozda konacno i priznamo da jesmo 🤣
Sta cete vi priznat, go.vna obicna. Likujete i radujete se sto vas je sudija pogurao veceras, nema veze sto svi vide da je faul. Zato kad vas podju klat sudije u narednim utakmicama bice lopovi i sl

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 07 maj 2023, 22:24

KONTRASVIH je napisao/la:
07 maj 2023, 22:23
Balorda je napisao/la:
Samo da ostane zabilježeno:

U Zenici je skandirano o Markalama.

Na Grbavici je skandirano ratnom zločincu Slobodanu Praljku.

Toliko o tome.
Jeste, par idiota bez grama mozga. Utisani, i svi osuduli.
Nadam se da je tako.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 07 maj 2023, 22:24

nokee je napisao/la:
letsgofighter je napisao/la:
07 maj 2023, 22:13
Pazi ovo,na zadnjih 100 postova, brat bratu na 35 se pozivalo na silovanje Srpskih majki, update masakra nad djecom, **** majki četnikih, a bogami i mrtvih u grobovima...i sve je to ok, ali Bošnji je to normalno u odnosu na to što su tamo neki Srbi pjevali o Srbiji....u par navrata su grupe diletanata pokušale da pjevaju nedolične pjesme i odmah su ućutkani od starije gradske raje, ali to Bošnjo nije čuo, a i da je čuo naravno da bi prećutao ;) što se tiče tekme, Gigs na zadatku, na istoku opasni vicevi su sročeni na račun gospodina u crnom, sve u svemu šega :) a i realno Sarajevo jako loše !
Procitaj prvo drugi dio svog posta pa onda se vrati na prvi dio. Ne podrzavam psovanje bilo kakve djece i s majki itd ali ovo s vama je postalo bolesno ba. Pa sta komentatisete vi s istoka? Jel vam normala navikati za takav klub politicki, nacionalisticki, klub na silu bukvalno? Jel komentarisete to izmedju sebe.
Bolan nama protiv Tuzle ponisti gol protivniku, mene stid je.bo ba to, nije to fudbal, daj da se igra normalno.
E dobro ste ih usutkali, od Srbije do Kosova itd. Ratko vam je falio samo..
I kakav ba fudbal da komentarises ovdje, covjek ti neda da igras od 1 minute i onog "faula" na 16m. Stas igrati i komentarisati fudbal u BL
Majstore ja sam navijao za Borac kada smo ispadali 4 puta iz lige, navijao sam i kada je čitava Grbavica pljeskala šampionu, navijam i danas i boli me ona stvar i za Vicu i za dodika....Borac je bio i prije politike, bice i poslje politike, makar u 7 ligi ja cu navijati kao i svi moji vjerni Borčevci !
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 07 maj 2023, 22:24

Mi smo Željini, Željo je naš!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 07 maj 2023, 22:24

Sramota je za Praljka bilo ko da skandira, pogotovo navijaci Zelje, dno dna. Sami ste sebe obrukali, nemam rijeci kolilo sljam moras biti da to prizivas, al et.

Da se okrenem utakmici. Zeljo bolji prvo poluvrijeme al bez neke 100% sanse izuzev gola, koji je pao iz ne 100% sanse, al dobar gol. Drugo poluvrijeme Velez osim gola imao jednu 100% sansu i 1-2 dobra udarca za 20tak metara. Pobjednicki gol sramota, sudija sjeckao igru, Laus nervozan, msm da smo ga trebali izbaciti u 60toj minuti jer mu je sa ovim neandertalcom Sivcem visio u zraku. Remi bi sto se tice prilika i svega bio po meni narealniji, al jos nista nije gotovo. 3 kola do kraja, bice svega vec naredno kolo.

