tu se slažem... eti prvi suti državu dali (SDA PATRIOTSKA STRANKA) , a ovi drugi ćeti je oduzeti (TROJKA TRI PRSTA PRAVOSLAVLJA)zaostrog je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:34A prije njih je sve bilo pošteno, bano, med i mlijeko. Ako su opcija SDA ili ti nabrojani, ili bilo šta drugo, izbor je sasvim jasan. Ovi prvi su nas i doveli ovdje.Chapman1886 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:31e pa SARAJLICE MOJE LJEPE
SAMI STE VI LIČNO KRIVI ZA OVO
vi ste podmetli gavrila konjakovića, forta i izdajicu nikšića , potureni da rade za dodika i čovića i zbrišu bosnu i bošnjake. sve je ovo dijo projekta. kukavičije jaje iz ambasada u vidu trojek (tri prsta pravoslavlja) oni rade sve da isporuče državu dodiku i čoviću i ovo je sve dijo plana
tražili ste glasali ste gledajte
IZDAJNICI IZ KANTONA SARAJEVI
Premijer liga BiH - aktuelno
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo Sloboda | COYG
Pa svugdje isto. Čuditi se ovome može samo neko ko nikad nije bio na gostovanju.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:35
Nadam se da će ih navijači Sarajeva, Željezničara i pripadnici MUP-a KS lijepo dočekati idući put kad budu gostovali.![]()
Početi od pionira, kadeta i juniora, ako imaju gostovanja.![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
To je samo mali diJo plana...Chapman1886 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:31e pa SARAJLICE MOJE LJEPE
SAMI STE VI LIČNO KRIVI ZA OVO
vi ste podmetli gavrila konjakovića, forta i izdajicu nikšića , potureni da rade za dodika i čovića i zbrišu bosnu i bošnjake. sve je ovo dijo projekta. kukavičije jaje iz ambasada u vidu trojek (tri prsta pravoslavlja) oni rade sve da isporuče državu dodiku i čoviću i ovo je sve dijo plana
tražili ste glasali ste gledajte
IZDAJNICI IZ KANTONA SARAJEVI
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Samo da pohvalim Sivca, većina sudija bi svirala faul, ali zabijanje golmana u Beganovića i ispadanje lopte. Svaka čast Sivcu!
P.S niko nije skandirao praljku, frajer lupio na fejsu, ovi jadovi jedva dočekali. Bio sam blizu RA na sjeveru i nigdje nisam cuo
P.S niko nije skandirao praljku, frajer lupio na fejsu, ovi jadovi jedva dočekali. Bio sam blizu RA na sjeveru i nigdje nisam cuo
Zadnja izmjena: Mamba21, dana/u 07 maj 2023, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Nigdje nisam napisao da nisu skandirali, samo mi to zvuči nerealno. Utakmicu sam pratio sa Južne tribine i sa Juga niko nije skandirao ništa tome slično.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:34Za promjenu otidji na utakmicu svog kluba levatu, a ne da trazis video. Evo su i tvoji potvrdili da su pojedinci sa istocne skandirali, sta se mahnit pravislakilone je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:33Daj snimak da čujemMostarwolf1981 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:18Kace ljiljane po tribinama i glume patriote neke, a skandiraju ime lika koji je ubijao njihove sunarodnike
Bravo momci![]()
Nemas sta pametno reci pa se ocito sam glupiras
Kazi mi kada ste imali sudije protiv sebe, u bilo kojoj sezoni ?
Da su vam poklanjali titule kao u Bijeljini to znamo.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Mi balije možemo samo im burek i jogurt kupiti da kojim slučajem ne ostanu gladnibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:35
Nadam se da će ih navijači Sarajeva, Željezničara i pripadnici MUP-a KS lijepo dočekati idući put kad budu gostovali.![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Care po skolama vam,Kristijan hoda,Stanija vam je glavna zvijezda,jutarnji vam vodi ona plavusa sto se valja po studiju polugola,djecu vam uce da pucaju sa 12 godina,otrijeznite se,niko mi ne prica,to su cinjenice koje i ti znas,ali na sve ovo ces ti reci,da ja izmisljam,i to je pokazatelj koje ste dno dotakli.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:22To vam vjerovatno pricaju svaki dan o nama Srbima. Razocaran sam, ali nisam nista drugo ni ocekivao.kanarinac je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:19Druze,meni ne pada na pamet,da se sa tobom ubjedjujem,kao ova djeca,svaka tebi cast na objektivnosti,druze imas ili abd ces imati djecu,vjeruj mi da ni tvoje dijete nece imati prosperiteta,sa ovakvim stvarima,jer nema napretka,vi Bosanski pravoslavci,puno gledate zadrugu,parove,jutarnje na pinku i happy,vjerujte gubite osjecaj za vrijednosti u zivotu,zaglupljuju vas ljudi,vi cete izgubiti svu mladost nece dugo proci,pusite spiku da ste ugrozeni,zenskoj djeci su vam idoli kurave,muskoj kriminalci,a vama lopovi,gladni ste prazni su vam stomaci,ali ste zaglupljeni,od strane milonera,druze otvorite oci,ako ti je dijete nekog nepravedno ostetilo naruzi ga,nedaj mu podrsku,desavat ce vam se grozne stvari i dalje
Samo Sarajevo
Horde se nafurale u Banja Luci. Policajci su znali sa njima.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
One godine kad vi niste htjeli igrati X u Kaknju da oni idu u Evropu