Sto se BL tice, nisam gledao al sam ocekivao lakrdiju ko god da je sudija, a delegiranje Gigovica je samo potvrda toga. Sarajevo je potvrdilo 3 mjesto, naredno kolo igraju derbi, ocekuje se pobjeda izuzev ak ne bude sudenje kao vcrs iz BL u korist Zeljeznicara.
Zadnja izmjena: nekoIzMostara, dana/u 07 maj 2023, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 maj 2023, 22:24

Ne mogu da vjerujem da gurbeti i dalje govore da je regularan gol, velika je razlika u Sarajevu i smradovima sa šugavice,

Jbt kad su ponistili tc go cist mi na sav glas govorili za suđenje kako loše, a sta ce jadnici to im je jedina slamka.spasa da se ne ugase
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 maj 2023, 22:24

ZaNjuBoriSe je napisao/la:
07 maj 2023, 22:22
kanarinac je napisao/la:
Druze,meni ne pada na pamet,da se sa tobom ubjedjujem,kao ova djeca,svaka tebi cast na objektivnosti,druze imas ili abd ces imati djecu,vjeruj mi da ni tvoje dijete nece imati prosperiteta,sa ovakvim stvarima,jer nema napretka,vi Bosanski pravoslavci,puno gledate zadrugu,parove,jutarnje na pinku i happy,vjerujte gubite osjecaj za vrijednosti u zivotu,zaglupljuju vas ljudi,vi cete izgubiti svu mladost nece dugo proci,pusite spiku da ste ugrozeni,zenskoj djeci su vam idoli kurave,muskoj kriminalci,a vama lopovi,gladni ste prazni su vam stomaci,ali ste zaglupljeni,od strane milonera,druze otvorite oci,ako ti je dijete nekog nepravedno ostetilo naruzi ga,nedaj mu podrsku,desavat ce vam se grozne stvari i dalje
To vam vjerovatno pricaju svaki dan o nama Srbima. Razocaran sam, ali nisam nista drugo ni ocekivao.
Ma jok, skorasnji dogadjaji su nesto drugo..a ne npr zbog uzora kriminalaca..a i ostale stvari su tacne. Kad za sebe mislis da si nebeski i da su svi protiv tebe nema tu pomoci
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

maliboro
Kontakt:

Post Postao/la maliboro » 07 maj 2023, 22:24

feniksptica je napisao/la:
Srbi da budu realni de ba.

Pa njima sva prica stane u to doslo nasih 5 minuta sa sudijama..kontaju valjda smak svijeta za godinu dana sta li.

TO su ljudi kojima je Borac ono ok klub jer im je daleko gledat CZ i Partizana pa im je i svejedno sta ce poslije bit.

Svejsno idu na to da uzivaju 4 godine i da poslije budu **** 10
Znali smo vas karuckati i kad je usanovic bio nemoj tako dobri jaraneee. Veceras boli guza ali pavloviceva mast i proći ce do jutra :D

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 07 maj 2023, 22:24

07 maj 2023, 22:24
nokee je napisao/la:
Pazi ovo,na zadnjih 100 postova, brat bratu na 35 se pozivalo na silovanje Srpskih majki, update masakra nad djecom, **** majki četnikih, a bogami i mrtvih u grobovima...i sve je to ok, ali Bošnji je to normalno u odnosu na to što su tamo neki Srbi pjevali o Srbiji....u par navrata su grupe diletanata pokušale da pjevaju nedolične pjesme i odmah su ućutkani od starije gradske raje, ali to Bošnjo nije čuo, a i da je čuo naravno da bi prećutao ;) što se tiče tekme, Gigs na zadatku, na istoku opasni vicevi su sročeni na račun gospodina u crnom, sve u svemu šega :) a i realno Sarajevo jako loše !
Procitaj prvo drugi dio svog posta pa onda se vrati na prvi dio. Ne podrzavam psovanje bilo kakve djece i s majki itd ali ovo s vama je postalo bolesno ba. Pa sta komentatisete vi s istoka? Jel vam normala navikati za takav klub politicki, nacionalisticki, klub na silu bukvalno? Jel komentarisete to izmedju sebe.
Bolan nama protiv Tuzle ponisti gol protivniku, mene stid je.bo ba to, nije to fudbal, daj da se igra normalno.
E dobro ste ih usutkali, od Srbije do Kosova itd. Ratko vam je falio samo..
I kakav ba fudbal da komentarises ovdje, covjek ti neda da igras od 1 minute i onog "faula" na 16m. Stas igrati i komentarisati fudbal u BL
Majstore ja sam navijao za Borac kada smo ispadali 4 puta iz lige, navijao sam i kada je čitava Grbavica pljeskala šampionu, navijam i danas i boli me ona stvar i za Vicu i za dodika....Borac je bio i prije politike, bice i poslje politike, makar u 7 ligi ja cu navijati kao i svi moji vjerni Borčevci !
I skandirat ćeš mladiću jel tako?