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Kad dobiješ zbog sudije onda si tata mata, a kad izgubiš onda drvlje i kamenje.
Al ga suknu Feja coachu
Al ga suknu Feja coachu
Djubrad od lesinara isto ovako docekat na svakom stadionu u FBiH. Al poznavajuci kakve su pi.cke ovi nasi, nece im dlaka s glave zafalit.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:35
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sudije unistavaju ligu generalno
Zadnja izmjena: Argentina, dana/u 07 maj 2023, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Sreća pa se sve navedeno ne prati u Bosnikanarinac je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:38Care po skolama vam,Kristijan hoda,Stanija vam je glavna zvijezda,jutarnji vam vodi ona plavusa sto se valja po studiju polugola,djecu vam uce da pucaju sa 12 godina,otrijeznite se,niko mi ne prica,to su cinjenice koje i ti znas,ali na sve ovo ces ti reci,da ja izmisljam,i to je pokazatelj koje ste dno dotakli.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:22To vam vjerovatno pricaju svaki dan o nama Srbima. Razocaran sam, ali nisam nista drugo ni ocekivao.kanarinac je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:19Druze,meni ne pada na pamet,da se sa tobom ubjedjujem,kao ova djeca,svaka tebi cast na objektivnosti,druze imas ili abd ces imati djecu,vjeruj mi da ni tvoje dijete nece imati prosperiteta,sa ovakvim stvarima,jer nema napretka,vi Bosanski pravoslavci,puno gledate zadrugu,parove,jutarnje na pinku i happy,vjerujte gubite osjecaj za vrijednosti u zivotu,zaglupljuju vas ljudi,vi cete izgubiti svu mladost nece dugo proci,pusite spiku da ste ugrozeni,zenskoj djeci su vam idoli kurave,muskoj kriminalci,a vama lopovi,gladni ste prazni su vam stomaci,ali ste zaglupljeni,od strane milonera,druze otvorite oci,ako ti je dijete nekog nepravedno ostetilo naruzi ga,nedaj mu podrsku,desavat ce vam se grozne stvari i dalje

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Ima li ko da ove pedofile banuje. Ili kastrira

- feniksptica
- Kontakt:
Ok ko je be srbe..neka ih.
Nek je i makljaze medju svojim u terenu
. Nek se i pokrade eto yebes ga.
Al je l moguce da su Zeljovci skandirali to sto su skandirali
Nek je i makljaze medju svojim u terenu

Al je l moguce da su Zeljovci skandirali to sto su skandirali
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pošteni manjejaci pregledali snimke više puta i zaključili da je gol čist ko suza. Triput čistija situacija bila , kada su Sarajevu poništili gol protiv sloge.
Da obraza nemate to ste pokazali skandiranjem Praljku tako da ti je i komentar u skladu s tim.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, supervizor i 31 gost.