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 07 maj 2023, 22:25

ZaNjuBoriSe je napisao/la:
07 maj 2023, 22:16
H8Z7 je napisao/la:
07 maj 2023, 22:15

Ko si ba ti da govoriš kad se priča završava? Sad ć ispasti kako je za nas sudija navlačio i nama pomagao ali me ne bi čudilo kad vi drugo i ne znate osim smišljati laži. Što ne pričaš o faulu nad Mariom, nad Musom, izmišljenom faul Varešanovića kad je krenuo u kontru? Začepi da te više nisam čuo.
Opasan neki pripadnik FGR :beba:
Al sta kaze zacepi da te nisam cuo :D
To nek ti tata govori poslije roditeljskog sastanka djecace.
Moram te ja učiti kad te tvoj nije učio ako znaš ko ti je otac uopšte :wave:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 07 maj 2023, 22:25

NE CITIRAJTE RETARDA INDOMIE, NAMJERNO TROLLA DA MU SE NAKAČITE NA POSTOVE
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 07 maj 2023, 22:25

Nez kako da vam objasnim, al imate jos 34 pokusaja da 100 puta ponovljena laz postane istina.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 maj 2023, 22:25

Ko vas ne zna skupo bi vas platio. Na vasik forumima sve lale i ciklame,bolje da ih ne citiram. Cudo vam daju da pisete ovdje posto vi bosnje banujete odma bez da uvrijede ikog

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 07 maj 2023, 22:25

IndoMie je napisao/la:
07 maj 2023, 22:22
Na uvrede, provokacije i psovke necu odgovoriti. Jer sam odgojen, kulturan i normalan covjek. Samo cu pitati kako to da su vama uvijek drugi krivi? Kako to da jedan Zrinjski pobjedi u Banja Luci, a Sarajevo, Zeljeznicar ili Velez ne mogu? Kako to da Zrinjski svake sezone uzima titulu? A da Borac zavrsava kao drugi i predstavlja drzavu u Evropi? Razmislite malo. Ne znate loptati. Ne znate igrati. Sarajevo, Velez, Zeljeznicar. Ma svi. Ne znate ovu igru igrati. Kako to da BiH ne moze nikad ni na jedno prvenstvo otici? Kako to da Hrvatska bude srebrna i broncana? A da BiH ispada od Irske, Rumunije,Slovacke i koga vec ne? Odgovor je jasan. Nije zvaka za seljaka. I nije do sudija niti ce ikada biti. Borac veceras slavio zasluzeno. Sarajevo centra nije preslo. Isli su na kartu svadje i ciganluka da zakuhaju i da izvuku crveni karton za nekog od Borcevih igraca. Ali najbolji sudija u drzavi, popularni Giga, ne puca pod pritiskom. Svaka cast na dobroj i kvalitetnoj predstavi. :salut:
Sta se ti provaljujes. Zrinjski je tri nivoa iznad ostalih ekipa zato i ne mogu sudije nista. Problem je sto je ostatak timova dosta izjednacen tako da jedna sudijska moze odrediti ishod utakmice a kamoli ove lakrdije

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 07 maj 2023, 22:26

ledesma je napisao/la:
07 maj 2023, 22:24
Ne mogu da vjerujem da gurbeti i dalje govore da je regularan gol, velika je razlika u Sarajevu i smradovima sa šugavice,

Jbt kad su ponistili tc go cist mi na sav glas govorili za suđenje kako loše, a sta ce jadnici to im je jedina slamka.spasa da se ne ugase
:puke: :puke: Pravi mulac

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Pablo11, Vanja8 i 45 gostiju.